Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Onsdag 28 nov 09:04

En sak som jag tänkt på emellanåt under mitt liv är " var tar det slut"? Och då menar jag självklart universum. Sedan funderar jag som många andra om det finns liv.
Den första frågan får jag inget kläm på. Vad finns bortanför slutet? Och hur stora är vi? Myran tycker att den är stor i sin värld och vi anser oss vara större. Tänk om vi bara är en försöksplanet där vi inte har egna tankar utan någon/ något annat leder oss. Men ju mer man tänker på det ju roligare blir man
Däremot är nog den andra frågan lätt att besvara. Om man lägger upp jordens liv för 6 miljarder år sedan fram till nu i en tidsrymd av 24 timmar så har det ju just inte hänt något i 23,5 timmar. Människan har väl bara funnit i några sekunder och kommer väl att leva nån sekund till. Sen har vi förstört allt av värde och finns inte mer.
Så totalt lever vi människor i kanske 6 sekunder. Då räknar jag nånstans från det vi börjar kalla för människor eller människoliknande.
Så till att börja med ska vi av dessa 24 timmarna hitta just dessa 30 minuter som någon form av liv funnit på jorden till idag. Av dessa 30 minuter är det bara 6 sekunder som människan funnits och de första 2 sekunderna var den nog inte mycket smartare än dagen smarta däggdjur. Så det man lägger ner miljarder på är att leta efter dessa ca 4-5 sekunder på någon annan planet. Man förutsätter även att den planeten har syre. Men det tror inte jag. Varför just syre? De har kanske anpassat sig till något helt annat ämne. Och behöver de andas? Finns ju många djur på jorden som inte andas genom munnen.
ATT det har funnits liv tror jag fullt och fast på. Men att vi kommer att hitta dessa sekunder som liv finns nånstans långt bort tror jag inte på.
MEN det finns många som gör sig grova pengar på att hålla myten vid liv...

ANNONS
Av Pink Ozzy - Tisdag 27 nov 19:59

Detta dårskap i lån kan, om viljan finns , enkelt lösas. Samkör alla låneregister och företagens lönestatistik. Har man belånat sig till en viss gräns är det tvärstopp. Inget företag får låna ut till de som inte kan betala.
För vem får betala skulderna sedan?
Lånebolagen?
Bankerna?
Glöm det. Det är alla som försöker att spara och nu inte får ett öre i ränta.
Så samköra alla register och stoppa lånenördarna.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Tisdag 27 nov 19:50

Vad håller man på med? Varför släpper man in folk som rest till IS-grupper för att våldta och mörda folk? De ska fan inte tillbaka . De ska bli kvar i de länder de är i och dödas eller fängslas av statlig polis eller militär och dömas där. Detta drägg ska inte släppas in i landet igen.

Av Pink Ozzy - Måndag 26 nov 10:24

Läser man Trumps Titterinlägg blir man mörkrädd. Att han överhuvudtaget har tid med det fattar jag inte. Men nu gör han det....På sitt speciella sätt. Så mycket sanning finns det inte i hans inlägg. En massa påståenden utan belägg. Och det gör honom så farlig. Han har sina idéer som hör hemma hos en senil gammal man och inte hos en president. Och hela hans stab är ju mutade tjänstemän. Ja, självklart är de mutade. Om de vet att de får sparken så fort de har en egen åsikt och därför inte uttrycker den är det ju i praktiken en muta. Det har vi ju sett sedan han kom till makten. Antingen har de fått sparken eller avgått. Så de som sitter i vita huset är farliga mutkolvar som gör vad som helst för lite pengar.
Och han har makten över en av världens största arméer. Fan vad jag längtar tillbaka till Obamatime.

Av Pink Ozzy - Söndag 25 nov 13:23

Enligt en artikel i Aftonbladet våldtas 100 kvinnor per dygn och 1 av 4 kvinnor har utsatts av våld !
Hur i helvete tänker ni som enligt födelseattestet kallas för män? Ni är inga män. Jag vill i varje fall inte tillhöra samma kön som ni. Vissa enkäter frågar om du är man, kvinna eller annat. Kan du inte framöver klicka på "annat", för en man är du fan inte.
En MAN tar han om sin kvinna och beskyddar även andra om han måste. Ett fegt kräk däremot slår eller våldtar kvinnor. Han är oförmögen att behandla kvinnor som kvinnor. Han klarar inte av att få ett nej. Han är helt enkelt ett kräk.
Själv har jag passerat de 60 och har aldrig nånsin slagit en tjej/kvinna eller försökt våldta någon. Men jag har "Trots det" fått det och mer därtill under årens lopp. Däremot fick jag stryk av en tjej när jag var ca 12-13 år. Var hon starkare än mig? Nej, jag tror inte det. Däremot fanns det redan då nånting i min ryggrad som sa att man inte lyfter ett finger mot en tjej. Jag förmådde mig helt enkelt inte att slå tillbaka utan tog emot en stund och så var det över. Varför hon gav sig på mig vet jag inte. Vi hade en konversation via Messenger för några år sedan och hon minns inte ens historien.
Men tillbaka till alla kräk därute. SKÄRP ER ! Sluta slå eller våldta om ni ska ha MÄNNENS och kvinnornas respekt. Klarar ni inte set så tycker jag att ni åker till Stockholm i vinter när det är i på Mälaren och hoppar från Västerbron. Jag och många med mig kommer inte att sörja er.

Av Pink Ozzy - Söndag 25 nov 09:48

Vad har Lady Gaga, Pink, Jennifer Lopez, Katy Perry m fl gemensamt? Jo, de tjänar alla över 400 mille i år. Till skillnad mot fotbollen tycks två företeelser råda. Det första är att du bara betalas efter prestation. Det andra är att de som har mest gapar mest över ännu mer.
Fotbollen har lite andra förutsättningar. Speciellt på damsidan. Oavsett om du är på topp eller en bit därunder får du inte så jättemycket eftersom ditt varumärke inte värderas lika högt. Dessutom är det som så i fotbollen att alla vill ha mer.
Ytterst få kvinnliga fotbollsspelare har ett varumärke värt att satsa på. Inom friidrotten är det lite bättre. Där får eliten lite mer, men trots det inte lika mycket som männen.
Funderar man en stund är det egentligen lite konstigt. Männens varumärke är mer välbetald än tjejerna, trots att kvinnor allt som oftast är de som handlar t ex kläder, smink och parfym.
Det skiljer sig dock på en väsentlig punkt. Kläder, smink, parfym mm saluförs inte med hjälp av killtjer som spelar fotboll utan av professionella modeller. Snygga och med långa ben.
På herrsidan är det annorlunda. De köper deodoranter och T-tröjor med idolens namn på. Då använder man inte tjejkillar utan sina grova idoler. Vare sig de är snygga eller inte.
För ingen kan väl säga att Sanchez, Ribbery eller Messi är snyggare än t ex Kosovo Asslani.
Rättvist? Nej, det kan väl ingen hålla med om. Men så ser tyvärr världen ut och så länge det är så och killarna har mångtusen fler åskådare på läktarna och framför Tv-rutan kommer vi att ha skillnader.
Så börja och sjung Nilla.

Av Pink Ozzy - Lördag 24 nov 13:58

Man kan ju inte annat än att bocka och tacka för en fantastisk uppvisning när de svenska tjejerna vann guld i curling-EM.
Strax ska killarna försöka att göra samma bedrift.
Och ni Nilla Fischer är det så att jag håller med dig.
I curling är killarna och tjejerna precis lika bra i EM.
Nåja, killarna har väl vunnit nån match mer men det spelar ingen roll.
I detta fall borde killar och tjejer ha samma pengar.
Lika pengar för lika arbete och jag kan inte se att det är någon skillnad på deras spel.
Än en gång
GRATTIS !

Av Pink Ozzy - Torsdag 22 nov 11:08

Vad håller våra politiker på med? Har de någon form av övertro på sig själv. Först M sen S och nu C. Alla vill men ingen kan. Det är sorgligt vilka usla förhandlare dom är. Och nu är det väl i det närmaste kört. Nu lutar väl allt mot ett extraval vilket kan innebära att vi har 1-3 mindre partier i riksdagen. Det kan ju i o f s bli intressant för vissa partier och mindre kul för andra. L, Kd och M ligger ju inte direkt bra till.
MEN som sagt. Usla förhandlare är dom, vilket säger en hel del om hur djupt de grävt ner sig i leran under valrörelsen. Och dessa damer och herrar får lön via våra skattekronor. Fy fan.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se