Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Söndag 19 jan 18:46

Efter hundratals program gör SR och SVT under dussinet år är han inte längre välkommen som programledare i P4.
Vilken tokstolle har bestämt det? Man kan ha åsikter om Deutgen och dansband, men om någon sätt dansband på kartan igen så är det ju han.
Finns ingen på denna planet som hade tagit bort Sven Plex Petterson från backhoppningen eller Grive från konståkningen om inte åldern tagit ut sin rätt. Och det går nog att räkna upp ett antal duktiga personer till. Men SR har tydligen inte fattat nånting. Man har nån knäpp idé om att "förnya" sig och då ska Deutgen bort. Sjukt dåligt i en tid där antal lyssnare är det som det hela går ut på och Deutgen hade 400.000 lyssnare varje gång. Vilka program kommer upp i de samtalen.
SR, tänk om och tänk rätt.

#Deutgen #thomasdeutgen #SR #P4 #dansband

ANNONS
Av Pink Ozzy - Söndag 19 jan 17:44

Det är ju snart löjeväckande hur en ambassadör från en supermakt beter sig. Han kräver saker hit och dit. Expressen ska göra si, SVT ska göra så, osv.
Släng ut fanskapet och skicka hit någon med lite förståelse för vår kultur och våra lagar. Gui Congyou ska skickas hem NU !

ANNONS
Av Pink Ozzy - Lördag 18 jan 15:33

Kina vill just ju att svensk media inte skriver negativt om diktaturen. Kinas ambassadör, Gui Congyou, kallas därför upp till Linde. Det är bra. Sverige måste tala om att vi är en demokrati med yttrandefrihet, något som inte gäller i Kina. Varför ska vi ändra våra lagar så att de passar en diktatur? Passar inte det kan ju deras ambassadör åka hem.

Av Pink Ozzy - Lördag 18 jan 09:47

Det måste ta slut NU! Kvinnor måste få gå var som helst när som helst utan att bli slagna eller våldtagna.
Vi män måste ställa upp och hjälpa våra kvinnor med det. De som våldtar och slåss måste sluta omedelbart. De man som INTE gör det måste ställa upp och hjälpa kvinnorna. Behöver en kvinna gå hem på natten ska hon inte behöver ensam. Hon ska kunna ringa sin man eller en man hon känner och har förtroende för och som hämtar henne vid en överenskommen tid och plats. Antingen till fots eller i bil. Vi måste ställa upp för våra kvinnor tills varenda våldtäktsman är borta från gatorna.
Svenskar ska få maxstraff samt en avskuren penis. Invandrare ska dessutom utvisas oavsett land. Riskerar de dödsstraff i det landet får han väl lösa det.
Men det räcker nu. Kvinnorna måste känna sig trygga och RIKTIGA KARLAR MÅSTE STÖTTA OCH HJÄLPA DOM MOT SVINEN NU.

Av Pink Ozzy - Lördag 18 jan 09:21

Om inte staten går in med pengar riskerar Postnord att gå i konkurs. Undrar om vi kommer att märka nån större skillnad? ???
Skämt åsido. Undrar varför man slutade med Posten en gång i tiden. Det var bättre då.
Men nu gäller det Postnord. Är inte det ett affärsdrivande företag ? Tänk om alla företag sprang till regeringen och krävde pengar så fort vårt samhälle förändrades på något sätt. Bankerna gjorde ju det under bankkrisen och fick en massa pengar. Något de borde betalat tillbaka under alla goda år de haft sedan dess. Men då var det ju en borgerlig regering vill jag minnas.
Nej, staten bör gå ut med en upphandling på postverksamhwten och ge den till ett enda företag och inte som nu , flera stycken. Bring kör ju ut de enkla breven som är lätta att sortera och köra ut. Resten får Postnord ta. En aktör som övervakas av staten vore betydligt bättre. Att fodra Postnord med pengar är helt fel.

Av Pink Ozzy - Fredag 17 jan 18:22

För mig var Göran Zackrisson någon som hade en egen stil. Till och från tyckte jag t o m att han var en Besserwisser. Men eftersom han huvudsakligen pratade golf så "slapp" jag höra honom. Till och från pratade han dock om andra idrotter och idrottsmän. Det var dock för det mesta lite intressant. Han hittade alltid nya frågor och infallsvinklar som ingen plockat fram tidigare.
Nu såg jag ett program om honom. Han är 80 år och har levt ett rikt liv. Jag har helt ändrat mig angående Göran. Nu känner jag att han är en mjuk och god människa med en enorm kunskap i fler sporter än golf. Ett unikum inom svensk journalistik. En av de absolut största.

#göranzackrosson #golf

Av Pink Ozzy - Fredag 17 jan 17:42

Min fru fick ingen utvecklad cancer utan det kallades förstadie till cancer. För kvinnan egentligen ingen skillnad. Delar eller hela bröstet tas bort. I frugan fall tog man vid tredje ingreppet hela bröstet. En stor grej för en kvinna. Speciellt när de är skapligt stora kan jag tänka mig. Visst, jag har efter ca 2 månader inte greppat hela saken ännu. Tycker mest synd om henne som förlorat ett bröst och istället fått nervsmärtor i den delen där bröstet satt. Ja, nu efteråt talade man om att man kunde få nervskador om man opererade samma bröst fler gånger.
Vad jag tycker i övrigt? Ja, det är ju synd att det bara finns 1 bröst kvar, men varken hon eller jag kan göra något saken. Det är ju bara att gilla läget och göra det bästa av det.
MEN, så har jag nu hört om kvinnor som smussla med sin bröstcancer och vill inte att det kommer ut. Men hallå! Det är ju inget ni kvinnor kan göra något åt och det är ju absolut inget ni har något fel i.
Och den man som nedvärderar en kvinna med 1 eller inget bröst är ingen riktig man!

Av Pink Ozzy - Fredag 17 jan 16:08

Jag kör ett av barnbarnen till sin idrottsförening 1-3 gånger per vecka. En härlig pratsam tonåring. Nu senast så jag att hen skulle sätta upp mål i varje ämne i skolan och i varje gren hen tränar och tävlar i. Sen ska vi se till sommaren hur det fallit ut. Jag kräver inga förbättringar där hen i te tror på en förbättring. Jag vill se målen och att hen känner att det är kul med skolan och träningen.
Jag tror på mål och något att sträva efter. Senare i livet kommer det mål i skärpt läge och då kommer det inte som en överraskning.
Kanske något för dig som förälder eller mor/farföräldrar att ta efter.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se