Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under maj 2020

Av Pink Ozzy - 25 maj 2020 17:30

Nu kommer jag väl att få höra både det ena och andra, men jag har funderat på en sak.
Paulo Roberto och liknande personer som springer till lägenheter för att knulla mycket utsätta öststadsflickor får böter på ca 50 dagsböter och så är det bra med det. Ja, ja, du menar att han döms i folks ögon och får betala dyrt för att han blir utkastad från diverse arbeten. Håller med, men nu tar vi bara böterna.
En ung anställd i Orsa blev dödad av björnar i ett björnhäng. Det orsakade chefen 180 dagsböter och ett mindre skadestånd.
Ställer man dessa två händelser mot varann så anser jag att horbockarna får på tok för låga böter och tjejen inget skadestånd och ingen hjälp.
Nu tror väl du att jag inte är riktig klok, vilket jag kanske inte är. Men tänk efter. Många av dessa tjejer dör ju en mycket långsam och utdragen död.
Hur skulle du själv känna om du var inspärrad i ett snuskigt rum och det kom in kanske 10 män mellan kanske 18 och 80 år och mellan 50 och 180 kg? En del luktar kanske gott, andra stinker svett och sprit och har kanske inte tvättat kuken på flera där. Han ställer sina krav och hon måste lyda för att inte hallicken ska slå henne. För att klara av det går hon droger. Dag ut och dag in under månader och kanske år. Hjärnan har gett upp och har slutat bry sig. Hon vill bara fly varje dag, men vart. När hon har lyckats bli "fri" kanske hon tas "om hand" av en annan hallick eller går sakta under i droger och sprit.
En lång och utdragen död. Föraktad ända in i döden.
Så nu frågar jag dig om inte mina två exempel borde likställas. Möjligen med skillnaden att hallicken borde få ett ännu värre straff. Kanske ges till björnarna...

Av Pink Ozzy - 25 maj 2020 11:29

Precis har Paulo Roberto åkt dit och så tror man att andra skulle ha lärt sig något.
Men nej. Nu åker den moderate kommunstyrelseordförande Hans Forsberg dit för sexköp. Detta får ju nästan Paulo att framstå oskyldig. Han var ju trots allt bara en kändis. Men att vara kommunstyrelseordförande är något helt annat.
Att utnyttja en kvinna är lika illa för kvinnan. Men VEM som utför det ger olika signaler till allmänheten.
Vi får väl Hoppas att horbocken får ett kännbart straff och att kvinnan behandlas som i Frankrike. Där hjälper man kvinnorna ut ur skiten på ett mycket bättre sätt än här. Något att ta efter.
#sexköp #moderat #kommunstyrelseordförande #straff #oförlåtligt

Av Pink Ozzy - 25 maj 2020 10:07

Vi har en coronakris. Hade vi haft ordentliga politiker rakt över hela linjen hade det nu funnits ett gott samarbete där alla partier hade gått samman eller hållit käften.
Det gör de flesta, med några få osmakliga undantag. Kd och M är de värsta och SD ligger lite mitt emellan.
Vad jag vill säga är att Kds Ebba och Ms Ulf gapar och skriker om att de kan göra allt bättre än regeringen och att de har bättre förslag och hej och hå. SD däremot är något försiktigare och Jimmie håller en något lägre ton.
Att i detta läge överhuvudtaget yttra sig är så jävla osmakligt. Att komma nu och vara efterklok är bara ett barnsligt sätt att värva röster och har inget med coronaviruset att göra.
Tycker att M, Kd och SD ska besinna sig och avvakta utgången. Därefter kan man sammanställa en grupp av kunniga (förlåt Ulf, Ebba och Jimmie men ni platsar inte) personer som ser över vad som har hänt i Sverige och andra länder samt tar hänsyn till bl a etnicitet, åldersstruktur och allt annat som har och än spela in. Låt dom komma med eventuella förbättringsåtgärder. Men lämna partipolitiken utanför coronadebatten. Den hör inte hemma där.

Av Pink Ozzy - 25 maj 2020 09:22

Det var en man som kom in på en bar och såg en bonde sitta vid ett bord och sakta bli fullare och fullare. Han såg mycket deprimerad ut. Mannen gick fram och frågade vad det var som hänt.
? Vissa saker kan man bara inte förklara, blev svaret.
? Försök, så illa kan det väl inte vara.
? Jag höll på att mjölka kon i dag när hon plötsligt tog högra benet och sparkade omkull hinken och spillde ut mjölken.
? Det var väl inte så farligt, inte nog för att sitta här och supa dig full.
? Suck ? vissa saker kan man bara inte förklara.
? Vad hände sen?
? Jag tog ett rep och band hennes högra ben vid båsets högra vägg, tog upp hinken och började mjölka igen. Men just som jag fyllt hinken sparkade hon omkull den med vänstra benet och spillde ut mjölken.
? Det var ju olyckligt, men fortfarande inte nog för att sitta här helt nere och supa.
? Suck ? vissa saker kan man bara inte förklara.
? Vad hände sen?
? Jag tog ett rep till och band hennes vänstra ben vid båsets vänstra vägg, tog upp hinken och började mjölka igen. Men just när jag fyllt hinken viftade hon omkull den med svansen och spillde ut all mjölken.
? Du har verkligen otur min vän, men är det verkligen tillräckligt för att vara så deprimerad?
? Suck ? vissa saker kan man bara inte förklara.
? Vad gjorde du sen då?
? Jag hade inte fler rep, så jag tog av mig svångremmen och band hennes svans vid takbjälken. Det var då mina byxor föll ned och min fru kom in och ? vissa saker kan man bara inte förklara.

Av Pink Ozzy - 24 maj 2020 15:06

Blir snart tokig. Kan inte folk (ålder 4 till 75) gå utan att ha en mobil framför näsan? Igår höll jag på att köra på en kille i huva och en mobil framför näsan. Han gick på en gångväg och sen bara vek åt vänster vid ett övergångsställe. Tro inte att han först kollade ifall det kom en bil. Nej, han bara gick. Helt blind. Kanske dags att införa reglering av gående nu när man reglerat mobilanvändandet för bilister. Och hur är det med cyklister? Får de pilla på mobilen. En del är som fotgängare. De bara kollar på mobilen. Hur hade de klarat sig före 1990 om de nu måste vara uppkopplade 24/7. På min ungdomstid hade man en fotboll under armen...

Av Pink Ozzy - 24 maj 2020 11:54

Har nu varit på Lloyds apotek 2 gånger och bägge gångerna har dom krånglat till det. Går man bua Apotea eller Apoteket kronan så är det alltid glasklart, men inte på Lloyds. Vet inte om det är personalen som är osmidig eller om deras datasystem är felaktig. Irriterande för mig som kund är det dock. Så nu blir det andra apotek framöver.

#lloydsapotek

Av Pink Ozzy - 24 maj 2020 11:33

Alla växter är äntligen planterade. Tog väl ca 12 timmar totalt. Skönt att slippa bära dom ut och in morgon och kväll.
Nu är det bara att vänta på att blommorna blommar och grönsakerna växer. Potatis, sallad och mycket annat har redan kommit upp. Vissa frön tar sig dock dåligt, så de har jag fått så om.
Ha det gott alla trädgårdsfantaster ute i något avlånga land.

#trädgård

Av Pink Ozzy - 22 maj 2020 13:37

Nu ska danskarna släppa ut 290 000 kubikmeter bajs och kloak 4 km utanför Danmark, precis vid den svenska statsgränsen.
Inte omöjligt att den flyter iland vid de svenska stränderna. Trevlig sommar, ni som badar på västkusten.
Dessutom dör bottnarna och det blir överförda hav med mycket algblomning som följd.
Vad fan tänker danskarna med? Går det inte att stoppa? Det här är rena maskineriet.
Jag bojkottar Danmark om de släpper ut skiten. Jag varken åker dit eller köper några varor därifrån om det verkställs
Gör det du också.

#avlopp #danmark #utsläpp #miljöbrott #bojkottadanmark

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards