Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Onsdag 12 dec 19:38

Var är min gamla Aladdinask? Inte nog med att man tagit bort trillingnöten, mandelpralinen, körsbärspralinen, fransk nougat och andra godheter. Ni har ersatt dessa inte bara med sämre varianter utan nu verkar det också som att ni bytt ut ingredienserna till sämre och troligen billigare ingredienser. Jag trodde att asken tillverkades av Marabou, men nu verkar det som om det är Mondeléz International i Upplands Väsby som tillverkar asken.
Så min fråga är om företaget kan garantera att de praliner som har funnits under lång tid har exakt samma ingredienser och kvalitet som tidigare. Jag tror inte det.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Onsdag 12 dec 13:42

De senaste 10 årens största hatobjekt, Petter Northug har bestämt sig att lägga av . Egentligen lite synd. Han var delvis en skitstövel, men gjort otroligt mycket för skidsporten. Det behövs folk som han, som är lite konventionella, lite udda, lite annorlunda. Det är sådant som folk vill se. Gråa idrottare är det värsta för en förening. Visst, vi har en del annorlunda skidåkare också, men inte som Northug.
En av våra största , Charlotte Kalla, är bra på sitt sätt . Hon är glad när det går bra och har ögon som eld om det gått dåligt. En stor idrottskvinna. Att komma 10a och säga " jag är nöjd " finna inte hos CA.
Stina Nilsson och de andra presterar, men är ganska färglösa. På herrsidan är det i nuläget inte ens grått utan helsvart.
Nej, både Norge och den övriga skidvärlden ska nog skatta sig lycklig över att Petter sätt lite färg på den vita snön.
Tack Petter och lycka till framöver.
#petternorthug #skidgeni

ANNONS
Av Pink Ozzy - Tisdag 11 dec 17:38

Årets julkalender är en av de bättre. Nåja, historien är väl sådär och vissa avsnitt är lite sega, MEN, de två barnen hos familjen Storm är ju helt otroligt bra. Sällan barn spelar så fantastiskt bra och naturligt. Själv är inte själva historien behållningen, men dess 2 kan nog bli riktigt bra skådespelare om de vill det en dag.

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 dec 17:33

Den svenska riksdagen börjar mer och mer likna en sandlåda av jätteformat. Nu finns det en stor risk att M+Kds budget råder under ett år och att det sedan kan ta 3-4 år att reda ut skiten de ställt till med. Så vi kommer troligen att ha en budget, men ingen egentlig regering. Fru Lööf fick ju hjärnblödning igår och hoppade av i 11e timmen. Vi får verkligen hoppas att väljarna kommer ihåg detta när de ska rösta i extreavalet.
Så m a o så fortsätter fjanteriet ett tag till.....

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 dec 17:26

Fr o m 1 juli utökas rökförbudet till att även gälla uteserveringar, perrongen, busshållplatser mm. Härligt. Äntligen behöver man ibte kolla vindriktningen när man ska äta ute eller stå på en perrong, även om det oftast har löst sig. Bäst är det dock vid busshållpkatser där fökare gärna står i centrum. Vad det gäller uteserveringar är det trist att när en slutar att röka så startar nästa. På kryssningsbåtarna till Åland är det sedan länge förbjudet och det har blivit en otrolig skillnad på luften.
Äntligen en lag som är positiv.

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 dec 10:25

Finns en gammal etikettsregel som säger att kvinnor inte bör överglänser värdinnan. Så om vi ser drottningen som värdinna på Nobelfesten så är det en ren skam att Sara Danius virar in sig i 25 meter knallorange tyg och tassar ner för trapporna i stadshuset. När hon nu ändå har den dåliga smaken att överhuvudtaget komma till Nobelfesten bör hon åtminstone hålla en ytterst låg profil. Detta uppträdande säger en hel del om akademien och Sara Danius och föranleder mig att hoppas att akademien läggs ner helt i sitt nuvarande skick.

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 dec 10:20

Nu har polisen get buset en julklapp. Brott under 5000 kronor utreds inte mer detta år. P g a resursbrist så kommer polisen inte att utreda bedrägerier, stölder av mobiler som betingar ett värde under 5000 kr. Innebär väl i praktiken att var och en kan gå in i olika affärer, ta för sig och springa ut. Polisen kommer ändå inte att komma.
Hör ni hur vansinnigt det låter? Men detta är Sverige anno 2018.

Av Pink Ozzy - Måndag 10 dec 10:53

Centern säger tydligen nej till S-regering. Det är så djävla dåligt. Lööf ser på opinionssiffror och tror att hon kommer att göra ifrån sig bättre i ett extraval. Hon går ut nu igen och säger att det är fel på alla andra utom hon själv. Moderater, Sverigedemokrater, Vänsterpartiet, sossar, ja alla tycks det vara fel på utom fru Lööf. Nej, det har tydligen inte slagit henne att det är henne det är fel på. Hon tycks ha minimal vilja att samarbeta med alla. Nu när media går ut och säger att hon kommer att ställas inför en svekdebatt så hoppar hon av överläggningarna.
Vore det inte bättre att skippa larvet nu och se till att vi har en regering?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se