Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Lördag 8 april 13:56

Nu hände det i Stockholm. Tidigare i bl a London, Paris, Nice, St Petersburg och andra platser. Och det lär väl knappast vara slut med detta. Dårar och fanatiker kommer alltid att finnas.
Jag stör mig dock på en del saker. Direkt efter dådet förutsatte många på nätet att förövaren var en utlänning och de dödade svenskar. Nu vet vi att terroristen var från Uzbekistan, men det visste ingen direkt efter dådet. Skulle teoretiskt kunnat varit en svensk och 10 starköl som siktade in sig på några mörkhyade.....
Så man ska nog inte vara så snabb i sin bedömning tror jag. Jag har själv mött en narkotikapåverkad man i en bil på en motorväg en gång. Som tur hade jag redan hört det på radion och var på min vakt. Han siktade inte heller på mig, utan visste nog inte ens att han satt i en bil. Men han var vit och således ingen terrorist.
Jag tror inte heller att vi slipper dessa dåd framöver. Anledningarna är flera. En är att det inte står terrorist i pannan på dom. En annan är den slappa lagstiftningen. Jag tycker bl a att det ska vara fritt fram för Polis och SÄPO att göra "hembesök" hos vem som helst i jakt på sprängämnen, vapen o l. Varför inte? De behöver ju inte röja runt, men med rätt hund så skulle de nog hitta ett och annat. Jag tror att vi måste dithän.
Jag tror också att vi måste göra inskränkningar i vår rätt att tänka. Jag vet att det låter galet, men ponera att polisen får tag i någon som sprider IS-propaganda eller sympatiserar med sådana grupper? Nej, jag har ingen lösning och är i grunden emot att folk inte ska få tänka fritt, men vi kanske inte har något val framöver.
Men en sak har ju visat sig ganska klart. EU och Schengen har inte gjort Europa en säkrare plats att vara på.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Torsdag 30 mars 11:04

Nu har Trump varit igång igen. Klimatavtal har sagts upp, vilket innebär att om man kan tjäna mer pengar i USA på att skita i klimatet så är det helt OK. Innebär ju också att Kina, Ryssland ,Indien och andra miljöbov inte lär vara så intresserade av att förbättra SIN miljö.
Tycker synd om alla barn och barnbarn framöver.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Lördag 25 mars 19:02

Man har vissa restriktioner angående sprit och tobaksreklam, men inte på spel och lån. Något som i förlängningen ofta ger någon form av drogmissbruk.
Men staten drar ju in en massa pengar på både spel och lån, så varför skydda folk som inte klarar av det hela. Själv är jag lyckligt lottad och har inga lån och spelar bara gratisspel. Men många faller ju i gropen som lovar både gratisspel och flest vinster.
En sak är säker. De enda som vinner är bolagen.
Sen har vi alla dessa lån. Jag tycker att alla som går i lånetankar först ska se på Lyxfällan 4 veckor innan de går vidare.
Ibland har jag tänkt att ställa upp och hjälpa dom som har problem med ekonomin, som en Lyxfällan Light, men vem skulle i s f betala min lön?
Men alla ni som spelar och lånar. Säg stopp nu !

Av Pink Ozzy - Lördag 25 mars 10:25

Nej, jag röstade inte på Sossarna. Men jag förstår ändå inte de kritik som dom får och de låga röstsiffrorna de får i olika mätningar.

  • Vi har en av Eu´s lägsta arbetslöshetssiffror trotts enorm invandring
  • Vi har en ekonomi som nästan inget annat land är i närheten av
  • Regeringen ger nu en skattesänkning till pensionärerna så att de återigen hamnar på samma nivå som de arbetande massorna
  • Regeringen ska nu försöka utbilda fler poliser. Och här är det lite kul. Björklund (L) klagar över att detta inte är tillräckligt. Kan någon upplysa Björklund om att man minskade antalet poliser under de 8 år de regerade och att man redan DÅ skulle börjat utbilda poliser.
  • Ja, det finns fler positiva förändringar som har eller ska genomföras.

Så varför gnäller alla så mycket? Delvis beror det nog på den svenska avundsjukan. Alla vill ha allt på en gång. När jag flyttade hemifrån skaffade jag mig en TV som mätte ca 60 x 60 x 100 cm med svartvit bild. Alla möbler var begagnade. Sen köpte man annat vartefter man hade råd. Men du ska man ha värsta TV:n och telefonen mm direkt. Skärp er. Spara först och köp sen. Kolla upp saker innan ni gnäller.

Av Pink Ozzy - Lördag 25 mars 10:17

Vad håller Erdogan på med? Han anklagar EU för att vara nazistiskt och så beter han sig som en kopia av Hitler själv. Ca 90% av landet ligger i Asien. Varför inte ge Asien resterande landdel så slipper vi i varje fall EU-frågan.

Nu kommer han troligen att vinna det utlysta valet där han får ökad makt. Tycker mig känna igen detta från 30-talet. Denna man kan ta Trump i hand. D v s när man har problem i det egna landet skyller man på alla andra. Man vill m a o att invånarna i det egna landet ska fokusera blicken mot utlandet så att de inte ska se skiten i det egna landet. Dessutom låser man in oppositionen och försöker att kväva den totalt, på ett eller annat sätt. I Turkiet, Norrdkorea, Ryssland, Kina och många andra länder sker det genom inlåsning och mord. I USA genom en massa gränskontroller mm

Hela tiden är det VI mot DOM. Det värsta är att det finns massor av länder som inte respekterar de mänskliga rättigheterna. Inte bara det fåtal jag räknat upp ovan.

Vi lever i en riktig skitvärld.

Av Pink Ozzy - Lördag 25 mars 10:02

Jag har alltid hållit på med trädgårdsarbete. Redan som liten hade jag en egen täppa.

Men detta är skiljer sig från tidigare. Jag har ingen ork. Varken mentalt eller kroppsligt. Hjärnan säger ifrån och allt är en enda stor motgång. Dessutom vill ryggen inte som jag vill. Planterade om diverse plantor igår. Efter dubbel dos tabletter, och här snackar vi om starka värktabletter, så gick det i en dryg timme. Sen var det bara att lägga sig på värmekudden och vila innan jag gjorde 1 kg köttbullar. Det går dock inte att göra dom vid diskbänken längre, utan jag fick sitta vid köksbordet med stöd för armarna.

Så just nu är det verkligen skit. Det värsta är att jag just nu inte ser någon ände. Det är mycket som ska göras i trädgården och jag brukar kunna stå därute i timmar. Nu sitter jag och får köra i nån timme innan kroppen ger efter. Problemet är också att jag är så djävla envis och tar det inte lugnt utan kör ända in i kaklet innan jag ger mig. Detta gör att jag har skitont innan jag ger upp. Jag vet, det är dumt, men min hjärna är så. Den ger sig inte förrän det är försent.

Men jag ska gå ut nån timme idag också. In med tabletter för kropp och själ och sen kör jag tills jag nästan gråter.

Och jag ser inte ljuset i tunneln. Jag ser fan inte ens tunneln. Sjukt.

Av Pink Ozzy - Lördag 25 mars 09:47

Har sett mig lite omkring i min omgivning och ser så otroligt mycket förstörelse till ingen som helst nytta. Förstörelse som bara kostar pengar för enskilda näringsidkare, kommun eller stat. Eller ska vi istället säga att det i slutänden är du och jag som får betala kalaset.

Här springer det en massa ungar omkring och förstör och deras föräldrar bryr sig inte. Antingen för att de inte vet om det, eller för att de är så påverkade av olikadroger så de varken vet eller bryr sig.

Men varenda liten grej som man förstör genom att ha söder det eller måla på det får vi som jobbar betala. Det är inte Stat, kommun eller affären som betalar.

DET ÄR VI ! ! !


Om du nu inte fattar vad jag menar så ska jag försöka förklara. Låt oss säga att ni sprutar ner en järnvägsvagn. Tror du att det är järnvägsbolaget som betalar? Ja, initialt, men det tar de sedan ut genom höjda biljettpriser.

DET ÄR VI som betalar ! ! !


Eller om ni krossar rutor i en skola. Då har skolan en stor självrisk ( de får inte ut t ex 20000:- från försäkringen utan måste betala den delen själv ) . Det som är därutöver betalar försäkringsbolaget. Men det stannar ju inte där. Nej, försäkringsbolaget vill ju ha dessa pengar och höjer således avgiften.

Så med andra ord; DET ÄR VI som betalar ! ! !

Jag kan gå vidare om du vill, men om du har några få hjärnceller så förstår du förhoppningsvis den delen.

Men nu kommer en del att säga:" Ha ha, jag har inget jobb så jag slipper betala".

OK, men dina föräldrar betalar väl skatt? Och skulle de vara så att både du och dom lever på Soc så innebär det ju att de får mindre pengar eftersom ANDRA måste betala in skatt. Dessutom handlar de väl i någon affär. Har man krossat rutor där så kommer det att bli dyrare där i slutänden.

Så hur det än är så betalar du ditt eget förstörande på ett eller annat sätt.

Med andra ord, sluta upp med larvet. Väx upp. Och vill du måla så skaffa dig ett ritblock. Vill du förstöra fråga om kommmunen har en rivningskåk du kan slå på. Men sluta förstör för dig och mig. Det kostar både dig och mig en massa pengar.


Av Pink Ozzy - Söndag 19 mars 23:15

Åker med en gammal vän men Vikingline. Skönt med lite lugn och ro.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se