Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 19 maj 2020

Det går åt skogen med Canal Digital

Av Pink Ozzy - Tisdag 19 maj 10:36

Efter att Canal Digital lanserade den nya boxen One Place har det bara gått utför. Nåja, allt ska inte skyllas på eländet One Place. En del beror också på ständigt ökade priser. Något som berör till stor del på att man vill konkurrera ut Viasat. Vilket i sig är konstigt eftersom de numera tillhör samma bolag. Låter det konstigt? Ingenting mot vad det är. Nu finns det egentligen bara 1 leverantör av parabola tjänster och det är bolaget Allegra (eller vad de nu heter) som äger både Viasat och Canal Digital/CMore.
Ingen konkurrens längre. Hur kunde EU tillåta det egentligen?
Men åter till boxen. Den box som Canal Digital nu försöker att prångla ut sedan 2 år år så undermålig så de har tappat massor av kunder. Det sägs att man programmerar och programmerar, men de får inte ordning på boxen. Kunder klagar över i stort sätt allt på boxen. Ingenting tycks fungera.
I början gick man ut stort med reklam.om denna box. Nu skriver man i stort sett bara att kunderna får en box. Man nämner knappt One Place.
Denna box är dödsdömd. Har man på Canal Digital funderat på att ersätta den eller ska kunderna fortsätta att bli förbannade?
Och som grädde på moset har de stora ägarna slagits om rättigheterna om de stora sorterna och de stora ligorna så kostnaderna för kunderna bara stiger och stiger.
Men det kanske blir så att de biter sig själva i foten. Coronans grepp är stor och många kommer inte att ha råd med alla kanalutbud. Vem ska då betala de skyhöga kostnaderna och den usla OP-boxen? Tror att Canal Digital kommer att få stryka på foten.

#canaldigital #cmore #viasat #oneplaceboxen

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se