Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 8 maj 2020

Alla dessa repriser

Av Pink Ozzy - Fredag 8 maj 23:35

Som jag skrev tidigare har SVT haft den goda smaken att visa kvalitetsrepriser.
I övrigt har de flesta kanalerna mellan 3 och 12 bara visat skitrepriser. Förutom dessa kanaler är det många som visar repris på repris. Och inte talar de om att det är den 12e reprisen heller. Skulle nog kunna reducera minst 10-15 "svenska" kanaler som bara går runt runt med någon enstaka nytt program per dygn. Stäng ner skiten!
Förresten, varför ska Canal Digital och Viasat gå ihop? Ska vi få fler repriser till ännu högre kostnad?

 
ANNONS
 
Göran

Göran

Lördag 9 maj 08:17

Repriser är på både gott och ont. För kanske 8-10 år sedan blev jag lycklig då jag läste att SVT skulle reprisera 90-talsserien "Hammarkullen" som jag följde då den var ny. Men då blev jag besviken, den hade INTE åldrats med behag. Lycklig är jag däremot nu då kanalen Access-TV kör repris på den utmärkta danska serien Matador. Också den från 90-talet och kanske är det för att den utspelar sig i en tid som var förgången redan då den var ny som den håller än idag.
Å andra sidan... Saltkråkan (serier och filmer) utspelar sig i min barndom. (Tjorven och Pelle är ett år äldre än jag) och det är bara när man visar interiörbilder från handelsboden som det känns gammalt.

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

 
Göran

Göran

Lördag 9 maj 08:19

Repriser är på både gott och ont. För kanske 8-10 år sedan blev jag lycklig då jag läste att SVT skulle reprisera 90-talsserien "Hammarkullen" som jag följde då den var ny. Men då blev jag besviken, den hade INTE åldrats med behag. Lycklig är jag däremot nu då kanalen Access-TV kör repris på den utmärkta danska serien Matador. Också den från 90-talet och kanske är det för att den utspelar sig i en tid som var förgången redan då den var ny som den håller än idag.
Å andra sidan... Saltkråkan (YV-serier och filmer) utspelar sig i min barndom. (Tjorven och Pelle är ett år äldre än jag) och det är bara när man visar interiörbilder från handelsboden som det känns gammalt.

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

Lördag 9 maj 10:06

Det jag tänker på är alla dessa repriser på t ex Tunnelbanan, Ullared , Hollywoodfruar m fl uttjatade serier. Är det nån överhuvudtaget som kollar på dessa repriser?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se