Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Essie

15 december 2013 17:50

Är du en kille eller tjej? Sjukt bra blogg btw!
Kolla gärna in min!
www.modigpojkesliv.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

23 december 2013 10:50

Haha. Ja vad ska jag svara på det. Spelar det någon roll för dig? Jag valde namnet Pinkozzy både för att det var just en kille och en tjej. Dessutom är Pink sådär uppkäftig man ska vara samtidigt har hon otroligt bra texter. Ozzy är nog närmare mitt riktiga jag. D v s Älskar mina barn och krökar till nån gång ibland. Gillar nästan all slags musik.
Nu till din fråga.
Jag är en man som börjar närma mig pensionen. Som du kanske har läst dig till respekterar jag dock det jag tycker är rätt här i världen och kritiserar det jag tycker är orätt.
Därför får alla personer av alla hudfärger, kön, religion, sexuella läggningar mm plats i mitt hjärta så länge de inte skadar andra. En sak som borde vara självklart för alla tycker jag.
God Jul!

 
Gubbfan

Gubbfan

27 oktober 2013 08:34

Det är längesedan du skrev något i din blogg.
Något galet?

Hälsningar
Gubbfan

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

29 oktober 2013 18:58

Nej då. Bara 2 veckors semester på Kanarieöarna

 
taylorlautner1992.devote.se

taylorlautner1992.devote.se

13 augusti 2012 17:38

Bra blogg:)
Besök gärna min!

http://taylorlautner1992.devote.se

Pink Ozzy

14 augusti 2012 10:14

Frågar du mig så var det inte mycket att se. En massa bilder på nån kille jag inte har den blekaste om vem det är oc troligen inte vill veta heller. Helt ointressant.

 
Ingen bild

ingela lind

14 maj 2012 08:33

Hej, undrar om du kan ge "receptet" på din frukost? Behöver ett nbra alternativ, har nyss börjat med LCHF o finner det svårt att variera sig.

Pink Ozzy

21 maj 2012 09:58

Hej Ingela
LCHF har jag sedan länge lagt på hyllan. Det har kommit allt för många larmrapporter om farorna för detta. Jag tror att Stefan Rössner trots allt har rätt. D v s stoppa i dig mindre än du förbrukar och stoppa i dig rätt saker samt rör på dig.
Själv äter jag numera 50% smaksatt yoghurt från Valio med 50% mild lättyoghurt. Till det ett glas Proviva, 2-3 koppar te samt 2 smörgåsar ( hemlagat bröd av olika slag med mycket nötter, frön mm i.
Men grunden ligger i att röra på sig. Det krävs muskler för att förbränna. Men tro inte att själva gången eller cyklingen räcker. För om du ska t ex förbränna ett wienerbröd får du cykla i timmar. Nej, det är de muskler du skaffar dig genom din dagliga promenad eller cykling som sedan arbetar vidare när du ser på TV som bidrar till viktminskningen. Men har du inga muskler ( de behöver inte vara stora, många små räcker gott ) så blir det ingen viktminskning. Nu är det dessutom sommar och det börjar komma upp sallad mm. Utmärkt mat tycker jag.
Som sagt så skippade jag LCHF, utan försöker tänka mig för lite mer när jag stoppar i mig något. Sen är det bara att röra sig 30-60 minuter om dagen. Att skippa godis, läsk, chips samt kvällsmackan gör bara i sig 1000-tals mindre kalorier per vecka som du slipper jobba bort. Lycka till! ! ! !

 
Erik

Erik

7 januari 2011 12:59

Hej!

Erik Bergman heter jag och som ett litet hobbyprojekt har jag lagt upp hemsidan www.svensk-bingo.com.

Där har jag bland annat skrivit om att hälften av alla riksidrottsförbundets statliga bidrag kommer från bingo. Något som väldigt få verkar veta om. Du kan läsa mer på www.svensk-bingo.com/bonus-idrotten/

Jag vill gärna sprida det budskapet så fler får veta och det vore jättekul om jag fick skriva ett kort blogginlägg hos dig om det eller om du skulle vilja skriva ett om sidan själv så vore det såklart också fint :)

Du kan nå mig på erik_bergman@hotmail.com

Mvh
Erik

http://svensk-bingo.com

Pink Ozzy

7 januari 2011 15:01

Jo jag vet att Bingolotta betyder mycket, även om jag tror att det var fler som kollade på Bingolotto på Lokets tid. När barnen tränade fick man ju alltid köpa lotter. Men jag vet inte om du blandat ihop saker lite. Inte kommer väl riksidrottsförbundets "statliga" bidrag från bingon. Det är väl från bingon bidragen kommer. De bingovarianter som du räknar upp är ju inte statliga. Du menar nog att hälften av idrottsrörelsens omsättning kommer från bingon och andra hälften från staten. Så här står det på RF´s egen hemsida:
"Idrottens finansiering

Riksidrottsförbundet får ca 1,5 miljarder krONOR att fördela till idrotten. Pengarna kommer dels som statsmedel, dels som vinstdelning från Svenska Spel.

Den största delen av pengarna går till idrottsföreningarna som lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd). Dessutom går en betydande del till Idrottslyftet/Handslaget och specialidrottsförbunden (SF-bidrag).


Kommunala bidrag
Utöver bidragen från staten och Svenska spel delar kommunerna ut ca 1 miljard kr direkt till idrottsföreningarna. Dessutom subventionerar kommunerna uthyrningen av idrottsanläggningar.

Ideella ledare
Den avgjort största insatsen för idrotten är det ideella arbetet. Om idrottens ideella ledarskap betalades av samhället skulle samhällskostnaden bli cirka 20 miljarder beräknat på en fritidsledarlön."

 
Ingen bild

kajsa

17 november 2010 14:45

vilken bh storlek har du

Pink Ozzy

18 november 2010 09:23

Ja du Kajsa. Jag känner inga killar som bär BH. Inte jag heller. Varför frågar du?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se