Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Torsdag 30 jan 10:05

Läser om Linnea Claeson och Gina Dirawi. Två fantastiska tjejer som råkat ut för hat av olika slag. I Ginas fall har det gått så långt att hon blivit sjuk. Två tjejer med helt olika bakgrund och leverne. Så hatet är ju inte riktat mot en speciell grupp om man nu inte räknar kvinnor som en grupp. Men nej, det är nog mycket enklare och svårare än så.
Dessa undermänniskor (d v s lågt stående) som hatar har så otroligt stora problem som dom vill avreagera genom att hata någon annan. Vem det är får slumpen avgöra. Står det i tidningen att någon har skickat hatmejl till Gina hänger dom här soporna på. De tänker nämligen inte själv, de hänger bara på.
Allt som oftast är det ensamstående, otrygga, arbetslösa, svagsinta personer som lider av otroligt mycket avundsjuka. Gina har lyckats genom hårt arbete och samma sak gäller Linnéa. Då hatar man dom. Eftersom man inte är lika snygg, smart, arbetsam själv är de avundsjuka.
Sverige är tyvärr ett land av avundsjuka och Jantelagen råder.
En sak är dock säker. Jag skulle gärna vilja träffa en av dessa hatare. Men jag tror inte de vågar träffa mig. De är ju bara fega avundsjuka kräk.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Torsdag 30 jan 09:38

I vår kommun infördes källsortering där tidningar, plast, metall mm ska sorteras i 5-6 olikfärgade plastpåsar.
Nu ska det införas en avgift som i konsumentled innebär 6-7 kronor per plastkasse och 50 öre till 1 kr för de mindre fruktpåsarna.
Jag ska försöka ta en sak åt gången.
Hur är det tänkt med frukten? Ska jag ta med mig en egen tygpåsar för frukt och grönt? I s f måste ju denna vägas först och sedan dras av från den totala vikten. Jag vill ju inte betala för min egen påse varje gång jag köper frukt och grönt.
Sedan har vi plastpåsarna. Nåja, jag håller med om att det används på tok för många plastpåsar i handeln, men är detta lösningen? Själv har jag minst 1-2 plastkassar med plastskräp per vecka. Hur har regeringen tänkt göra med det skräpet?
Och hur ska kassarna i plast som är till för källsortering beskattas?
Man vill från statens (Läs Miljöpartiets) sida vara miljövänlig. Folk ska använda tygpåsar. Och visst, använder man dom i över 30 år som vi har gjort går det kanske ihop sig på miljöfronten. Men ! Då måste det vara påsar av bra kvalitet och de måste tvättas då och då. Finns undersökningar att tillverkningen av tygpåsen kostar långt mer än en plastpåse!
Nej, lägg några ören på varenda plastförpackning och låt folk returnera dom per kg plast. Som ett pantsystem. Då skulle man ta ett helhetsgrepp på plasten. Som det är nu silar man mygg och sväljer kameler .

ANNONS
Av Pink Ozzy - Torsdag 30 jan 09:21

En bondgård har anmälds 38 gånger för bristande djurhållning. Djuren är smutsiga och magra och lider troligen mycket. Trots detta anser länsstyrelsen, som tydligen är tillsynsmyndighet att de inte gjort något fel och att bonden måste få tid att rätta till och åtgärda avvikelserna.
Vilket skitsnack! 38 gånger säger väl allt. "Tid att rätta till"? Att ge djuren gott om mat sker över en natt. Att mocka rent i ladugården kan påbörjas omgående och tar inte så lång tid. Därefter spolas väggar golv och tak samt borstas rent. Sedan tar man kö efter kö och rengör den. Beroende på gårdens storlek anpassar man ju även antalet anställda. Alla får väl hjälpa till. Den här gården borde stängts för länge sedan och länsstyrelsen borde se sig om efter duglig personal. Detta är skandal.

Av Pink Ozzy - Onsdag 29 jan 10:15

När man får reda på att USA redan visste om förintelselägren ca 1943/44 blir jag förbannad. Varför gjordes ingenting omgående? Att t ex bomba järnvägsnätet borde ju ha stoppat förintelsen till viss del. Men man lät det fortgå i nästan 2 år till. Det gör USA och dess vänner till medskyldiga till miljoner döda judar m fl.

Av Pink Ozzy - Onsdag 29 jan 10:07

Den f d handbollspelerskan Louise Sand har bytt kön och blivit Loui. Jag har absolut inget mot könsbyte, eftersom det måste vara var och ens ensak. Men som handbollsvän tycker jag dock timingen var fel. Personligen tycker jag att landslaget behöver små ettriga bandspelare och han var en sådan. Älskade hennes ruscher på kanten och vita leende.
Men det är väl så att var sak har sin tid och människan måste göra det hen finner bäst för sitt eget välbefinnande.
Därför önskar jag Loui allt gott i framtiden.

#handboll #louisand #louisesand #könsbyte

Av Pink Ozzy - Onsdag 29 jan 09:58

Det skickas tydligen mängder av dickpics, d v s bilder på sin egen kuk, till tjejer och jag frågar mig varför?
Jag har inget svar, men anar att det måste vara ensamma snorungar mellan 15 och 40 år ( ja, en del växer aldrig upp). Vad fan är det för fel på er? Ni är ju så fega så ni aldrig skulle våga visa den för en tjej IRL.
Det bästa är att offentliggöra bilderna och snorungarnas namn till föräldrarna eftersom de troligen aldrig haft en flickvän. Eller varför inte öppna en blogg där dessa erbarmliga bihangen hängs ut?
Hur som helst, VÄX UPP NÅNGÅNG !

Av Pink Ozzy - Fredag 24 jan 20:46

Så fort det dyker upp ett virus i ett land och man omgående vet orsaken, uppstår alltid en konspirationsteori hos mig. Råkade det verkligen vara en ormar orsak eller är det ett experiment som slagit slint? I min värld kommer det att komma ett enormt virusangrepp som dödar massor av folk förr eller senare. Dessutom tror jag att det kommer vara ett forskningsvirus som slår slint. Frågan är bara när? Är det Corona eller kommer det något annat framöver?
Att spränga bomber är ju nästan förlegat. Att förgifta luft eller vatten är betydligt enklare och effektivare. Det skulle göra att stora delar av sjukvården lamslås och många företag måste hålla stängt.
Men vi får se. Coronaviruset är nog inget att leka med.

Av Pink Ozzy - Torsdag 23 jan 15:23

Här gnäller Kinas ambassadör på Sverige och våra lagar. Vore bättre om Kina ägnade sig åt att inte sprida virus omkring sig. Att sätta miljonstäder i karantän är nog allvarligare än vad Kina vill göra sken av.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se