Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under april 2020

Av Pink Ozzy - 14 april 2020 09:02

Dagligen har Trump pratat om Corona i amerikansk TV. Igår var det dock mer ett propagandatal med mängder av lögner och Fake news. Han gick hårt åt media och framhöll sig själv. Att det långtifrån alltid stämde i tidslinje är väl typiskt Trump.
Att två av Amerikas största TV-stationer bröt sändningen säger väl det mesta om vilken president/pajas USA har.

Av Pink Ozzy - 13 april 2020 19:55

Coronatider och blåsigt trist väder gör att böcker livar upp . I sovrummet ligger Sanna Brådings memoarer, i läsrummet Petter Northugs och i vardagsrummet läser jag Zlatans bok. Efter dom blir det dock lite deckare tror jag.

Av Pink Ozzy - 13 april 2020 10:01

Det är märkligt hur långt en del B-kändisar går för att hålla sig fast i rampljuset.
Set senaste idiotpåfundet kommer Bianca Ingrosso med. Hon påstår att man (Ja, fast jag menar kvinnor) ska dricka sin egen mens gör att härigenom förkorta menstiden. Kan det blir äckligare? Vad ska hon hitta på härnäst? Kanske att man ska ät en matsked skit om dan för att slippa Corona?
Nej, ärligt talat så går en del för långt bara för att behålla lite stjärnglans.

Av Pink Ozzy - 12 april 2020 09:59

Såg Rickard Söderberg i Stjärnornas stjärna igår och vips så dyker hatarna upp och beklagar sig. Men vad har han gjort för ont? Om han vill sminka sig, gå i högklackad och tända på killar är det väl hans ensak.
Själv är jag hetero men irriteras inte av honom. Tvärtom! Vilken röst han har. Otrolig.
Nåja, lite måste även jag klaga. Saknar hans långa hår och de kilo han verkar ha tappat. Den stor pompöse Rickard är tyvärr borta, men rösten är som tur kvar. Att han sminkar sig runt ögonen störs inte jag av. Han bor i ett fritt land och hans sminkade ögon är lite som hans kännetecken.
Så låt Rickard vara. Han är en stor tillgång för dom som gillar opera.

Av Pink Ozzy - 12 april 2020 09:51

Det är ofta gnäll om att man betalar skatt och inte får något för pengarna.
Fundera på det i dessa coronatider. Var kommer pengarna ifrån till sjukvård, omsorg, smittskyddsmyndigheten och mycket mycket annat. Tänk på alla som är varslade och nu måste gå till soc.
Alla företag som får ett tillskott för att inte gå under. O s v.
Det är många miljarder som nu rinner ut p g a ett jävla virus.
Vi kanske istället ska vara tacksamma över att det nu finns pengar så vi även förhoppningsvis har ett vettigt liv EFTER Corona.

Av Pink Ozzy - 11 april 2020 09:57

Tänk att få luncha med Zlatan. Speciellt nu när han blivit en hammarbyare. Vore kul att få svar på ett antal frågor jag funderat på ett tag.
Han tillhör och har under många år tillhört världens absolut bästa spelare. Han är lång och stark som en björn. Undrar ibland om det överhuvudtaget finns en starkare och mer genomtränad fotbollsspelare. Nåja, Ronaldo har också tränat en hel del, men det tycks mer vara muskler för utseendet. Zlatans är endast till för styrka och smidighet.
Att vända denna kropp 180 grader och springa ifrån i stort sätt varenda back kräver både styrka, smidighet och snabbhet. Inte många över 190 m som har det. De står i regel i straffområdet och nickar bort bollar. Zlatan däremot står i det andra straffområdet och nickar eller trixar in bollen på en femåring om så behövs.
Zlatan behövs för fotbollen eftersom det händer alltid något runt honom.
En fantastisk fotbollsspelare som jag hoppas spelar lite i Bajen också. Söderstadium är visserligen nästintill fullt, men då kommer det att bli knökfullt.

Av Pink Ozzy - 11 april 2020 09:10

Återigen angriper Trump Sverige och menar att om USA gjort som Sverige hade de haft 2 miljoner döda nu. Vilket skitsnack. Just nu har USA och Sverige ungefär lika många döda per 100000 invånare. Många i USA lever dock i obygden och kanske klarar sig därför, men att anklaga Sverige för att ha en dålig sjukvård är ju bara för mycket. Vore det inte bättre att i s f ge sig på Italien eller Spanien?
Nej, den mannen fick USA för sina synder. Han har verkligen inte alla hästar hemma.

Av Pink Ozzy - 10 april 2020 21:03

Ha en nog ätit skogaholmslimpan till och från genom många decenier. Personligen föredrar jag dock frugan hemagade varianter.
Orsaken till min förbudsönskan samt min smak för frugan smak är enkel.
Skogaholmslimpan har en otro,ig fördel för att den är söt, lagom slemmjuk och lätt att få ner. Dessutom vill man bara ha mer.
Frugan limpa är inte söt utan smakfull med enormt mycket tuggmotstånd. Man inte slänger ner varje tugga utan njuuuuuter av varenda tugga.
M a o är skogaholmslimpan bara till för en enda sak. Att ätas och ätas och inte att njuuuuutas. Nu är det upp till dig att bedöma.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards