Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Söndag 9 feb 10:21

Man kan framföra mycket kritik mot Kina. Men jag är som jag är och slår på det som jag tycker är fel, men kan också berömma samma person, land, parti mm om så är rätt. Som i detta fall.
Kina bygger upp 2 sjukhus för 3500 personer, som blivit smittade av Corona, på ca 2 veckor ! DET är imponerande.
Inga krångliga tillstånd, papper och förhandlingar utan ett snabbt beslut och pang på. I Sverige hade man efter 2 veckor inte ens kallat till det första av minst 100 möten och resultatet hade ändå blivit skit. Det ser vi ju på Karolinska sjukhuset...

ANNONS
Av Pink Ozzy - Söndag 9 feb 09:11

Nu är det klart. Armand Duplantis har världsrekordet i stavhopp med 6,17. Ja just det, 6,17. Gå ut ur ditt hus och mät upp 6,17 . Det är otroligt högt.
Men jag tror inte han stannar där. Får han inga skador kan han säkert hoppa 6,25 inom 2-3 år. Kan vi hoppas på ett OS-guld? Nåja, dit är det långt och det finns 3-4 hoppare till den absoluta världstoppen. Men just nu är Armand den störste.
#armandduplantis #stavhopp #världsrekord

ANNONS
Av Pink Ozzy - Lördag 8 feb 15:09

Så dåligt av Sverige. Den kinesiske ambassadören har uttalat sig negativt och hotfullt mot Sverige vid ett flertal tillfällen. Först låtsades Sveriges regering vara tuff, men föll tillföga genom att som "plåster på såren" ge kinaägda Huawei tillstånd att starta upp 5G i Sverige. Detta trots att stora delar av världen sagt ifrån eftersom Kina då har möjlighet att hålla koll på oss. Det är så jälva dåligt. Vi har både Ericsson och Nokia i närområdet. Varför ska vi då använda kinesiska företag för ändamålet.
Nej, detta var mycket fegt av regeringen. Varför ge efter för ett land som skickar ut så mycket skit ändå. Nu senast coronaviruset. Vad kommer härnäst?

Av Pink Ozzy - Lördag 8 feb 14:55

Varenda dag man öppnar tidningen eller läser den på nätet är det nya skjutningar, nya våldtäkter, nya allvarliga rån, nya allvarliga misshandel, nya bilbränder, nya sprängningar.
Detta kostar oss "vanliga" människor massor med pengar. Eller trodde någon att det är någon annan som betalar kalaset?
Nej, varenda krona som försäkringen tvingas betala ut tas ut från oss försäkringstagare. Det som inte kan tas ut där, som t ex skyhöga självrisker tas ut från oss via höjda hyror och höjda priser. Kostnaderna för en våldtäkt eller annat lidande kan självfallet inte mätas i pengar.

Därför har jag radikalt ändrat mig och tycker att vi ska införa dödsstraff igen. Mord, våldtäkt, vissa hot, drogförsäljning över x antal gram mm ska vara belagt med dödsstraff. Även andra brott ska kunna beläggas med dödsstraff. De löjliga straffen vi har idag för t ex våldtäkt är ju en skam för Sverige. Nej, nu måste vi ändra lagstiftningen radikalt. Det räcker nu !

Av Pink Ozzy - Lördag 8 feb 09:38

Jag förvånas lite över den stöldvåg som just nu tycks rasa på olika skolor. Bl a i Strängnäs. Man stjäl telefoner, jackor mm och allt är värd många 1000-lappar.
Jag frågar mig vilka idioter till föräldrar ger sitt barn en IPhone för 10000 kronor? Eller en jacka för 15000?
Varenda skola har ett ställe där upphittade kläder förvaras. Gå och kolla där. Där finns knappt ett plagg över 500 kronor. De anmäls inte heller. Men jackor, mobiler, datorer mm försvinner i rask fart. Jag vågar påstå åt det inte i alla fall är som man har beskrivit. Det är säkert inte alltid så dyra varor. Det kan även vara ett bra sätt att sälja ett så dyrt plagg själv för att få ut lite pengar. Sen går man hem och säger att det är stulet.
Jag säger inte att det är bluff varje gång, men det är inte stöld varje gång heller och inte heller betingar sakerna alltid det värde man åberopar.
Det här borde styrkas med kvitto om man vill ha ut något på försäkringen.

Av Pink Ozzy - Fredag 7 feb 13:29

Det har ju funnits en del hårdingar på filmduken. Då tänker jag på Stallone, van Damme, The Rock m fl.
Men det finns en man lätt glömmer bort och som verkar vara utbildad i diverse kampsporter. Jason Statham. En engelsman som till 99 % ser sur eller allvarlig ut och som spikar sina repliker och moves bättre än resten av uppblåsta hårdingar. Senast jag såg honom var i Fast & Furious 8. Men han har varit med i en lång rad riktigt bra rullar.

Av Pink Ozzy - Fredag 7 feb 09:57

Att utesluta Torsten Flink från Melodifestivalen är nästintill ett brott av SVT. Vi har domstolar som ska döma Flink. Det har inte gjorts ännu och fram till dess är han oskyldig.
Att det skulle vara bättre för programmet om Flink inte var med är rent skitsnack.
Skulle jag vara Torsten Flink skulle jag stämma SVT på en kraftig summa. För så länge du inte är dömd är du oskyldig och det är inget som SVT borde sätta sig över.

Av Pink Ozzy - Fredag 7 feb 09:51

F d AIK-spelaren har nu stor show i Real Sociedad. Igår gjorde han mål 10 och 11 på 11 matcher. Dessutom mot Real Madrid borta. Trodde väl aldrig jag skulle hålla på en AIKare, men kan inget annat än att önska honom lycka till framöver.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se