Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Tisdag 18 feb 14:55

Läste att några i det svenska skidskyttelandslaget tyckte det var bättre i landslaget nu än under Pichlers tid.
Men de gjorde bättre resultat under Pichlers tid. Kanske dags att sluta gnälla innan ni kan visa lite bättre resultat än ni gjort hittills. Pichlers var kanske lite udda, men en smart kille.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Tisdag 18 feb 09:39

Det finns idag ingenting som motsäger en nedläggning av hela försäkringskassan. En mindre enhet kan tas ut för att stävja fusk, men resten kan sägas upp.
Finns hur många exempel som helst där försäkringskassan beter sig maktgalna. Här en svägerska som är mycket sjuk sedan 20 år. Trots detta friskskriver man henne nu och hon tvingas till AF. När de sedan har konstaterat att hon är för sjuk för att arbeta kan en läkare sjukskriva henne igen och försäkringskassans läkare gör en ny bedömning UTAN ATT HA TRÄFFAT HENNE.
Själv råkade jag ut för en elak fan på försäkringskassan för några år sedan. Jag hade läkarintyg och var sjukskriven många och långa gånger under många år. Plötsligt ringer hon upp och ifrågasätter både det ena och andra. Jag hänvisade till mitt läkarintyg och hon säger att " det är VI som avgör om du är sjuk eller inte". Då tog jag ut pension istället. Förlorar några kronor på det men slipper tjaffsa med idioter på Försäkringskassan. Nu efter nästan 2 år börjar det äntligen kännas som om jag får lite ro i kroppen.
Och jag skulle kunna räkna upp hur många exempel som helst där försäkringskassan beter sig som gud själv och bryr sig inte om de som är sjuka.
Nej , BORT MED DEN OMÄNSKLIGA FÖRSÄKRINGSKASSAN NU.
#försäkringskassan

ANNONS
Av Pink Ozzy - Måndag 17 feb 18:57

Idag visar det sig att den tredje "idrottaren" på kort tid misstänks för dopning. Hur många behövs förutom dessa för att Sverige liksom Ryssland utesluts från all idrott?
Är ju beklämmande att det fortfarande finns svenska "idrottare" som försöker bluffa sig till bättre resultat.
Ni borde skämmas och släppa allt vad idrott heter omgående. Och sluta ljug. Var rakryggad och erkänn när man kommer åt er. Lönar sig inte att ljuga.

Av Pink Ozzy - Söndag 16 feb 11:18

Ja du, det var ingen höjdarlväll igår. Mariette är min behållning. Sedan var det en ballad av en mörk tjej jag gillade en hel del. Men i övrigt? Vad gjorde Drängarna där ? Nåt mellanting av Rednex och Bransta City Släckers. Fast sämre. Två av låtarna vill jag inte ens nämna.
Och hur fan kan man ropa "pungkula" nät man borde veta att det är ett familjeprogram på bästa sändningstid? Är det brist på bra manus som gör att man ropar ut sånt. Förresten kan ni lika bra ta bort honom helt och hållet. Han är komiker och det är ett nöjesprogram, men någon tristare får man leta efter.
Nej, skärpning eller lägg ner skiten. Finns 1-2 bra låtar varje vecka. Låt dom göra upp i en direkt final. Låt resten kvala i ett radioprogram. Då slipper vi se ett gäng skit.

Av Pink Ozzy - Lördag 15 feb 16:03

Nu har jag äntligen bytt ut bilden på Pink och Ozzy eftersom de ju egentligen inte har med sidan att göra. Det var bara ett snabbt infall när jag skulle öppna denna blogg för flera år sedan.
Jag hoppas trots det att du läser mina inlägg.

Av Pink Ozzy - Lördag 15 feb 16:00

Det finns klara bevis för att polerna och glaciärerna smälter i allt snabbare takt. Världshaven värms upp. Södra Sverige har inte haft någon vinter. Jag kan räkna upp massor med fakta som klart visar att vi missbrukar vår jord i sådan grad att det inte finns något hopp för våra barnbarn om vi inte gör radikala förändringar i vår livsstil.
De som säger emot är på sätt och vis lite roliga eftersom de bara visar att de inte är pålästa och/eller rent ut sagt dumma. Men jag förstår inte att man vill visa för alla hur okunnig man är.
10 år är max. Sen är det försent. Då har vi satt en boll i rullning som är ostoppbar . DÅ ska ni får se på flyktingströmmar. Då kommer de senaste 10 årens flyktingströmmen kännas som en västanfläkt. Då kommer det att bli fler krig om mat och odlingsbar mark. Men förneka bara. Gör det. Vi får ju snart se vem som har rätt.

Av Pink Ozzy - Fredag 14 feb 17:11

Personligen har jag ett välfyllt dryckskåp med allehanda spritsorter.
Dock tillhör jag vin och Whiskyälskarna. Något som jag nog inte trodde på för ca 40 år när Österrikiskt lantvin, Bejas, Standard selektion och Lauders tillhörde husens sortiment. Fy vad jag hatade vin och Whisky.
Men åren går och Sverige har släppt mängder av nya viner och Whiskysorter och ännu fler finns utomlands och i taxfree. Detta har sedan ca 20 år öppnat mina ögon gör dessa goda droppar.
Jag har passat på att lära mig olika druvsorter, distrikt och länder. På whiskysidan har jag lärt mig mer och mer om maltwhisky, områden, rökighet mm.
Detta har inte gjort mig till en expert, men någon som vet vilka sorter jag själv föredrar och vid vilka tillfällen.
Jag tror inte att det finns så många som egentligen INTE tycker om vin och Whisky, utan att de saknar kunskapen i dessa ädla drycker.
Rådet jag kan ge är att prova sig fram när tillfälle ges. Speciellt vin är ju så komplex och smakar verkligen olika beroende på druva, ålder lagring, land distrikt mm, mm.
Detsamma gäller whisky som smakar helt olika beroende på var i Skottland den tillverkats. Även andra länder börjar följa efter. Drack t o m en mycket god turkisk (!) whisky för några år sedan.
Men bry dig inte om andras smak. Hitta din egen smak. Den finns.

Av Pink Ozzy - Fredag 14 feb 09:31

All heder till de föräldrar som satte dit sin egen son som rånade och pissade på en kille.
Tänk om alla föräldrar var så hederliga. Dessutom kommer sonen troligen tacka föräldrarna en dag.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se