Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Tisdag 2 juni 17:23

Nåja, Facebook är kanske inte så farligt. Allt som oftast ett rätt trevligt och roligt forum. Men tyvärr finns det ju inget gott som inte har något ont med sig. Som t ex alla dessa forum/grupper man kan gå med i. Om folk ändå kunde hålla sig till ämnet och inte hela tiden blanda i politik. Det värsta är de som tar i så de spricker fast de egentligen inte har någon aning om vad de pratar om.
Dom får sin uppfattning i andra tvivelaktiga grupper långt på höger eller vänsterkanten och den håller de fast vid. Finns inget som heter källgranskning eller eget tänkande.
Just nu under Corona är det ju Tegnell och Löfvén som tycks vara strykpojkar. Tänk så många i landet som tycks vara fullt kapabla att göra ett bättre jobb som både statsminister eller statsepedemiolog än de befintliga.
Jag kan nästan svära på att den övervägande delen av dessa "skribenter" saknar arbete eller har ett mycket dåligt betalt och dåligt jobb just för att deras utbildningsnivå är lika låg som deras kommentarer.
Nej, skärp er nättroll. Ni gör bara er själv löjliga. Alla med lite högre utbildning och/eller noggrant pålästa ( då räknar jag inte media från ultravänstern eller ultrahögern) skrattar ju bara åt era löjliga kommentarer om Löfvén, Tegnell m fl.
Ha en trevlig kväll.

#nättroll #Facebook #dåligtpålästa #okunnig

ANNONS
Av Pink Ozzy - Tisdag 2 juni 09:53

En över 200 år gammal låg använder Trump nu bara för att han börjar bli livrädd. Istället för att klart ta avstånd från morden på George Floyd är han tyst och sätter in ännu mer poliser och militärer. Något som sällan fungerar i en demokrati.
Det enda som hjälper är en president som kan övertyga och det saknar USA idag. Amerika har idag en ledare som bara hjälper den yttersta högern men beter sig som en diktatorisk kommunistisk ledare. En person som bara älskar dom som slickar hans fötter är ingen ledare, vare sig det är i ett land eller ett företag.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Måndag 1 juni 10:55

Först permitterar Scania nästa alla anställda. Sedan får de både jobba över plus jobba lördagar. T o m den lördag som påbörjar semestern. Som grädde på moset anser nu Scania i Södertälje att det finns en övertalighet på 1000 personer. Hur hänger det ihop?
Jo, först ville Scania gå ut maximalt av permitteringsbidraget av staten och lät därför de anställda gå hemma. När man hade fått det maximala bidraget fick de anställda komma tillbaka och får nu jobba häcken av sig med övertid och lördagsjobb. Och det flata facket gör som vanligt ingenting. Förstår inte att någon fortfarande är med i facken på Scania.
Och framförallt. Hur kommer regeringen hantera detta fuskande med permitteringsbidraget? Scania borde antigen betala tillbaka hela eller delar av beloppet samt förbjuda övertid och lördagsarbete före semestern.

#scania #scaniabluffar #övertid #permitteringsbidrag #regeringen.

Av Pink Ozzy - Måndag 1 juni 09:29

Finns säkert många sträckor i Sverige där det förekommer många olyckor, men jag hör dagligen att det förekommer olyckor på E4 kring Nyköping. En bit norrut och en bil söderut. Eftersom det nu händer relativt ofta är väl inte vägen gjort för det. Eller så är inte förarna kapabla att köra på en för bra väg. Har själv åkt där till och från och fattar inte att man kan råka ut för olyckor om alla kör som folk och håller hastigheten. Aha, där har vi kanske boven. Det är inte förarna fel utan hastighetens. Men då tycker jag att vi sänker farten till 90 så får vi se om inte det hjälper.

Av Pink Ozzy - Söndag 31 maj 14:40

Återigen har den amerikanska polisen visat sig från den sämsta sidan och mördat en svart person i Minneapolis. Inte nog med det. Dessutom sköt man med gummikulor mot journalister. Inte nog med det. Trump ringde upp George Floyds bror, men lät honom inte komma till tals, utan babblade på själv hela tiden under samtalet.
Och sen undrar det vita Amerika vad som pågår. Det finns för många poliser i USA som hatar svarta. De måste sållas ut. En bra polis har inga etiska fördomar. Har någon det ska han inte vara polis. Gäller för övrigt i Sverige också.
Jag hoppas att man I USA nu kommer att fängsla de poliser som var med om mordet och att de döms för mord och inget annat. De ska aldrig mer få gå fria.
George Rest In Peace. We love you.

#polis #georgefloyd #murder #hangthosepolismenhigh

Av Pink Ozzy - Söndag 31 maj 11:44

Fr o m 2022 ska kvinnor kvoteras in som låtskrivare. Vad är det för larv. Låt de som vill skriva. Det man däremot bör göra är att en låtskrivare inte får ha med mer än tex2 låtar. Kan ju inte vara meningen att en låtskrivare har med en hel drös med låtar. Att kvotera in kvinnor är som att säga att de inte duger som låtskrivare utan måste tas in bakvägen. Helt fel väg att gå.

Av Pink Ozzy - Lördag 30 maj 15:33

"10 år och 1000 piskrapp" dömdes Raif Badawi till av en domstol i Saudiarabien. Boken med samma namn har skrivits av hans fru Enfas som flydde med sina 3 barn till Kanada.
Boken beskriver att Saudiarabien ligger 500 år efter oss vad det gäller lagstiftning. Att kritisera sitt lands regering är tillåtet i den fria världen. Tyvärr är Saudiarabien inget fritt och modernt land. Där dömer man ofta folk till fängelse och piskrapp om man inte har rätt åsikt. Att tänka fritt får man tyvärr inte där.
Nu har Raif suttit 6 år i fängelse och fått 50 piskrapp. Han har fått straff nog. Var liten barmhärtig och släpp ut Raif så han får återförenas med fru och barn.
Ändra också er lagstiftning så att den följer den fria världens.

Av Pink Ozzy - Lördag 30 maj 10:45

Många människor har anmält sig till diverse motionslopp och även betalat sin anmälningsavgift. Nu ställs de flesta loppen in p g a Coronan .
Konsumentverket anser att anmälningsavgiften ska återbetalas. Vilket man ju kan tycka. Men! De flesta klubbar har skrivit in en force majeur-klausul vilket i praktiken föreskriver dom från återbetalning i dessa coronatider. Något som till viss del kan vara rätt. De pengar som används för att tillverka nummerlappar, program mm är ju borta. Sedan finns det en stab som arbetat en längre tid med loppet och de pengar är ju också borta. MEN! Det är ju mycket som inte tillverkats ännu eller som man lyckats stoppa och de pengar måste ju finnas kvar och bör betalas tillbaka. Klubbarna ska ju inte kunna ska sig på coronakrisen.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se