Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Söndag 21 juni 10:02

Trump inledde sin valturné med att säga att han vill ha färre utländska arbetare i staterna. Med det slår han flera flugor i en smäll.
Han spär på utlänningslagen.
Han skapar arbetstillfällen, främst för de fattiga.
Han glömmer dock en viktig sak. De som kommer till USA för att arbeta lever undermålig, har usel lön, har inga rättigheter, har långa arbetsdag mm. Jag tror inte så många amerikaner vill leva så. Risken är att han skjuter sig i foten när dessa fattiga vill ha betydligt mera i lön än de inresta söder ifrån.
För övrigt har vi samma problem i Sverige nu i coronatider. Man går inte ta in utländska snabba plockade utan går ta svensk personal som inte jobbar lika effektivt. Resultat blir dyrare jordgubbar.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Söndag 21 juni 09:53

Den där SMHI-appen ger jag inte mycket för. För ett tag sedan sa den att det skulle bli ca 9 mm regn en viss dag. Sedan ändrades det. Först till 14 sen till 21 senare till 10 och nån dag senare till 1,4. I verkligheten kom det nästan 19 mm.
För någon dag sedan lovade de återigen en hel natts ordentligt regn, en bra bit över 10 mm. Samma dag, fast på kvällen hade man tagit bort allt regn.
Säg mig, spelar de tärning om hur vädret ska bli eller gissar de bara?
Jag har börjat gå in på appen regnradar så får jag en betydligt bättre bild av vädret.
Man skulle blivit meteorolog...

ANNONS
Av Pink Ozzy - Fredag 19 juni 10:16

Det är midsommarafton och folk förbereder för fullt. Nej inte vi. Coronatider och i riskgrupp så har vi en fest på tu man hand.
Men många kommer att festa trots Coronan. Men det är inte själva Coronan jag tänkte spåna om idag. Visserligen kommer kanske några 100 extra att smittas idag, men det finns värre saker idag.
Flera 1000 kvinnor och barn kommer att utsättas av en asfull och aggressiv man/pappa och i värsta fall även fru/mamma. För dessa barn blir det inte den glada midsommar det bör vara utan en fasa med förra året som färskt minne. Har dom tur kryper de ihop nånstans och låter föräldrarna skrika av sig. I värsta fall kommer de inte undan utan blir slagna utan anledning.
Detsamma gäller många kvinnor. Deras män dricker och dricker tills de blir aggressiva och slår och/eller våldtar dom.
Ska barn och kvinnor ha det så? NEJ !!!!
Ni som inte kan hantera spriten/ölen/vinet eller ännu värre, drogerna, TA INGET. HÅLL DIG NYKTER SÅ DU INTE STÄLLER TILL DET. DET GÅR ATT HA KUL ÄNDÅ.

GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLA.

Av Pink Ozzy - Fredag 19 juni 10:01

En fotbollsfinal i den italienska kuppen mellan Napoli och Juventus visar hur nära vi är flera coronautbrott och hur långt ifrån en coronafri värld vi är. Efter gårdagens final som Napoli vann sprang 1000-tals fans ut på gatorna gör att fira. Det kan ju knappast varit det smartaste dom gjort. Detta kan enkelt ge en ny coronaspridning. Vi går väl hoppas att jag har fel.

Av Pink Ozzy - Fredag 19 juni 09:48

Ja just så låter det ofta från yttersta högern och då främst från de arbetslösa. Men nu är väl det problemet löst? Jag tänker så här. Jordgubbssaft i landet klagar över att de inte kan få hit folk från andra länder för att plocka jordgubbar och sätta nya plantor. Men då är det ju perfekt att man skickar dit dom som är arbetslösa och som har klagat på att "utlänningar tar våra jobb".
Äntligen får fler svenskar arbete...

Av Pink Ozzy - Torsdag 18 juni 15:31

En 66-årig stockholmare har våldtagit minst 20 barn under 20-30 år. Han har dessutom filmat våldtäkterna på VHS och på datorn.
Undrar nu vad han döms för. Vi snackar ju mycket om att Saudiarabien ger spöstraff. HÄR vore det verkligen ett lämpligt straff. 50 piskrapp en gång i veckan i 5 år. Offentligt.
Jag ser inget förmildrande utan bara avsky och äckel. Han ska aldrig mer ut ur fängelset och han ska fan in på en vanlig anstalt där det riktiga buset kan få ha lite "roligt.

#pedofil #våldtäkt #straff #äckel

Av Pink Ozzy - Torsdag 18 juni 15:22

I morgon är det midsommarafton.

Jag önskar mina läsare en riktig trevlig midsommar. Ta gärna lite vin, nån nubbe eller annat gott, men tänk på att du ska vara pigg och glad även på midsommardagsmorgon. Kram på er.

Av Pink Ozzy - Torsdag 18 juni 15:18

Läser lite på Facebook och blir smått förbannad. Här finns föräldrar som låtit sitt barn vara hemma i åratal. Man har inte gjort många ansträngningar för att få eleven till skolan, men gnällt och klagat i åratal. Nu går eleven ur nian. Då surnar föräldern till för att eleven inte ens fått ett brev eller en blomma i present från skolan.
Vad är det frågan om? På min tid GAV man läraren en blomma eller nåt när man slutade och inte KRÄVDE ATT FÅ något. Dessutom är det väl så att om man har en frånvaro på över 70% under många år så FÖRTJÄNAR man ingen present av något slag.
Men det var i o f s konstigt att föräldern inte KRÄVDE en chokladkaka också. Eller en ask Alladin.
Vart är vi på väg egentligen?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se