Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Söndag 5 juli 16:08

Efter att ha sett en halvtimme av MFF-Elfsborg stängde jag av i vredesmod. Nu måste Regering och folkhälsomyndigheten ändra reglerna för publik på matcherna.
Vore ju en helt för klubbarna att markera de stolar man får sitta på. T ex var tredje stol och varannan rad. Märk även ut hur kön utanför ska stå. Ha ingen kroppstemperatur. Ta bara emot nätbokningar så slipper det bli kö utanför. Skippa ölen men sälj annat genom ambulerande försäljare som går i dom tomma raderna.
På så vis får man in ett antal som kan sprids lite stämning och klubbarna får in lite pengar.
Men som det är nu är det ju bara fånigt. Folk som sitter 3 meter ifrån varandra kan inte smitta varandra.
Så skärpning och öppna upp fotbollen.

#fotboll #allsvenskan #publik #släppinpubliken #ingenfotbollutanpublik #regeringen #folkhälsomyndigheten

ANNONS
Av Pink Ozzy - Lördag 4 juli 10:33

Nu visar Trump sitt rätta jag. Hur kan en sådan människa få vara president i en demokrati? Igår talade han vid Mount Rushmore och menade att de demonstrationer som hålls i landet just nu är till för att förinta USA. Hur kan en president uttala sig så dumt. Varför kom han inte ut och talade efter mordet på George Floyd? Varför fördömde han inte mordet i skarpa ordalag? Jo, för han är rasist precis som sin far som t o m segregerade svarta och vita i dina bostäder.
Detta tal visar bara att Trumps USA förföljer olika människogrupper precis som Ryssland, Kina, Saudiarabien och många andra diktaturer.
Jag trodde att Obama var startskottet för ett nytt USA, men nej USA har tagit 40-50 år bakåt i tiden.
"Freedom of speach " är tydligen bara för e vita som röstar på rasismen Trump och inte för alla amerikaner.
Trump, det du gjorde igår visar att du inte är en värdig president utan en ren och skär rasist.

#Trump #president #rasist ##georgefloyd #obama #diktatur #bön #blacklivesmatter #notrumpforpresident

ANNONS
Av Pink Ozzy - Fredag 3 juli 16:10

Ett av de verkligt trevligaste rederier lägger ner efter 50 år. Speciellt förra båten hade så mycket charm och var trevlig på alla sätt. Den såldes dock till Grekland som klantade till det så båten sjönk. Den sista båten var inte lika bra. Många småfel och ogenomtänkta utrymmen. Båten saknade absolut den förras charm.
Men jag tror att folk börjar tröttna på Ålandsresandet. Man lockar med taxfree, men det blir i regel bara kring 25% billigare. Något man förlorar många gånger om när man köper drinkar i baren.
Jag tror inte Birka blir det enda rederiet som minskar eller slutar med båttrafik till Åland och Finland. Det blir nog fler som slutar . Både p g a Coronan och allmänt vikande underlag.

#birkacruises #Åland #kryssningar

Av Pink Ozzy - Fredag 3 juli 10:02

Många har tyvärr dött under coronapandemin och många är dom som orättvist har anklagat Löfvén och Tegnell. Ta det senaste till exempel. Man har från regioner och kommuner köpt in munskydd som varit märkta som om de varit godkända, där dock leverantören har bluffar och märkt dom fast det var undermåliga produkter.
Inte konstigt att folk dör. Men det kan man ju knappast lasta varken regering eller folkhälsomyndigheten för.

#corona #munskydd #Löfvén #Tegnell

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 juli 22:38

Förr visste man att det var Allsvenskan på söndag eftermiddag. Numera vet man inte dag och inte ens tid när matcherna startar.
Det är ju bara larv att TV ska bestämma. Har man ett lag man älskar så ser man lagets matcher. Dom som också vill se andra lags matcher behöver inte möjligheten att se dom matcherna på TV. Dom behöver skaffa sig ett liv.

#allsvenskan #TV #Bajen #Hammarby #Bajenforever

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 juli 18:00

Lyssnar man på Liberalernas ledare Nyamko Sabuni så undrar man om hon är ute efter att döda partiet helt och hållet. Hon spelar hårt och tuff, men sen visar det sig att hon är så fruktansvärt dåligt påläst.
Nu ger hon sig in i arbetsmarknadspolitiken vilket måste få varenda arbetande person att dra öronen åt sig. Hon vill helt klart försämra LAS. Hon sa också att vi måste arbeta mer och få mer folk in i arbetslivet. Vilken planet kommer Sabuni ifrån? Har hon inte fattat att vi har tappat en massa arbetstillfällen p g a Coronan? Och så kommer hon och säger att vi ska arbeta mer. MED VAD? Ska vi tälja smörknivar?
Och nu när vi blivit av med en massa arbetstillfällen ska hon förändra LAS, så bara någon form av "elit " får arbete och utslagningen blir ännu större.
Nej ni Liberaler, vill ni överleva nästa val så gäller det nog att så snabbt som möjligt slänga ut Sabuni och välja en partiledare med både humor och kunskap i sakfrågor. Alternativet är 2,8%

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 juli 12:49

För många år sedan var Apollo ett reseföretag som ofta anmäldes till ARN. Sen verkar det ha lugnat ner sig. I varje fall har inte jag hört så mycket om dom.
Men det var tydligen fel. Läser i dagens Expressen att de bokat och tagit betalt för en resa och 10 minuter senare skickat ett mail till resenären och meddelat att resan är inställd. Man klämmer också dit en rad om att återbetalningen kan ta tid p g a hög belastning. Sådant är svinigt. Man tar in bokningar och betalning för sådant man inte tänker sälja och använder således kunden som bank.
Jag hoppas verkligen att alla som drabbas anmäler detta till ARN så att företaget omgående tvingas betala tillbaka pengarna.
Min Apollo-app tar jag nu omgående bort. Vill ju inte boka hos ett ruffelföretag.

#Apollo #arn #resa #oseriöst #bokaintehosapollo #apollolurarsinakunder

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 juli 11:46

Dottern frågade om jag ville ha några potatisar dom har fått groddar. Ja, tänkte jag. Jag kan ju göra ett experiment. På t ex Madeira får man 3 skördar per år, så varför inte 2 skördar i Sverige? Tyvärr var platserna i trädgårdslandet nästan överfulla. Fick ner 2 st där och 6-7 stoppade jag ner i olika hinkar med koskit och planteringsjord. Normalt ska det ju gå 10 veckor, i s f får vi potatis i mitten av september.
Vore ju kul om man kunde plocka upp färsk amadine i september. Vi får se.

#potatis #sättapotatisijuli #experiment

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se