Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Senaste inläggen

Av Pink Ozzy - Onsdag 26 feb 22:18

40 miljoner back nu igen. Diverse fuffens tidigare. Nej, det här går inte. Östersund måste flyttas ner. Det ska inte bedrivas idrott med lånade pengar. OK, har man en plan för en snabb lösning kan det någon gång vara OK, men du har tydligen ÖFK beslutat att skramla med bössorna hos lokala företag igen. Tycker jag känner igen den modellen hos jämtarna. När är det tänkt att renklämmeätarna ska försörja sig själva? Dom hade ju ett ypperligt tillfälle när de spelade i Europa och fick pengar för det. Men de pengar har tydligen försvunnit i Storsjön som nuvarande minus 40 miljoner.
Nej, tyvärr. Östersund måste flyttas ner om det finns någon rättvisa.

#Östersundsfk #katastrof

ANNONS
Av Pink Ozzy - Tisdag 25 feb 16:15

Ibland känns det som om våra folkvalda och andra tjänstemän inom t ex sjukvården är totalt blåögda. Nu går man ut och säger att risken för att coronaviruset kommer hit är lågt.
SKITSNACK.
Viruset kommer vare sig vi vill eller inte. Och vi ska inte heller förlita oss på vår sjukvård. Som läget är nu är det ju kris redan utan ett virus. Karolinska har gjort sig av med folk och Södersjukhuset var då sent som gör några dagar sedan i stabsläge. På många vårdcentraler har man varken personal eller kunnande för att ta emot smittade patienter. Så tro inte att vi är bättre än andra länder. Glöm det.
Dessutom reser vi mer än många andra länder just nu, vilket ökar risken.
Nej, ställ in er på att det kommer som en käftsmäll. Det enda man kan göra är att ha en mycket god handhygien och minimera folksamlingar. Sen är det bara att hoppas på det bästa.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Tisdag 25 feb 10:48

Årets Farmen har varit bra på många sätt. Fantastiska deltagare som jobbat och stått i. Men han som jobbat mest både innan Farmen och under Farmen är Jens. Ändå skriver man en massa skit om honom på t ex Facebook.
Det är orättvist och fegt. Många av deltagarna visste knappt vad en ko var eller hur man håller i en yxa. Jens förberedde sig lång tid INNAN farmen. Han hymlar inte om att han vill vinna utan gör det han anser behövs för att vinna. Om han gör det får vi ju se, men hittills är han en fullvärdig vinnare.

Av Pink Ozzy - Tisdag 25 feb 10:43

Så fegt av Kina att hålla Gui Minhai fängslad. Han fick 10 år. För vad? För att han ha sina åsikter.
Är de kinesiska ledarna så fega för andras åsikter så de fängslar dom?
Har själv haft tankar på att besöka landet eftersom det finns mycket vackert att se. Det har jag dock lagt på hyllan sedan flera år. Vill inte till Kina p g a att de förtrycker folk som kan tänka själv och höjer upp dom som håller käft och slickar räv. Fy fan!

Av Pink Ozzy - Måndag 24 feb 11:09

Har skaffat mig ett Cura tyngdtäcke.
11 kg täcke som trycker ner mig mot min Tempursäng. Nu kanske du undrar hur det är att ligga under 11 kg. Skulle förresten haft minst 13 kg, men det lät för tungt så jag nöjde mig med 11. Tog påsen med täcket och släpade den ut till bilen.
Väl hemma skulle täcket in i ett påslakan. Bara det var ett helt företag. Det var precis som om täcket inte ville in. Efter lite brottning gick det dock. Sen skulle jag lyfta täcket för att få det rakt på sängen. Oj, kändes mer som 111 kg än 11. Tungt som bara den om du tar i hörnen och sträcker ut armarna åt sidan.
Men väl på plats kändes det lite tungt de första 2 nätterna, men jag sov som en kung hela natten. Därefter kändes inte tyngden längre och jag hade lätt kunnat ligga under några kg till.
Men så var det ju det där med bäddningen. Efter att under alla år fått sängen bäddad får jag numera bädda själv. Täcket är för tungt för frugan.
Så hur du än tänker så glöm inte att 11 kg i ett täcke VÄGER. Men du sover kanon från första natten.
Däremot känner jag väl att täcket inte kommer att kunna användas under varma sommarnätter.

Av Pink Ozzy - Söndag 23 feb 11:50

Inget vidare för dom som påbörjar eller avslutar sitt sportlov och inte kan komma ifrån eller till Gran Canaria. Dessutom går väl detta under naturkatastrofer så många lär inte få nån ersättning heller. Det konstiga är att det väl är tredje gången på ett år. Ovanligt ofta. Här varit på Mallorca när det var sandstorm från Sahara en gång. Sanden kom in precis överallt.

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:39

Här redan i en tidigare blogg skrivit om att ja inte tror på apatiska flyktingbarn. Det verkade så sjukt att barnen plötsligt blev nästintill döda. OM nu några skulle blivit apatiska borde det finnas några barn mellan frisk och apatisk. Men det fanns det inte.
Så fort föräldrarna inte fick uppehållstillstånd blev barnen apatiska som ett coronavirus. Det var något som inte stämde. Men tidningarna fick ju en del scoop och en del läkare kanske även några kronor under bordet.
Men nu är den barnmisshandeln som tur är över.

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:24

Har sett diverse filmer med Tom Cruise genom åren, men blev lika besviken varje gång. Speciellt Mission Impossible och Jack Reacherfilmerna. Han försöker vara hård och tuff men ser bara barnslig ut. Läser man Lee Childs böcker om Jack Reacher så får man en bild av en stenhård kille på ca 1,93 meter. Tom Cruise är 1,7 och ser knappast stenhård ut.
Nej, han ska nog hålla sig till komedier. Allt annat blir bara just komedie.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se