Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 1 juli 2020

Mycket vill ha mer

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 juli 10:34

Det är rent ut sagt fördjävligt när artister som jag gillat beter sig som svin. Ja, jag finner inga andra ord för dom som tjänar miljoner och ändå begär pengar från staten p g utebliven inkomst p g a pandemin.
Ta Petter som har ett bolag med ett värde av 83 miljoner men en vinst senast på 9 miljoner. Han menar att flera personer i teamet är beroende av honom. Skitsnack. Bolaget har 1 person anställd, Petter. Om han anlitar andra kommer de från andra bolag som själva kan söka. Eller är det så finurligt att de OCKSÅ söker....
Robert Wells som har tillgångar på 17 miljoner och en förlust på några 100000. Troligen för att han inte jobbat då mycket. Han vill ha över 400000 kr.
Gabriel Forss har tillgångar på nästan 15 miljoner och en vinst på 2,7 miljoner. Ändå vill han ha en halv mille från staten.
Danny Saucedo har 13 mille i bolaget men fick trots det över 500000 från staten.
Och så där håller det på. Ibland tycks det finnas hur mycket pengar som helst att bara kasta ut till folk som har gott om pengar.
Ensak är dock säker. Inga fler CD, inget Spotify, inga konserter för min del framöver om dessa krösusar är med. Jag kommer t o m byta kanal på Tv:n.

(Summorna kommer från Aftonbladet)

#robertwells #petter #gabrielforss #kändisar #bojkotta

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se