Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Fredag 27 mars 11:09

Har irriterat mig många gånger på vissa ord som står på olika varor och tänker ta några exempel.

Honung och kamomill
Så står det på en flaska med flytande tvål. Läser man innehållsförteckningen innehåller den inget av det.

För bästa smak
Vem har sagt det? Finns det någon godtagbar undersökning på det?

Godaste
Och vem tycker det? Är inte detta bara någons tyckande, om en det?

Bästa på marknaden
Återigen, finns det godtagbar undersökning som bekräftar detta?

För bästa komfort
Ok, återigen något gör tycks och smak. Inget som kan bevisas

Nu med nytt recept
Ja, troligen har en dyrare ingrediens bytts mot en billigare. T ex smör mot palmolja.

Och sådär håller det på. Dag ut och dag in. Ord, ord, ord, men inget någon kan bevisa. Dessa tomma ord ska lura dig att köpa. Inget annat. Finns inte en enda godtagbar undersökning för detta. Inte heller någon måttstock för att det ska vara si eller så.
Det enda man kan ge sig den på är att man tillsatt mer socker av något slag så att din hjärna ska uppfatta något som god. Men godast? Nej.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Torsdag 26 mars 18:58

Äntligen!
Sol och varmt. Innebar en dag på tomten och i rabatterna. I morgon tänkte jag tvätta alla fönster till pensionärskuvösen och ställa i ordning den för sommaren.
Blir det tid över finns det gott om jobb i trädgårdslandet och andra ställen på tomten. Lika bra att köra hårt. Ska ju bli kallväder i en vecka sen.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Torsdag 26 mars 14:47

Det har tydligen dött 66 personer " till följd av Corona". Men har de? Och hur har de kommit fram till den siffran? Eller är det så att Corona "bara" är en bidragande orsak?
Om vi börjar med att konstatera att det dör 90000 personer om året i Sverige så blir det knappt 250 om dan. Det är fakta. Nu sägs det att 66 har dött i Corona. Men jag har också hört att de som dött är a, gamla och b, har underliggande sjukdomar. Då är ju frågan om det är möjligt att dra ifrån de som ändå skulle ha dött inom 1 månad, 6 månader eller t o m 12 månader p g a sina underliggande sjukdomar eller en framtida förkylning som t o m kan ge en lunginflammation?
Drar man bort dessa kanske det bara återstår hälften eller ännu mindre.
Till slut bara en annan siffra. Årligen dör ca 300.000 av influensor runt om i världen. Vi är än så länge långt från den siffran, tack och lov.
Jag vill med detta mara säga att ta det lugnt och trängs inte på bussar och tunnelbanan som 08-or så går det nog bra i år också.

Av Pink Ozzy - Torsdag 26 mars 09:15

Hör just på radion att profilerna är mer aktiva på nätet ni i coronatider. Era jävla äckel. En avklippt kuk är vad ni förtjänar.

Alla föräldrar, varna era barn så de inte råkar ut för nåt sånt äckel på nätet.

#dödåtpedofiler #pedofiler #corona

Av Pink Ozzy - Onsdag 25 mars 14:34

Kollade på Trolljägarna. Och det är samma visa varje gång. Sjuka ensamma idioter som trollar. Men vi tar det väl från början.
Att lägga upp välklädda bilder på sig själv öppet på t ex Instagram eller annat forum inbjuder ju att folk som har för lite att göra ta hand om dom på ett eller annat sätt. Jag säger inte att det är rätt. Tvärtom, men så är det tydligen.
Han som kallar sig Mr Kuk och hand polare är väl smårunkare som inte har nån chans på nån snygg böna.
Den andre idioten som ondgjorde sig på en tjej som heter Fiddellie är sjuk och behöver hjälp. Enligt mig får folk se ut hur de vill och du kan ha en synpunkt på det, Ken den behåller du för dig själv. Finns ingen som ska ta sig rätten att skriva till nån att den är ful, tjock, smal eller vad det nu kan vara. Dom har ingen hjärna och DET kan jag skriva. Jag kan också ha synpunkter på folks utseende, men varför ska jag delge detta till alla?
Jag undrar ju vad det är för fel på någon som beter sig som han gör. Sjukt. En respektlös nobody som inte är värt att ens umgås med i mina ögon.
Men som sagt. Om man är tjej och lägger ut mer eller mindre avklädda bilder på sig själv är ju naiv om hon tror att ingen laddar ner bilden. Samtidigt stämmer det inte som han i vita skjortan sa att bilderna bara kommer upp i datorn hela tiden. Jag är ute i flera timmar om dan och har aldrig fått se en naken tjej på vare sig insta eller annan sida jag besöker. Men det där med algoritmer som Boisen så är kanske sant...

Av Pink Ozzy - Onsdag 25 mars 10:09

Det här håller inte. Stina Nilsson har slutat som skidåkare och ska bli skidskytt. Men hon blir inte ensam. Flera tränare och åkare är på väg från längdåkningen och ordaken är enrydig - skidförbundet.
Har inte förbundet fattat att de bara är till för åkarnas bästa och ska göra det dom vill ha? Denna vinter har ju inte varit speciellt kul , med några få undantag. Det visar ju klart att något inte stämmer. I sådana fall är det väldigt sällan de aktivas fel utan de som sitter i toppen.
Därför bör hela skidförbundet AVGÅ NU så vi inte får ett B-lag till nästa vinter.

#Skidförbundet #stinanilsson #längdskidor #skiförbundetavgånu

Av Pink Ozzy - Onsdag 25 mars 09:58

Det hatas på tok för mycket i vårt land. Gick igenom Facebook nu på morgonen. En hel del skriver sunt i dessa coronatider. Det finns dock tyvärr alldeles för många som inte glr annat än gatar allt och alla som skriver sunt på facebook. På tok gör många "epedemiologer" ( stavas det så?) tycks ha gått arbetslösa under många år och ser nu sin chans till upprättelse genom att skriva sin mening om vad som ska vara öppet eller stängt, vilka som borde testas och vilka inte och vilka politiker som är fugligs och vilka inte.
En stort tema denna morgon var mörkläggning kring skolor. Folk tror på fullaste allvar att skolorna mörkar antalet coronasmittade i skolan. Man påstår att rektorerna har fått munkavle av kommunpolitikerna och att rektorerna i sin tur lagt munkavle på lärarna. Allt för att hålla skolorna öppna. Vilket idiotiskt tänkande. Men, men, de vet ju bäst.
Sedan finns det gruppen som snackar tester hit och dit och, beroende på vilken tråd man följer så är tydligen bägge anhängare idioter.
Nej, lägg ner hatet och njut av att ni är friska så länge det varar. Och till er som verkligen ÄR sjuka, krya på er.
Och till alla säger jag, sluta hata utan älska varandra mer.

Av Pink Ozzy - Onsdag 25 mars 09:46

Just nu är det inga normala ekonomiska lagar som följs. Om Trump eller någon annan potentat öppna truten går börsen upp eller ner flera procent. Tänk om alla sätt lugnt i båten och väntade ut stormen. Sitter du i en båt och det blåser upp kan du inte heller säga " Hej då, jag kliver av".
Men alla reagerar som flockdjur och följer blint. De smarta köper. Idioterna säljer.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se