Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Lördag 1 feb 12:29

Maxstraffet för våldtäkt är tydligen 2 år. Man pratar nu om en ändring till i storleksordning 4 år. Men det räcker inte! Det måste till kastrering. Gärna både fysisk som kemisk. För vad händer annars? Jo, de laddar upp i 4 år i fängelset och kommer ut stenkåta och våldtar fler.
Att göra ett inbrott kan mycket väl vara en engångshändelse. Sexualförbrytare är dock sjuka i huvudet och det försvinner inte efter 4 år på kåken. Dessutom har de ju förmånen att sitta på speciella fängelser, eftersom de skulle få sig en rejäl omgång på en vanlig kåk.
NEJ, släpp inte ut dom.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Lördag 1 feb 12:05

Undrar om det finn tjäle i marken där jag bor. Troligen inte. Vad kommer det att innebära för växterna detta år? Ser att mossan växer tyvärr i rekordfart eftersom det nästan varje dag är över 4 grader.
Jag är också rädd för att det blir en invation av fästingar och mördarsniglar. Snart börjar väl diverse blommor komma upp. Blir det kallt då så fryser väl dom ner.
Jag har redan sått en hel del frön och även fått några att gro redan. Får väl flytta dom till ett rum på övervåningen där vi har ljust, men bara 14-15 grader så här års.
Men vi får väl se vad som händer i sommar efter den här rekordkonstiga vinter.
Håller du också på att så och gillar trädgård? Lycka till !

ANNONS
Av Pink Ozzy - Lördag 1 feb 00:18

Är nu, som de flesta av mina läsare vet, 60 plus. För ca 50 bast blev jag dökär i en jänta från dalom ( nej, inte datorn. Den fanns inte då ?). På den tiden var hon världens finaste. Sen blev det som det blev, jag flyttade hit och dit, hittade andra trevliga tjejer, gifte mig, fick barn och ja ni vet. Livet vände till en annan del av Sverige och som jag i sig inte allt tycker illa om.
Två saker måste jag dock ta upp.
Samtidigt som jag hade tjej A på loven och vissa helger hade jag tjej B ( som jag sedermera gifte mig med) på " Vardagar". Det gick faktiskt så långt att dessa 2 underbara tjejer brevväxlade under en period.
Hur som helst så började jag i 60-årsåldern leta efter Dalarnas finaste tjej. Egentligen bara för att se att hon fått det bra. Efter idogt letande hittade jag henne kvar i Dalarna. Tyvärr hade hon fått en allvarlig sjukdom. För ett antal månader sedan lyckades jag dock hitta ett foto på henne på Fejan. Då insåg jag att jag fortfarande var kär i en tjej kring de 15 och inte någon plus 60. Men jag kände igen henne med en gång och jag önskar henne all lycka och ett hopp om att hon besegrar sin sjukdom. Hon tycks ha en kanonmat och jag tror han tar han om henne.
Men vilken tjej det var....

Av Pink Ozzy - Fredag 31 jan 19:56

Just nu pågår något man kallar för "riksrätt" mot Trump . Problemet är att rätten inte är neutral utan beror på de röster amerikanerna gav vid förra valet.
Amerika är så sjukt så det finns inte. Trump har begått brott enligt många. Men det hjälper ju inte eftersom " rätten " beror på antalet avgivna röster vid det senaste valet. Något som är lika sjukt som en diktatur. Riksrätt borde bestå av en neutralt vald jury. Som det är nu är det bara ett pajaseri.

Av Pink Ozzy - Fredag 31 jan 18:06

Renées brygga är ett lugnt och avkopplande program . Det jag dock blir förbannad över är en del gästers berättelser. Nej, inte gästerna, utan det de berättar. Det är så sjukt att man som Linnéa får hot och hat hela tiden . Varför? Om någon gör mig eller min familj illa skulle jag nog bli mycket elak. Men vad har Linnéa gjort som får folk att reagwra på ett sjukt sätt. Ja, ja, jag har tagit upp det tidigare men det tycks ju inte gå in nånstans. Hatarna och hotarna tycks ju inte fatta, men det kanske bara bekräftar deras IQ ?.
Detsamma gäller Peter Jöback respektive Peter Forsberg. Bägge har liksom Linnéa talat om vad de tycker. Varför ska de då behöva ta skit?
Då säger hothataren att " jag tycker ju också det jag skriver". NEJ, jag tror inte det. Ditt tyckande och tänkande bygger på okunskap, avundsjuka och ensamhet.
Ändra ditt leverne. Sök dig till bra vänner eller kontakta mig så får du fler råd. Att hata och hota är bara så fegt och lågt och ska inte finnas bland normala människor.

Av Pink Ozzy - Fredag 31 jan 17:41

Ett program jag börjat titta på är Sverige mot Norge. Fyra svenska skidåkare och skidskyttar tävlar mot 4 norska dito. Ärligt så skiter jag i hur det går och vem som vinner. Det jag gillar med programmet är den gemenskap det finns mellan svenska och norska idrottare. OCH att se att Petter Norhug är en sympatisk kille. Trots hans tuffa attityd så grät han flera gånger när man visade norska och svenska framgångar. Det gör honom till en större idrottare än han var i spåren.
Kul program och kul programidé.

Av Pink Ozzy - Fredag 31 jan 10:43

Hörde idag på radion att ungar kring årskurs 6 och uppåt spelar spel på nätet och där blir hotade på diverse sätt. Nu säger en del att detta inte skulle vara riktiga hot utan bara till för att skrämmas lite.
NEJ ! Uppfattar någon något som er hot är det ett hot och ska bestraffas därefter. Svårare än så är det inte.

Av Pink Ozzy - Fredag 31 jan 10:22

Nu har coronaviruset brutit ut i Kina och , hittills, 18 andra länder.
Får man stopp på eländet i tid eller blir detta en pandemi som t ex spanska sjukan, pesten eller annan sjukdom som krävt miljoner dödsfall?
Vi kan ju inte annat än avvakta och hoppas på det bästa. Det som dock skrämmer lite är att viruset förändrar och anpassar sig. Det tycks ju kunna förändra sig under resans gång. DET skrämmer mig lite. Vi kan dock som sagt bara hoppas.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se