Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Måndag 13 jan 22:43

När USA mördade den högt uppsatt iranske generalen råkade jag knäppa på TV 4. Just då hade de en "expert" som påstod att folket hade bussats ut till generalen begravning och att de annars inte kommit dit. Väl där skanderade de vad som begärdes.
För det första så var det 100.000-tals på begravningen. Hur många bussar hade man behövd? En buss rymmer ca 50-70 personer.
Någon dag senare störtade ett plan med drygt 170 perspner och alla dog. Iran svor sog först fri och.... ja ja, ni kan historien.
Iran erkände nedskjutningen och återigen är det mängder av folk på gatorna, men nu MOT regimen. Nu har jag 2 funderingar. Vem bussade ut dom denna gång och vilka är det som nu har mage att trotsa regimen?
Eller är det så att "experten" på TV 4 ljuger och folk faktiskt får rycka och tänka själva i mullornas och ayatollornas Iran? Jag bara frågar för att jag inte får ihop resonemanget från expertisen.
#TV4 #Iran #vemfanljuger

ANNONS
Av Pink Ozzy - Måndag 13 jan 22:32

Inte så svårt numera att följa lille Ulf Kristersson. Så fort det har hänt något så försöker han svartmåla regeringen gen att avkräva en förklaring. Ord och inga visor. Har han glömt att moderaterna själva sätt i regeringen under 8 år som den där s k falske officeren delade ut sina order. Men är det ingen som kan ge lille Uffe en historiebok?

ANNONS
Av Pink Ozzy - Måndag 13 jan 10:01

Ett företag o USA har fått klartecken att sälja rom från genmanipulerade laxar. Man har tagit en gen från en lax och sätt in den i en annan och på så sätt fått en mycket snabbväxande laxart.
Det som jag ser som ett problem är i första hand att det är en dörröppnare för fler GMO-livsmedel framöver. Vad det gäller laxen så steriliseras timmen så att uppfödaren hela tiden måste köpa ny rom från firman som tillverkar den. Men hur kommer det att bli framöver?
Vad är det som säger att inte GMO-frön slår ut vanliga frön eller att ett litet parti laxrom inte blir steril utan utvecklas till enorma fiskar som förökar sig hejdlöst?
Sen undrar jag också vad som händer med den snabbväxande laxen. Troligen blir den väl mycket lös och vattnig.
Nej, frågar nån mig så STOPPA GMO NU.

Av Pink Ozzy - Söndag 12 jan 16:00

Skådisen Gwyneth Paltrow har tydligen lite dåligt med pengar. Därför har hon börjat sälja doftljus som luktar......vagina!
Ja, du läste rätt. Själv infann sig ett antal frågor.
Är det hennes vaginadoft?
Eller är det från en 15, 30, 50 eller rentav fittlukt från en 85-åring? Kan tänka mig att "doften" är lite olika.
Och hur går det till? Kissar ett antal kvinnor i en bunke med stearin eller används kvinnor med fontänorgasmer?
Ja men förlåt, men jag bara undrar. Om jag ska köpa ett ljus? Aldrig i livet. Jag luktar på äkta vara.

Av Pink Ozzy - Söndag 12 jan 11:15

Mina barnbarn fick mig att ladda ner Pokemon. Sen var de ute i 4 timmar och letade små figurer. Har nu haft spelet i några veckor och fattar inte varför alla springer runt som galningar. Själv sitter jag hemma och plockar upp telefonen till och från. Varje gång finns det nya små figurer att plocka.
Nej, jag kanske är för gammal, men kul är det ju inte.

Av Pink Ozzy - Söndag 12 jan 11:08

Dt är januari och det börjar klia rejält i fingrarna. Speciellt som gräset är grönt och termometern bara visar plus. Men jag ska försöka hålla mig 2 veckor till.
Vad jag menar? Att sätta frön förstås. Här redan sorterat alla och plockat ut dom jag ska så under våren.
Ska börja med chili och paprika. Även en del blommor ska frösås tidigt. Sen rullar det på ändå fram till början på juni med att sätta frön ute och inne och omplantera vartefter. När plantorna kommit upp en del och det är varmt på altanen ska dom ut där på dagtid.
Jag längtar nu till våren.

Av Pink Ozzy - Söndag 12 jan 11:02

Svenska prinsessan Madeleine gar sagt ifrån sig royalistiska uppdrag och svensken rycker på axlarna. Själv gör jag inte ens det utan anser att om hon inte tar emot statliga medel utan försörjer sig själv är det väl hennes ensak.
Annorlunda är det dock i det rojalistiska England. En av prinsarna har gjort en "Madeleine " och hela England går i spinn. Hans bror har brutit kontakten och drottningen har kallat till krismöte.
Olika är människans lott.

Av Pink Ozzy - Lördag 11 jan 14:53

Go Green säljer närodlade (på Öland) bönor, men som kokas och paketeras i Italien. 400 mil från Sverige!
Det är skandal egentligen. Köper man närodlad borde det inte får transporteras mer än ett visst antal mil.
Här har våra styrande lite jobb att göra. Kylskåp mm märks idag från A till F vad det gäller energin. Nåhot liknande jorde införas även vad det gäller närodlad.
Men har varorna vänt i Italien borde de inte ens kallas för närodlade. Fy för Go Green.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se