Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under maj 2020

Av Pink Ozzy - 16 maj 2020 00:10

Jag sörjer Claes Borgström för hans engagemang i främst kvinnofråga.
Claes , vi kommer inte att glömma dig.
#claesborgström #rip #kvinnoförkämpe
#jävlacorona

Av Pink Ozzy - 14 maj 2020 17:51

Polisen har sedan nån gång förra året arbetat under arbetsnamnet "operation Rimfrost". Man skulle bl a minska antal skjutningar i landet. Men som vanligt blev denna pappersprodukt en miss som så ofta förr.
Skjutningarna har t o m ökat. Man har visserligen fått fått i en del vapen och droger, men mycket hade ändå hittats om polisen fått jobba som vanligt.
Men min fråga är hur polisen framöver ska kunna få extra anslag? Man visar ju inga resultat.
Palmemordet klarades aldrig upp vilket även får mig att tro att polisen hade något med saken att göra.
Och sen den här "operationen" som knappast gav vad den kostade.
Vad är det för fel hos polisen? I förorten törs dom ju knappt åka och gör dom det så inte skjuter dom skarpt när det kastas sten mot räddningstjänsten och ambulans. De kan ju lika gärna få hink och spade.
#Polis #operationrimfrost

Av Pink Ozzy - 14 maj 2020 10:12

Finns ju sommarnatten som tyvärr överges på hösten. Nu har valkampen ökat anmärkningsvärd. Jag kallar dom för coronahundar. En del kommer säkert till har hem, men en del hamnar säkert också helt fel.
Att äga en hund är ett enormt ansvar och innebär allt från 1 till 4 timmars aktivt arbete. Man ska gå ut med hunden 3-5 gånger per dag och beroende på ras minst en lång promenad på minst 1 timme i rask takt. Avföringen ska tas upp i en påse. Hunden ska tränas på rätt sätt och mycket mer. Hunden är ingen liten nallebjörn som alla barn nån gång har fått. Hunden är ett enormt ansvar och arbete. Klarar man det så får man också en fantastisk vän. Men tänk på att det inte är en hund i coronatider utan att du har den i 10-15 år.

Av Pink Ozzy - 14 maj 2020 09:25

När jag kollar på dagens nättidningar och det står överst att en bil krockat så måste jag snabbt klicka vidare för att se VAR det skedde. När jag läser var och inser att ingen av mina barn var där drar jag alltid en lättnadens suck.
Samtidigt är det ju lite läskigt. Nånstans därute finns den en eller flera familjer och släktingar som inte hade samma tur utan mår just då fruktansvärt illa.
Jag vet, för jag fick ta emot ett sådant samtal för ett antal år sedan då en nära släkting gick bort i en olycka.
Då var det säkert någon annan som var tacksam över att den förolyckades i tidningen inte ingick i hens släkt.
Ändå är det ett människoliv. Tänk vilka egoister vi är ändå. Kram på er.

Av Pink Ozzy - 13 maj 2020 20:04

Man har så smått börjat prata miljö ELLER arbete efter coronakrisen. Själv säger jag att vi inte får tänka så. Det är NU vi har chansen att skapa jobb MED bra miljö.
Gör rätt från början nu. Trassla inte in er i gammalt skit som förstör jorden ännu mer. Miljön tar ingen paus. Den försämras kontinuerligt så länge vi inte tänker rätt. Om vi nu i första hand bara prioriterar arbeten under alla förhållanden kan vi lika bra lägga oss ner och dö. Då har vi missat sista chansen att ge våra barn och barnbarn en vettig ålderdom.

#miljö #corona #arbete

Av Pink Ozzy - 13 maj 2020 15:32

Ser just ett program av Trolljägarna och fattar ingenting.
En tjej som heter Amanda Lundgren som får massor av kommentarer. Många av barn mellan 10 och 20 år. De tycks gå fria p g a ålder.
Detsamma gäller det en kille/tjej som heter Kim. Även hen får massor av hot mm i olika kommentarer eller från idioter på Youtube.
Borde inte föräldrar stå till svars för vad deras barn gör?
Personer måste få se ut och vara nästan om dom vill. Nåja, de ska inte ta droger och bete sig illa mot andra, men om en kille klär ut sig till tjej eller vice versa är det helt och hållet deras ensak.
Om en kille eller tjej sminkar sig, gör förstoringar av läppar, bröst eller vad det nu skulle vara är det deras ensak. Finns inte en enda orsak att skriva kommentarer. Det är bara barnsligt löjligt. VÄX UPP ungjävlar.

#troll #nättroll #influenser #hat #snorungar #hjärndöd #trolljägarna

Av Pink Ozzy - 13 maj 2020 09:56

Alla vet ju att det Obama lyckats genomföra har Trump mer eller mindre raserat. Sen kom Coronan som Trump inte kan hantera. Han förlöjligar journalister och ger sig nu på Obama.
Problemet med Trump är bara att han är så illa påläst. Han säger och Twitter saker som är osanna och ger det hela därför ett löjets skimmer.
När en journalist ställer en obekväm fråga får han bara skitsvar tillbaka eftersom Trump inte vet, eller vet hur illa det är och därför inte vill svara.
DET är mannen som har en tumme på den röda atombombsknappen. Känns inte tryggt precis.

#trump #obama #lögner #journalister

Av Pink Ozzy - 12 maj 2020 17:30

Varför ska alla oppositionspartier debattera Coronan och sjukvården under en pågående pandemi? Varför kan inte folk hålla käft till efteråt och ta fram gemensamma lösningar.
Dessutom är sjukvården inte direkt en regeringsfråga utan ligger under regionerna. Stockholm har varit den värst drabbade regionen och där "regerar" ju faktiskt alliansen. Dessutom hade ju Alliansen 8 gyllene år att förbättra även det statliga ansvaret. Men då gällde det ju mer att sänka skatten än att vårda folk på ett värdigt sätt. Så hur tänkte fröken Busch nu igen?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards