Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Gästbok

Signatur:
    Kom ihåg mig
Adress till din blogg / hemsida:

Skriv in koden som står till höger:
   Spamskydd  
Inlägg:

En av de bloggarna jag kikar in på först..inte för att jag alltid håller med, men för att denna bloggare har åsikter, skriver med pondus, och verkar vara en trevlig snubbe
Heja Bajen!

av baraenjeppe 14 februari 2011 kl 19:25

Hej!
Tycker du ska lnka dig till bloggportalen.se så du syns i Ab mellan varven när du tar upp politiska åsikter i din blogg. Det är synd att du inte offentliggör dom bättre. Du skriver så bra, och det är på tiden att omvärlden får se läsa dina synpunkter, du kan göra skillnad. Göm dig inte här på bloggplatsen! Ut med dig!!!!

av susanna55 17 januari 2011 kl 13:26

ska vi börja läsa varandras bloggar?

av Jonny 6 november 2010 kl 14:34

Jag har redan bestämt mig och är egentligen på samma linje som du. Men jag tyckte det kunde vara kul med lite reaktioner från en del som kikar på min blogg. De kunde ju få tro att jag inte är riktigt frälst och så skulle de komma med en massa argument som jag kunde få glädjen att masakera.
Elak?
Jaaaaa.
:-)

av gubbfan 18 september 2010 kl 10:24

WHooo OOh..VIlken störig ljudgrej som börjar varje gång man klickar in ! Kan du inte ställa in den på pausläge ! :)

-men ville mest göra mitt avtryck här i gästboken och bli avbockat på listan. Jag är här och vuxen och glad när jag hittar andra över 30-40-50 år och kollar mer sen, tack o hej!

av Z68 18 september 2010 kl 09:53

Kikar in och sätter ett litet avtryck;)
Men herreguuud, vad jag fick scrolla ner innan jag hittade gästboken! Hmm...du kanske ska placera den lite högre upp?;)*tipsar*

av Trollpackan 7 september 2010 kl 15:37

Såg at du oroade dig för din galla i samband med LCHF kosten. Gallstenar bildas av LÅGFETTKOST!!!
Har kopierat följande text hos Annika Dahlqvist:
Gallsten vid LCHF, hur går det?
Gallsten bildas av fettsnål kost. Gallan används till att spjälka fett i tunntarmen. Om man inte äter fett så stannar gallan kvar i gallblåsan och kolesterolet sedimenterar och bildar stenar. När man sedan äter fett så drar gallblåsan ihop sig och skjuter ut gallan via gallgången ut i tarmen, och då kan en sten fastna i gallgången och orsaka stas bakom den. Det är den gallstasen som orsakar gallstenssmärtan.
Jag har fått flera rapporter från personer som tidigare haft konstaterade gallstenar, men som nu efter en längre tid på LCHF vid undersökning befunnits vara stenfria.
Man kan tänka sig olika mekanismer. Antingen har stenarna avgått via gallgången med eller utan gallstensanfall, eller också har stenarna lösts upp av den gallvätska som flödat runt dem.
Men det kan hända att man har så många eller stora stenar, som orsakar gallblåseinflammation, att man måste operera bort gallblåsan. Då får man göra det, och det kan hända personer som äter lågfett- likaväl som lågkolhydratkost.
När man har opererat bort gallblåsan kan man fortfarande lika bra äta LCHF. Gallan produceras i lika stor mängd utan gallblåsa. En del tycker att de har besvär med smärta eller illamående vid LCHF, och tror att det beror på gallbesvär. Dessa brukar jag råda att äta mindre måltider med successivt ökande fettinnehåll så att de har kontroll över läget, och kan göra ett uppehåll i fettökningen om de upplever problem. Så får de se vart det tar vägen.

av susanna55 11 augusti 2010 kl 18:33

Såg att min adress blivit fel när jag skrivit kommentarer här hos dig, två s hade hoppat med efter 55. Var inne och läste ditt inlägg Att vi skiter i att betala skatt! Om det inte kom med under inlägget, skriver jag här, att det var det BÄSTA jag läst på LÄNGE!!!!!! Stor applåd!!!!!

av susanna55 19 juni 2010 kl 12:39

Visst var det läckert med de afrikanska trumrytmerna! Det var fjärde året vi satt där och "hjälpte" maratonlöparna uppför bron.

av Trummis 11 juni 2010 kl 23:54

Och jag som redan tidigare lagt in klipp med Max på min sida....;-)
Tycker han har en härlig stil när han sjunger. Förstår inte språket så värst, men jag gillar sångerna ändå. De engelska är ju förståbara dock!

av Gammelsmurfen 31 maj 2010 kl 19:57
n
ANNONS

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se