Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 29 juni 2020

Ny flyktingpolitik bra eller dålig

Av Pink Ozzy - Måndag 29 juni 17:30

Världen förändras och så även Sverige. Nån gång måste även vi i Sverige sägs stopp. Jag har alltid tyckt att vi ska ta emot flyktingar. Men nu under Coronan ser jag att arbetslösheten är hög och att de befintliga arbeten i första hand måste gå till de invånare Sverige har nu. Att ta in fler invandrare nu är fel.
Nu ligger ett förslag på bordet där många punkter är intressanta.
Att inte få ett uppehållstillstånd som varar för alltid är ett bra förslag. Fotboja på de som ska utvisas likaså. Att tvinga tillbaka flyktingen när kriget eller oroligheterna är över är inte heller fel. Det är ju mycket bättre att de inte bor kvar här och lever på bidrag utan åker hem och bygger upp sitt eget land igen.
Sedan finns det förslag om olika tidslängder och de kan ju alltid diskuteras.
Så tanken i sig är väl inte fel. Jag ser dock ganska många flygplan med ett antal poliser och några enstaka flyktingar som flyger runt klotet, bor på flotta hotell och har sedan flyktingen med sig tillbaka igen. Hela flyktingfrågan är bra i tanken, men blir mycket svårt att genomföra. Flyktingarna gör sig av med passen och sen vill ju ingen ha dom. Eller så hittar man på en historia om förföljelser så att de inte går att skicka tillbaka.
Det hela tycks vara en massa valfläsk som folk i gemen går på. Det är inte så lätt i verkligheten.

 
ANNONS
 
bokprinsessan

bokprinsessan

Måndag 29 juni 17:58

Bra skrivet. Min blogg heter Bokprinsessan. Välkommen

http://Catharina

Pink Ozzy

Måndag 29 juni 18:27

Den ska jag titta på.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:24

Hagia Sofia kyrka i Turkiet ska göras om till moské. Erdogan behöver fler valröster och det finns fler muslimer än kristna i landet. För mig känns det bara så främmande att förändra en kyrka i grunden. Kyrkan byggdes som kyrka men gjordes om till ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 12 aug 09:30

En man i Danmark anklagas för övergrepp på 111 barn. Stegla den jäveln. ...

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se