Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 feb 09:38

Nu blir jag gränslös förbannad. Läser i Aftonbladet att en man våldtar kvinnor för att på så sätt hamna i fängelse och få mat och tak över huvud. Detta har han nu gjort ett stort antal gånger. Han är iranier, men de vill inte ha tillbaka honom. Detsamma gäller tydligen ett hundratal andra som på liknande sätt skaffar sig "bostad". Just nu är det nästan 700 som ska utvisas, men hinder föreligger.
Vad är det för värld vi lever i egentligen? Vad gör FN åt detta. Är det inte så att FN borde styra upp detta? Självklart borde Iran ta emot honom. Vad de sedan gör med honom skiter jag i. Våldtäktsmän har jag inget förbarmande för. Och är det så att t ex Iran inte vill ha honom är det väl bara att flyga en sväng över landet, ge varje förbrytare en fallskärm och kasta ut dom. Svenskar i alla åldrar och alla kön ska ha rätt att leva i fred och inte behöva vara oroliga så fort de går ut.
Nu måste de partierna gå ihop om en gemensam strategi. Ingen långbänk, ingen prestige utan resultat NU !

ANNONS
Av Pink Ozzy - Torsdag 13 feb 09:28

Läser med förfäran hur folk skjuter in i konstnären Bea Szenfelds atelje, om svenska ungdomar som man rånar och pissar på och mycket annat.
Det är alltid sjukt.
AVUNDSJUKT
Istället för att göra rätt för sig slår avundsjukan till. Istället för att göra rätt för sig förstör man för andra.
Det har blivit fördjävligt. Jag har ofta skrivit gott om flyktingar och kommer göra så även i framtiden. MEN, de som beter sig så som jag beskriver ovan är inte alltid flyktingar. Jag tror att flera kommit hit illegalt och "försörjer" sig på stölder mm.
För vårt och våra ärliga invandrares skull måste polisen få tag i dessa...
Och nu kommer mitt förslag. När polisen får tag i någon sådan person ska det inte daltas. På plats ska de ha en fotboja som ska sitta där tills rättegång har hållits och straffet tillkännagivits. Om någon tar av fotboja ska detta omgående ge t ex 2 års fängelse eller om det är illegala invandrare, utvisning ( se nästa inlägg ).

ANNONS
Av Pink Ozzy - Tisdag 11 feb 11:05

Jag hade spelat in QX-galan och såg den igår. Det jag som hetero inte förstår är varför så många vill dom som är HBTQ något illa. De vill ju bara vara sig själva och ibland har lite kul. Låt dom ha det. Vad är det för fel på er?
Såg Mark Levengood på Skavlan och han berättade att han blev misshandlad i Mora. Hur många hjärnceller har man egentligen när man gör något sånt? Dom måste ju ha varit sjuka.
Själv tycker jag att många är bra förebilder. Ovannämnde Mark och hans man Jonas Gardell, Mariette, Pia Sundhage, Peter Jöback och många fler. De gör ju inte något illa. Låt dom vara ifred. Själv skulle jag gladeligen bjuda hela högen på middag. Det skulle bli världens minne för mig.
Så vad ni som kallar er hetero än gör så lämna HBTQ-människor vara ifred !

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 feb 10:40

I helgens Bingolotto ville Rickard Ohlsson och Marianne Mörck slå Trump på käften.
Behöver ni hjälp ?
Jag ställer gärna upp och klappar till den fjanten också. Och inte tänker jag be om ursäkt för det.
Så mycket skit han har ställt till under sina år kommer att ta tid att reparera.
???

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 feb 10:35

SDs Stefan Jakobsson står idag åtalad för ett 40-tal bedrägerier gentemot oss skattebetalare. Han har vid dessa tillfällen åkt taxi, rest, mm och låtit oss skattebetalare betala via riksdagen.
I normala fall får man sparken från sitt jobb, men inte hos Sverigeemokraterna. Där får man bara en annan tjänst. Det visar väl om något att Sverigedemokraternas snack om ökade anslag mot brott bara är valfläsk.
Och det är ju inte direkt första gången folk från SD har begått olagligheter.
Vi får väl hoppas att Jakobsson får det straff han förtjänar samt tvingas betala tillbaka varenda öre plus ränta.

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 feb 09:23

Återigen ger man Polarpriset till fel personer. Nåja, fel och fel. De kanske också kan få ett...så småningom, men först bör Rod Stewart få ett pris. Visst, han underskattas av många, men det är ju Rod som lyckats i snart 60 år att tillföra hits han skrivit eller covers som han gjort till hits. Dessutom har han visat att han i stort sätt kan sjunga in allt från amerikanska klassiker till modern rock. Finns väl ingen artist som har ett spektrum lika brett som Rod Stewart. Dessutom är han numera den äldste manlige artist som hamnat som nummer 1 på den amerikanska Billboardlistan. Det gjorde han för bara ett tag sen när hans senaste dubbelalbum klättrade dit.
Synd att de flesta bara känner till "sailing". En för mig totalt uttjatat låt. Han har sjungit in betydligt bättre låtar. Ta bara den senaste i raden "didn't I" som beskriver förhållandet far och en dotter på väg utför. Grym text.
Nej, Polarpriset får nog bredda sig lite och inte ta sånt som folk inte känner till.

Av Pink Ozzy - Måndag 10 feb 09:06

Det finns nu företag i startgroparna som ger dig din lön i "förskott". Sen när du får din lön från det företag du arbetar på betalar du "bara" tillbaka. GÅ INTE PÅ DET !
För vad händer nästa månad? Då saknar du de pengar du fått lov att betala tillbaka och tar nya "förskott". Snart hamnar du i samma onda spiral som om du tar blancolån eller SMS-lån. Och inget är ju gratis. För att utnyttja tjänsten betalar du en "prenumerationsavgift". Tror inte ens att de är avdragsgilla som räntorna är.
Nej, ta det lugnt den månaden du saknar lite pengar och nöj dig med det du har råd med. Det är det ENDA sättet att inte hamna i en ond penningkriscirkel.

Av Pink Ozzy - Söndag 9 feb 10:31

Det skulle bli ett supersjukhus men blev knappt en tumme. Misslyckanden och felbeslut har följt Karolinska sjukhuset under många år nu. Alla kalkyler tycks spräckas och folk får sparken.
Men det är fel folk. De som beslutat, kalkylerat, köpt in o s v ska ha en stor spark i häcken. Inte sjuksköterskor och läkare.
Varför ska vi ha ett jättesjukhus om vi inte har personal? Och hur kan man köpa in på ett sådant idiotiskt sätt. Tycks ju saknats allt underlag för att kunna göra bra inköp.
Är nog långa stora och små byggherrar som skrattar gott just nu.
Karolinska måste nog ligga i lådan dör Sveriges största misslyckanden. Fullt i klass med skeppet Vasa och slaget vid Lützen.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se