Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 maj 2020

Coronan har hjälpt miljön

Av Pink Ozzy - Onsdag 20 maj 10:09

Tänk vilken ren luft det blivit i många storstäder. Så ren luft som de inte haft på decennier. Men hur länge håller den i sig? Troligen inte alls länge. Så fort industrier och bilar kommer igång igen kör man på för fullt som vanligt. Ingen har tagit tillfället i akt att ens rena och bygga om en enda ugn eller bygga in ett filter. Ingen kommer heller framöver att cykla.
Nej, ekorrhjulet måste ju snurra på ändå in i kaklet. Ändå tills miljön inte går att rädda. De månader som industrin nu stått stilla måste man ju ta igen.
Tänk så dumma vi människor är. Vi gör vad som helst för pengar. Även dödar oss själva.
Vi har fått en massa gener som t ex säger till oss att akta oss för ormar, ät inte flugsvamp, gör inte si och gör inte så, men en gen som säger till oss att tänka på vår miljö och att det annars snart kommer att bli katastrofala följder, det har vi inte fått.
Förlåt mina barnbarn, men de som lever nu hade ingen lust att tänka på er. Det är 2 generationer som bara tänkte på sig själva och att gå villa, valp och Volvo. Ren luft, jord och vatten var det ingen som brydde sig om.
Så nu mina kära barnbarn får ni och era barn och barnbarn leva med lungproblem, översvämningar, krig om mat och vatten, enorma flyktingströmmar och en förstörd jord.
FÖRLÅT !
#miljö #miljöförstöring #egoister #framtidagenerationer

 
ANNONS
 
Amisa

Amisa

Onsdag 20 maj 11:51

Visst är det sorgligt att dom flesta inte bryr sig om att tänka framåt och ta ansvar för hur dom lever? Vi är livrädda för Coronan, men vägrar att inse att vi håller på att göra jorden till en obeboelig plats för kanske hundratals eller tusentals år. Hur i H....tänker folk egentligen? Det gör mig upprörd för det kommer påverka alla och allra mest kommande generationer som inte haft något att säga till om.

http://min-inre-vagvisare.bloggagratis.se

Pink Ozzy

Onsdag 20 maj 12:06

Håller helt med dig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se