Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Tisdag 30 okt 09:01

Jag både skrattar och är förbannad samtidigt. Jobbade tidigare på ett företag där en kvinna fick ihop det med chefen himself. Eftersom hon var ute efter ett chefsämne med pengar nappade hon så klart. Han var visserligen ca 10-15 år äldre, men what the fuck, han har ju miljoner kosing.
I början var allt mycket hemligt. Till slut var det så hemligt så alla utom dom själva tycks veta om att de träffades. Hon fick t o m gå ur bilen de sista 200 meter så ingen skulle kunna ana något....Trodde dom.
Nåja, de flyttade ihop och senare, efter ca 15 år även isär.
Sånt händer ju. Jag menar lammkött blir ju till slut tackor de också och vill man bara ha lammkött kastar man ut tackan. Ok, hon började väl kosta mer än hon smakade s a s. Själv nöjde han sig ju med ett knull ibland, städning, matlagning och att sitta under korkeken och räkna miljonerna.
Ok, det var bakgrunden. Nu har tackan dock varit ensam i över 10 år från chefen och om hon lyckats ragga upp nån ny har jag ingen aning om.
Men nu tänkte jag åka till orten där hon bor för att handla och skickade en fråga om en kopp kaffe via de sociala medierna. Inget svar.
Nåja, hon kanske inte har Messenger så jag kör väl iväg ett SMS och hänvisar till mitt meddelande på Messenger. Inget svar.
Då skickade jag iväg ytterligare ett SMS och föreslog att jag kunde ta med lite fikabröd.
Då plingar det till i telefonen med följande SMS: "Nu skriver han igen. Jag har kopierat allt" !!!
Nu fick jag mig ett riktigt skratt. Så hon har nån kille eller kompis som hon rådfrågade eller gud vet vad. Trodde hon att jag var ute efter henne? Synd att göra henne besviken, men jag var inte ute efter en tacka som i folkmun kallades för "Beirut" för hon var så bombad. Nej, jag ville endast ha en fika och få reda på lite om hennes tid hos store chefen. Men tyvärr kan jag inte berätta den storyn, för den fick jag aldrig. Och inte fick #metoo något smaskigt att skriva om, för den bruden är bara för blåst. Råkar skicka ett SMS till del person. Jag tror jag dör.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Söndag 28 okt 18:16

Jair Bolsonaro kommer troligen vinna det brasilianska presidentvalet och snart sälla sig till Putin, Xi Jinping, Kim Jong-un och andra diktatorer. Bolsonaro förespråkar hårda tag mot HBTQ-personer, mörkhyade, kriminella o s v. Han tycker att om en kille börjar antyda att han är bög så ska man klappa till honom så han glömmer dom tankarna. Han har så stolliga, men farliga tankar att t o m Jimmie Åkesson ligger i lä.
Men nu har Brasilien det ganska knepigt (som Tyskland på 30-talet) så folket väljer någon de tror är Jesus (som Tyskland på 30-talet) . Oj vad de kommer att ångra sig.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Söndag 28 okt 17:58

Först Kristensson och nu Löfvén. Vem sedan? Att inte Kristensson skulle lyckas visste jag från början. Liten man måste alltid hävda sig och kör därför mest med klackarna i backen. Det gjorde han redan i Strängnäs. Men efter Kristerssonfadäsen trodde jag partierna hade lärt sig något. Men icke. De står där som 8 idioter och drar åt varsitt håll. Om det nu är så viktigt att hålla i blocken tycker jag vi framöver bara har 2 partier att rösta på. Alternativt kan vi höja riksdagsspärren till 15%.
I morgon kommer nog Löfvén att lämna över ansvaret till talmannen.
Sedan tror jag faktiskt att Moderater, Krist"demokrater" och Sverige"demokrater" kommer att göra gemensam sak. Så då är det väl bara att vänta på kristallnatten.
Men för er som eventuellt inte är så hemma på det historiska och därför röstat på SD kan jag ju ge er en kort lektion. Kristallnatten kom den 9-10 november 1938 och riktade sig mot judar. Men redan ca 6 år tidigare började de bruna nazisterna tillfångata Jehovas vittnen och folk från andra samfund. Man gav sig även på det resande folket (i folkmun Zigenare) och HBTQ-personer som på den tiden nog mest kallades för Homosexuella. Att tillfångata judarna kom lite sakta därefter. Och egentligen var det ju inte själva "judegrejen" som störde. På 30-talet var Tyskland ett mycket fattigt folk. Då var Hitler smart och hetsade folket mot judarna. Judarna ägde hela eller delar av många banker och affärer. De har alltid varit duktiga affärsmän, vilket var en nagel i ögat på Hitler.
Men om vi nu släpper fram SD kommer det snart ännu fler bruna partier och om 2 val är de i total majoritet och då är det lite i senaste laget för övriga partier att hitta på något.
Då blir det upplopp och krig i Storstädernas förorter, för 1930-talet skiljer sig på en viktig punkt med nutid. Idag har vi ett IT-samhälle som invånare i Fittja, Rosengård och annorstädes kan minst lika bra som de bruna partierna.
Så sätt igång och bilda en regering över blockgränserna eller ge er av från riksdagshuset. Sandlådor finns ju även på andra platser.

Av Pink Ozzy - Lördag 27 okt 18:20

Vi har i stort sätt haft sommar sedan maj. Men nu har det slagit om och bister vinterkyla har tagit över. Tur att allt trädgårdsarbete är klart. Nu längtar jag faktiskt till de 1 februari då de första frön ska förkultiveras. Så nu går jag mer eller mindre i idé med ett gäng böcker.

Av Pink Ozzy - Fredag 26 okt 11:26

Undrar vem som har låg IQ? Jo, det stod i dagens Expressen att SDare anser att invandrare har låg IQ. Själv har jag normalt en rumänsk läkare men i dennes frånvaro en annan nysvensk från okänt land. Igår var jag hos en tandläkare som har sitt ursprung någonstans i Iran/Irak skulle jag tro och tandsköterskan var från Etiopien eller Eritrea. Och jag är glad och tacksam över det. De är alla mycket duktiga och kunniga.
De har inte tagit någon annans jobb utan jobbar i det vi kallar bristyrken. De som anser att de tar någons jobb kan väl själv flytta till ett annat land, lära sig språket samt studera en massa år för att bli läkare. NEJ, kunde just tro det.
Så tack alla "nysvenskar" som studerar och skaffar er ett jobb. Ett speciellt tack till er som tar de jobben som våra SDare inte klarar av. D v s alla jobb inom vården, alla städjobb, alla jobb inom lokaltrafiken och många andra jobb är slitsamma, jobbiga, hårda mm. Utan er invandrare hade Sverige stått still.

Av Pink Ozzy - Fredag 26 okt 11:05

Förr hade vi en kanal som dessutom var i svartvitt. Nån gång kring 1969/70 fick vi en andra kanal. Färgen kom väl några år tidigare tror jag.
Nu har jag säkert 200 kanaler varav jag tycker många skulle kunna läggas ner. Det mesta är ju trots allt dokusåpor, reality-TV och liknande. Och varför har en del ett sånt behov av att offentliggöra sina liv?
Men titta bara här: Wahlgrens, Kardashian, Bagge, Laila Bagge, ja listan är lååång. Sen har vi Familjen annorlunda, unga mammor, bonde söker fru, präst söker fru , Biggest loser VIP, Hollywoodfruar o s v.
Varför?
Ja delvis är det väl att alla vill ha " 15 minutes of fame ". Andra känner att de inte syns tillräckligt på TV eller i press och skapar sina egna förstasidor som kvällstidningar inte är sena att hänga på. Jodå, jag har sett trailers av samtliga och även tittat några minuter på alla program. Det är dock ytterst få som jag följer. De ger mig ingenting. Jag brukar dock titta på Hollywoodfruar eftersom de ger mig en adrenalinkick. Jag blir nämligen ytterst irriterad på personer som #gunnillaperson och #annaanka som är så osympatiska att klockorna stannar. De förstår dessutom inte att de inte är med i programmet för att de utstrålar värme, skönhet, skådespelarskills eller liknande. NEJ de får vara med just för att de är assholes. Folk vill se folk som beter sig som svin mot andra. Hela vårt samhälle har ju tyvärr blivit så. Klart, kan Ankan kalla nån annan för hora kan väl jag. Kan Ankan säga håll käft till andra får väl jag. Och det är ju denna konstgjorda mentalitet som sprider sig ner i åldrarna. För tro inte att det bara är folk över 30 som kollar på programmen. NEJ, det är kids på 9-10 år som får sitta uppe och se på skiten.
Var har klass-TV tagit vägen? Bra svensk underhållning, svensk TV-teater och annat som gavs ofta förr? Nej, sånt är nästan borta. Nu gäller "reality-TV " . Fy fan !

Av Pink Ozzy - Fredag 26 okt 10:45

Vi måste ta enorma krafttag NU om inte vi ska gå under p g a vår egen lathet och snålhet. Plast är visserligen praktiskt och billigt men också enormt farlig.
Varje minut tippas motsvarande en lastbilslast med plast i våra hav. VARJE MINUT !
I Stilla havet finns en "plastö" lika stor som Belgien. Den rör sig runt runt och kommer än så länge inte att närma sig land p g a strömmarna i havet. Men djuren som lever där äter plasten som sakta fäller ur små små bitar. När fiskarna sedan simmar vidare fångas de och hamnar så småningom på vår tallrik.
Mikroplasterna som de också kallas gör också att djur som äter dom eller djur som äter djur som äter plaster inte kan få ungar, alternativt få missbildade eller döda ungar.
Allt detta för att vi vill betala så lite som möjligt för vår mat och för att vi är ganska lata och hamnat i en skev slit och slängvärld.
Nej vi måste sluta använda plast nu ! Och tro inte att ditt lilla användande inte gör något. Jo, det gör det. Om alla t ex bara skulle använda hälften så mycket plast skulle dumpningen av plaster minska med 50%. Om vi börjar där så är mycket vunnet. Men vi kan inte vänta mer utan det måste ske NU !

Av Pink Ozzy - Torsdag 25 okt 13:15

Tycker inte du som jag? D v s att partierna och politikerna nu inte förstår sitt eget bästa? Nu har de hållit på i över en månad och Sverige har fortfarande ingen regering. Det börjar mer och mer bli dags för ett extraval. Efter detta väl kommer alla utom Åkesson att tycka att det nog inte var en så bra idé. För de andra partierna vill ju inte prata med SD och då får dom per automatik en offerkoftan och över 30% vid ett extraval. Hade nog varit smartare av partierna och pratat med honom. Sen behöver de ju inte göra mer, men SD får då inte offerkoftan. 

Men nu är det ju som det är, d v s en stor sandlåda där alla vill ha och ingen vill ge. Vore kanske dags att ta bort de 10 första namnen på varje valsedel och låta resten ta över. De som nu har suttit däruppe har ju inte lyckat med något annat än att prata och fika. 

Ingen av dom har tänkt på att de sitter i en förhandling och att det gäller att ge och ta?

Så sluta lek och kom framåt !

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2018
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se