Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 maj 2020

Huawei - nej tack

Av Pink Ozzy - Måndag 18 maj 15:23

Efter att ha sett ett program om Huawei kan jag inte tänka mig Huawei. Jag trodde först att det bara var USA och Trump som var emot dom men det är så mycket mer
Visst, en del i det enorma 5G som det hela handlar om är säkert bra. Men jag är mycket kritisk till det mesta.
Kina/Huawei kan i princip stänga av din mobil om dom skulle vilja. De kan kolla exakt vad du gör, även om de just nu bestrider detta.
De kan sätta upp kameror överallt och med ansiktsigenkänning kolla var du befinner dig. Kan vara bra vid brottsbekämpning. Men tänk om företag köper in sig för att se var deras anställda befinner sig och vad de gör....
I princip skulle de kunna sätta upp kameror i en hel stad, vilket de gjort o många städer redan, och på så sätt spåra brottslingar. Helt OK så långt. Men ponera att vi får ett extrevänster eller extremhögerstyre som övergår till en diktatur. Då blir det hela plötsligt något mycket farligt i händerna på en diktator.
Därför säger jag nej till Huawei och 5G-övervakning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se