Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Lördag 11 jan 10:48

Jag fattar inte att vi tar emot immigranter från vissa länder , som t ex Mellanöstern, Sydamerika, mellanamerika mm och sen kan de åka tillbaka på semester. Känns ju fel att de kan komma hit bara för att vi har det bättre. Tanken är väl att vi ska ta emot rena flyktingar från områden där krig eller svält pågår. Att komma hit och sen åka tillbaka som småkungar känns helt fel. Då kan dom lika bra stanna där.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Lördag 11 jan 10:42

Nu kom det fram att Iran sköt ner planet och mördade över 175 människor. Innebär att vi fått ett nytt terroristland. Då borde 2 saker ske omgående. Inga länder borde göra affärer med landet och vi bör inte ta emot fler iranier.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Fredag 10 jan 20:08

Kristersson har värvat en ny pressekreterare från den liberala extremistmiljön som vill ha mer segregering, avskaffa rätten till semester och förespråkar totalt gränslös kapitalism.
Något som Lill-Uffe gillar.

Låt oss ta en titt på Ulf Kristerssons nya medarbetare. Hur är då Lill-Uffes nye sekreterare?

Siri Steijer, kommer från Svenskt Näringslivs tankesmedja Timbro, en extrem tankesmedja som bland annat förespråkat privatisering av kranvatten, vill skrota den svenska modellen och avreglera kapitalismen helt. Där arbetade Siri Steijer som programansvarig för arbetsmarknadsfrågor.

Fram tills nyligen har Timbro samarbetat med våldsbejakande organisationen Frihetsfronten, en öppet liberal organisation som bildades i början av 1990-talet. Trots att Frihetsfronten har ett väldokumenterat våldsamt förflutet med bland annat terrorattentat på sitt samvete, har Timbro valt att inte ta avstånd från Frihetsfronten. Istället samarbetar man. Ledande Timbro-företrädare har bland annat föreläst på organisationens sommarseminarium och deltagit på en rad träffar .
Enligt Siri Steijer är segregationen inga problem. Den är snarare något positivt som svenskarna som måste lära sig acceptera.
(Texten delvis hämtat från Aftonbladet.se . Tack )

Av Pink Ozzy - Fredag 10 jan 19:53

Efter alla bränder i Australien funderar jag på en sak. Vad gör vi utan el? Nu tänker jag inte på TV, TV-spel och sånt. Det som sker är att vi inte kan lyssna på radio eller ta emot telefonsamtal angående det som händer vad det gäller brand, krig, våldsbrott mm.
Titta bara på Australien. Måste ju vara ett elände att inte kunna få hjälp och information.
Sen kan de tala om 3G, 4G eller 5G. Inga fungerar i ett allvarligt läge. Vore det inte bättre att ta fram ett system som fungerar vi fara för först och främst mottagning av information?
Skippa vidare generationer och ta fram ett "nöd-G" till att börja med.

Av Pink Ozzy - Fredag 10 jan 09:51

USA skjuter på Iran och Iran vedergäller mot USA. Historien kunde ha slutat där men gör tyvärr inte det. Iran styrs idag med järnhand av ayatolla, mullor och liknande. De som sedan sitter som civilister i regeringen är marionetter. Landet har usel teknisk kommunikation mellan olika enheter, vilket även gäller det militära. Dessutom är kunskapsnivån inom det militära knapphändig.
Det var också troligen en av orsakerna till att över 170 personer dog i den tragiska flygolycka för 2 dagar sedan. Någon såg troligen något på radarn utan att sedan dubbelkolla utan slog på stora trumman och någon tryckte på den röda knappen.
Vad händer nästa gång? Skjuter de iväg en atombomb mot ett civilt plan?
Nej, nu måste omvärlden gå ihop och se till att detta u-land inte får tillgång till atomvapen och/eller missiler som går utanför landets gränser.
Det komiska i det hela är att USA såg till att schahen försvann och ayatollorna fick makten. Ytterligare en konstighet av vår store "vän" i väst.

Av Pink Ozzy - Fredag 10 jan 09:40

Skrev några rader för ett tag sedan angående barnen i skolan och varför vissa sköter sig och andra inte. Efter ett antal år i skolvärlden är jag övertygad om att det i stort sätt alltid är föräldrarnas fel.
Fick idag vatten på min kvarn . En studie visar att ungdomar som mördar i stor utsträckning har frånvarande eller drogpåverkade föräldrar.
Jag säger bara, vad var det jag sa?
Sedan har vi en grupp föräldrar till. Det är de som har egna diagnoser och därför svårt att hantera barn.
Viss "förmildrande" omständighet mot störiga barn är om barnet har en diagnos typ ADHD eller annat. Men även där kan föräldrar lära sig att hantera sitt barn så utbrotten minimeras. Finns inget bättre än vänlighet, närhet och kontakt.
Så jag anser att jag fortfarande har rätt när jag säger att stökiga barn beror på föräldrarna.

Av Pink Ozzy - Torsdag 9 jan 14:26

Efter det störtade planet på väg mellan Iran och Ukraina var många ledsna och bestörta. Många blev ledsna, men inte Kent Ekeroth som hade sitt eget sätt att se på saken med diverse olämpliga emoijs. Ekeroth arbetar numera på lokal nivå på Värmdö. Hans uttalande kan dock ses som SDs rätta ansikte . Har man en sådan människosyn känns det helt fel att stat och kommun ska stå för hans inkomst. Detta är ju helt skrämmande. Undrar om Åkesson har stake nog att skarpt ta avstånd från Ekeroths uttalande eller om hans tystnad kan tas som att han och SD står bakom honom?

Av Pink Ozzy - Onsdag 8 jan 16:14

Tänk så mycket skit religionen ställt till med genom århundraden. Hela tiden är det vi mot dom. Just nu är det muslimer mot kristna. Men om vi tar lite historik.
Korsriddarna red runt och förkunnade ordet. De som inte blev kristna dödades.
När araberna var stora och deras rike sträckte sig ändå till Spanien fick invånarna ofta leva, men med högre skatter än araberna.
Och när spanjorerna var stora tog dom och portugiserna gemensam sak och tog över hela sydamerika. Snabbt omvändes infödingarna och de som vägrade dödades.
Karl den XII och några kungar till gjorde samma sak i Europa. Man omringade orter och de som inte löd dödades.
Detsamma gjorde holländare, fransmän, tyskar, engelsmän i Afrika. Lyd var ledordet.
Överallt var religionen inblandat på något sätt.
Hitler höll ju judarna skyldiga för allting och skulle utrotas.
Hela tiden denna religion. Tänk om vi slapp skiten. Tänk om folk kunde förstå att de inte ska tro på dessa sagor om Jesus och Allah. Det är kvarlevor från tiden då vi inte hade TV och mobiltelefoner. Numera är i upplysta och borde kunna stälka oss över allt vad tro heter. Då kanske vi hade mindre krig och mer vänskap på vårt klot.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se