Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 feb 21:55

Therese Juhaug klagar på att många hatar henne på nätet. Då måste jag bara säga så här. Jag hatar inte henne men jag ogillar djupt alla som dopar sig. Och hon doppade sig. Hon skyller på en läppsalva, men hon har ansvaret för detta. Själv tycker jag dock att det är ytterst konstigt att en läppsalva skulle kunna ge utslag. Och jag har väl i stort sätt aldrig hört någon erkänna sitt dopingbrott. Man skyller alltid på något de inte har kontroll över själv.
Så det är rätt enkelt. Jag hatar fuskare/dopar och de bör inte få ställa upp i några tävlingar på 4-5 år.
Stackars Caspar Semenia får inte tävla för att hon är en människa, men dopade får tävla igen efter nåt år. Det är åt HELVETE och då spelar det ingen roll om man är norska, svensk, ryss eller heter Mühlegg. Ut ska dom och dessutom lämna tillbaka alla medaljer, prispengar mm.
Varför får inte alla skriva ett kontrakt där det klart framgår att att man är införstådd med att man förlorar allt man fått genom idrotten om man dopar sig. Borde vara solklart. Finns ju idrottare som p g a fuskare inte får det dom egentligen hade rätt till.
Så är det Therese Juhaug. Det är absolut 7nget speciellt mot dig utan gäller ALLA fuskare.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Torsdag 27 feb 18:36

Coronaviruset har ställt till det ordentligt. Bara denna vecka har jag förlorat femsiffrigt.
Men som det mesta reder det väl upp sig så småningom. Är väl bara att ha is i magen och vänta ut det hela.
Såg ju bra ut igår så jag gick in med ytterligare sexsiffrigt. Skulle väl väntat till idag kanske.
Men OK, en del spelar på lotto, Keno, hästar och fotboll. Jag spelar på börsen med lite större summor.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Torsdag 27 feb 18:31

Går just nu en serie på SVT1 som heter Kalifatet. Mycket bra och tänkvärd serie.
Har du inte sett den kan du säkert se den på SVT Play.

#kalifatet #SVT1

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 feb 15:32

Inte många årgångar slår denna farmenårgång. Väldigt få som spårar ur som det gjort en del år tidigare. Det är rätt många kvar och många har chans att vinna. Även om Jens är min favorit så är det många som för min del gärna får delta i finalen. De flesta är charmiga på sitt sätt. Några exempel. Jens är ju outstanding vad det gäller att arbeta. Peter jobbar på i det tysta och så gör de flesta just nu. Även torparna är välkomna tillbaka tycker jag. Dock är det väl frågan om man inte framöver ska ändra lite i reglerna så att man inte kan komma tillbaka till torpet fler gånger som MQ lyckats med.
Men annars visar man i år upp ett betydligt mer arbetssamt gång. Speciellt nu när gnällspikarna Simon och Esmeralda fått hembiljett. De kunde ju få vilken mjölk dom helst att surna.
Så heja på er farmare och må bäste man/kvinna vinna.

Av Pink Ozzy - Onsdag 26 feb 22:34

https://www.nytimes.com/interactive/2020/world/asia/china-wuhan-coronavirus-maps.html

Länken går till New York Times som visar läget för coronavirusets spridning idag. Under kvällen har dock Norge tillkommit med 1 fall.
Men egentligen är det än så länge inte så allvarligt som vi tror. OK, det är en del både sjuka och döda i Kina. Men hur många bor där? De vanliga virusen på vintern kräver visst 0,5% döda. Detta virus ligger visst på 2,3%. Då ska man dock betänka att det är 2,3% av de insjuknade, vilket i antal troligen är mindre än ett vanligt vintervirus. Å andra sidan har vi inte sett slutet på eländet ännu.
Men är det som de säger så ska ju risken avta här i norden bara våren och sommaren kommer och söka sig till kallare platser på södra halvklotet samtidigt som man tror att ett virus finns under senhösten. Barn och vuxna under 40 år tycks t o m slippa dö än så länge. Det är personer över 60 år och äldre som har diabetes, hjärtbekymmer och andra sjukdomar som trissar upp siffrorna.
Nej, det är bara att tvätta händerna, undvika folkmassor och njuta av trädgård och naturen under detta år så kanske man klarar sig från skiten.

#Coronaviruset

Av Pink Ozzy - Onsdag 26 feb 22:18

40 miljoner back nu igen. Diverse fuffens tidigare. Nej, det här går inte. Östersund måste flyttas ner. Det ska inte bedrivas idrott med lånade pengar. OK, har man en plan för en snabb lösning kan det någon gång vara OK, men du har tydligen ÖFK beslutat att skramla med bössorna hos lokala företag igen. Tycker jag känner igen den modellen hos jämtarna. När är det tänkt att renklämmeätarna ska försörja sig själva? Dom hade ju ett ypperligt tillfälle när de spelade i Europa och fick pengar för det. Men de pengar har tydligen försvunnit i Storsjön som nuvarande minus 40 miljoner.
Nej, tyvärr. Östersund måste flyttas ner om det finns någon rättvisa.

#Östersundsfk #katastrof

Av Pink Ozzy - Tisdag 25 feb 16:15

Ibland känns det som om våra folkvalda och andra tjänstemän inom t ex sjukvården är totalt blåögda. Nu går man ut och säger att risken för att coronaviruset kommer hit är lågt.
SKITSNACK.
Viruset kommer vare sig vi vill eller inte. Och vi ska inte heller förlita oss på vår sjukvård. Som läget är nu är det ju kris redan utan ett virus. Karolinska har gjort sig av med folk och Södersjukhuset var då sent som gör några dagar sedan i stabsläge. På många vårdcentraler har man varken personal eller kunnande för att ta emot smittade patienter. Så tro inte att vi är bättre än andra länder. Glöm det.
Dessutom reser vi mer än många andra länder just nu, vilket ökar risken.
Nej, ställ in er på att det kommer som en käftsmäll. Det enda man kan göra är att ha en mycket god handhygien och minimera folksamlingar. Sen är det bara att hoppas på det bästa.

Av Pink Ozzy - Tisdag 25 feb 10:48

Årets Farmen har varit bra på många sätt. Fantastiska deltagare som jobbat och stått i. Men han som jobbat mest både innan Farmen och under Farmen är Jens. Ändå skriver man en massa skit om honom på t ex Facebook.
Det är orättvist och fegt. Många av deltagarna visste knappt vad en ko var eller hur man håller i en yxa. Jens förberedde sig lång tid INNAN farmen. Han hymlar inte om att han vill vinna utan gör det han anser behövs för att vinna. Om han gör det får vi ju se, men hittills är han en fullvärdig vinnare.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se