Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 feb 18:45

Filip och Fredrik har ju just nu ett kul program i Femman som heter Alla mot alla. Mycket underliga och roliga frågor i udda ämnen följer programmet. En del mycket smärta tävlande också. Men tyvärr också några mycket usla.
Rekord i okunskap har väl Cecilia Frode och Janne Josefsson. OK, en del skådisar lever så för sin sak så de bryr sig inte om något annat.
MEN !
Janne Josefsson som ska vara en skarp journalist tycks ju inte vara smartare än en medelbegåvad högstadieelev. Ibland undrar jag på vilken planet han har varit de senaste 50 åren. Till synes skitenkelt frågor som man anser tillhör allmänbildningen går han bet på. Skrämmande att hann sedan får göra tuffa program för SVT. Känns helt fel. I mina ögon är han nästintill korkad. Men det är ju vad JAG tycker.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Onsdag 5 feb 10:30

Som det är nu kör privata aktörer eller kommunala underleverantörer sitt race. Man offererar hutlösa priser för bredband. I vissa fall har de även tagit betalt och sen försvunnit. De som utförxsjälva grävningen är ofta folk från Östeuropa.
Priserna varierar från 5000 till över 25000 för en ledningsdragning fram till tomtgränsen. Resten tillkommer. Vilket kan vara flera tusenlappar till.
Den som nu tror att allt är betalat känner sig nog lurad när det visar sig att det tillkommer avgifter för telefon, data och de program man vill se. Vilket blir 500-1000 kronor per månad i runda slängar. Med andra ord ingen liten utgift för många.
Nu lägger regeringen drygt 100 miljoner för bredband i 4 län. Det är på tok för lite. Om 5 år har man lovat att 98% ska ha fiber indraget. I vårt område är det kanske 30% trots fiberföretagets aggressiva och ibland hotfulla försäljningsförsök.
Nej, fiber bör, liksom telefon, el, vatten, radio och TV ingå med en mindre anläggningssumma per månad. Inte som nu med hutlösa engångskostnader som lågavlönade inte har råd med.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Onsdag 5 feb 09:55

SD-ledamoten Reslow har vid 14 olika tillfällen angett att han rest själv fast det i själva verket var familjen som följde med. Sådana fall ska betalas av honom och inte av staten/oss skattebetalare.
Han borde omedelbart ut ur riksdagen. Men se det går inte Jimmie Åkesson ned på. Han tycker att Reslow gjort rätt.
Varför?
Jo, om han sparkas nu får han ett avgångsvederlag på 2,5 miljoner från oss skattebetalare. Om han däremot sitter kvar maj ut får han hela 7 miljoner i avgångsvederlag. Detta är SD mina damer och herrar. Detta är det vi ska betala skatt för. Är det så vår framtid ska se ut? Fy fan!

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 feb 09:44

Nej mitt kära Vänsterparti. Bättre kan ni än bara Nooshi Dagostar. Hon är tydligen viceordförande nu, men jag har aldrig hört talas om henne. Bara det säger väl hur osynlig hon har varit. Det är NU vänstern behöver en kraftfull partiledare för att inte hamna i 4%-träsket igen. Att då välja en kvinna när det redan finns 3 kvinnor i partiledarställning känns tillrättalagt. Dom kan ju snart öppna syjunta. Nåja, Ulf Kristersson får väl nån han inte behöver lyfta på huvud åt för att se i ansiktet.
Men vi får se den närmaste tiden ifall man hittar fler kandidater eller om Dagostar visar upp sig mer. Hon har ju stora skor att gå in i. Hermansson, Werner, Ohly, Sjöstedt. Inga lättviktare det inte.

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 feb 09:26

Så oproffsigt, så klantigt, så uselt kan man sammanfatta demokraternas val i Iowa. Det som inte fick ske skedde. Valresultatet var inte klar kl 6 som alla trodde. Idag skriver vi onsdag och valet har inte räknats samman ännu. Antingen har demokraterna inte tänkt hela vägen och tagit valet på allvar eller så har Trump även med ett finger men i detta spel. Man vet inte och lär väl aldrig får veta, men fruktansvärt osmart är det.

Av Pink Ozzy - Tisdag 4 feb 19:22

En av våra bästa brottare kan vara dopad. Vi inväntar b-provet. SJ
Lv säger hon att någon annan hällt något i hennes dryck/mat. Oj, den har vi ju inte hört förut .
Nej, men grejen är ju knepig. Visst skulle det kunna hända och kanske t o m ha hänt någon gång, men ytterst sällan. Alla ska ju hålla koll på vad de sätter i sig. Skulle man ta hänsyn till läppsalvor och påstådd sabotage skulle väl ingen fällas för dopning.
Svensk, norsk eller ryss spelar inte heller någon roll. Reglerna ska vara lika för alla. Problemet är väl att det skitar ner andra rena idrottare också.
Men vi tycks aldrig bli av med fuskarna...Tyvärr.

#dopning #fuskare

Av Pink Ozzy - Lördag 1 feb 14:19

Palestinaledaren Abbas bryter alla relationer med USA och Israel. Bra tycker jag. Har aldrig förstått varför judarna bara fick ta över delar av Palestina. Snacket att det var judarnas land är ju nonsens. Judarna fanns där för 2000 år sedan. Ska vi återgå till de gränser som fanns år noll så är det på tiden att Trump åker tillbaka till Tyskland där han har sina rötter och tar med sig alla utom Amerikas urinvånarna. Detsamma gäller alla med t ex spansk och portugisisk blod och bor i Syd och Centralamerika.
Nej, det är bra att palestinierna inte viker ner sig. Judarna har ställt till nog med skit i den landsända.
Men det är klart, judarna är bra affärsmän och skickliga förhandlare och är vänner med bl a USA. Borde finnas ett antal mäktiga länder som lierar sig med Palestina så det blev lite jämvikt.
Palestina och Israel tillhör Palestina men ockuperas av judarna. Vill judarna flytta dit borde det ske genom rättvisa val. Inget annat.

Av Pink Ozzy - Lördag 1 feb 12:43

Jaha då börjar Mellot igen. Ett antal deltävlingar avslutas med en final. Ett program som ingen tittar på om du frågar någon. Trots det kollar några miljoner varje år. Men eftersom det hela fått epitetet "bögmusik" så vill ju inte gemene man kännas vid att hen tittar. Lite larvigt men så är det.
Själv är jag hetero men kollar ändå och har inget emot HBTQ-folk så länge de inte blir för flamsiga. Då blir det lätt lite för töntigt. Men jag skulle absolut inte ha något emot att äta middag me Pia Sundhage, Peter Jöback, Linnea Claeson eller t ex Mark Levengood. Trevliga människor allihop.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se