Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Tisdag 10 mars 11:13

Corona hit och börsen dit. Det här är långt ifrån över.
Nu har Italien i stort sätt stängts ner vilket är ett resultat av vårt moderna samhälle. Förr i tiden kunde stora smittor väg följas över världen men nu gäller andra regler. Nu kan man flyga hit och dit på bara några timmar och därför slår nog framtida pandemier mycket hårdare. Nånting som startar på en plats sprider sig inte som ringar på vattnet längre utan kan dyka upp på andra sidan klotet på 12 timmar. Det var det som bidrog till att Italien drabbades så hårt. Ingen visste ju ens om Corona innan det fanns i landet. Sen var det ju otur att Sverige hade sportlov och många åkte till Italien och tog med sig smittan hit. Men nu är Italien stängd och fotboll och andra aktiviteter ställs in eller spelas för tomma läktare.
Fler länder lär följa.
Efter gårdagens börsras stiger börsen idag. Men du kan inte andas ut där heller. Den sjunker igen ett antal gånger innan vi kan ana en vändning.
Allt har ju med varann att göra. Corona, börsen, oljepriser mm. Ju längre det dröjer med en normalisering desto längre dröjer en uppgång.
Det bästa man kan göra just nu är väl att tvätta händerna och hålla sig inne.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Måndag 9 mars 15:42

Jaha. Att inte folk kan sitta still i båten. I ren panik säljs det nu mängder av aktier och de smarta som har pengar över köper för glatta livet. Tänk om folk nån gång skulle fatta att det alltid vänder. Förr eller senare.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Söndag 8 mars 19:15

Har sett Bajen på TV i 2 cupmatchen. Nu har dom gått vidare i svenska cupen. Och ser man till spelet idag mot Sundsvall så kommer vi grönvita att kunna få njuta mycket. Har inte sett ett så stabilt Hammarby på år och dar. Bajen blir ett topplag.

#Hammarby

Av Pink Ozzy - Söndag 8 mars 09:42

Nu är det över för detta år. Mellot.
Men vann rätt låt? Ja, den fick ju flest röster, men nej det var inte mitt förstahandsval. Jag ville se Anna Bergendahl stråla ut som vinnare tätt följd av krutpaketet Mariette. Dessa två såg jag första gången på Idolaudition och så fort de tog sina första toner trodde jag de skulle bli något.
Men The mamas var också ett bra val. Det är lite konstigt hur låtar kan växa för varje sändning. Eller tvärtom, bara blir sämre. Dotter var väl halvbra första gången jag hörde den men var i mina ögon helt usel nu.
Fredrik Sandman har dock bara växt gör varje sändning. För att inte tala om Mendez. Jag förstår inte att han inte fick fler poäng. Även Viktor Crone var värt ett bättre öde än sista plats.
Och Babben. Vad skulle du i Mellot att göra? Visst du kan sjunga, men inte den låten. Tyvärr.
Men vi får väl se hur mammorna klarar sig i Holland. Tror de kan ta sig topp 5 om allt klaffar. Lycka till !

Av Pink Ozzy - Lördag 7 mars 10:15

Nu är vårbruket igång. Nåja, inte ute så mycket utan mest inomhus. Har sått en hel del sedan januari och planterat om alla pelargoner och fuchsior samt klippt ner dom. Alla tycks nu har kommit igång också.
Har också hittat en smart app där man kan leta sig fram till mängder av trädgårdstips. Många är dock på engelska och tyska. Men det kan man ju lösa med diverse översättningsprogram om man inte kan språket. Finns dock en del svenska också.
Så nu väntar jag bara på lite värme så jag kan rensa trädgården från fjolårsskräpet så det nya kommer upp.

Av Pink Ozzy - Fredag 6 mars 21:42

Efter lång väntan fick vi nu se Gina Girawi igen. Nu i Skavlan.
Kommer inte att kommentera det så mycket mer än det som följer.
Gina är en go och glad tjej som lyckats med hårt arbete. Man får INGET gratis.
Ge fan i att mobba och trolla för henne. Det är så djävla lågt och fegt så det finns inte. Ni som är nättroll är bara fega ås som är avundsjuka för att ni inte lyckats på samma sätt som hon.
Med ert larviga förtrollande visar ni ju bara hur sjukt avundsjuka ni är på någon som lyckats. M a o är ni fula, inte talföra, inåtvända (introverta), fega, usla fjantar som aldrig, ALDRIG kommer nån vart. Ni är och förblir losers om ni inte själva rycker upp er och tar tag i era erbarmliga liv.

Av Pink Ozzy - Fredag 6 mars 17:09

Det var ju helt fel att skicka tillbaka Åkesson till Sverige. Det hade ju varit betydligt bättre att stoppa in honom i ett flyktingläger och be honom ta sig till Sverige bäst han kan.
Vore ju en bra idé eftersom det på så vis blev en plats ledig i Sverige.

Av Pink Ozzy - Fredag 6 mars 09:45

Som så ofta förr gör Alex Schulman ett korkat uttalande bara för att få lite publicitet. Denna gång handlar det om Jürgen Klopp, Liverpools tyske tränare.
Han, d v s Klopp, blev tillfrågad vad han ansåg om coronaviruset och Liverpools risker. Nåja, nånting ditåt i varje fall.
Klopp sa då att han inte var rätt man för frågan utan att den bör ställas till rätt person. Ett perfekt uttalande från en ledare. Varför ska han lägga sig i klubbens läkares uppgifter. Det är ju läkaren som ska ha den kunskapen.
Men nej, då kommer herr Schulman in och skriver en krönika om att Klopp nog måste vara dum i huvudet.
Jag undrar vem som är dum i huvudet Schulman. Klopp är TRÄNARE inte läkare. Vet du skillnaden?

PS, jag gillar Liverpool lika mycket som Schulman, men rätt ska vara rätt. Men Schulman har ju ett stort behov av att synas. Tyvärr syns bara ett litet skrämd och osäkert barn.

#klopp #alexschulman #coronavirus #Liverpool

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se