Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under april 2020

Av Pink Ozzy - 20 april 2020 10:16

Han utger sig för att vara socialdemokrat men beter sig som den värste moderaten.
När flyktingkrisen var som värst tjänade han miljoner på att hyra ut flyktingboende till kommunerna.
Nu är han igång igen och ska snö åt sig våra skattepengar. Denna gång erbjuder han boende, transport och vakter i coronakriser. Dessutom BEVÄPNADE vakter. Får vem som helst skaffa sig BEVÄPNADE vakter och hyra ut dom?
Nej, vi får hoppas att kommuner och regioner inte köper en spik mer från honom. Han vill bara sko sig på våra skattepengar.

Av Pink Ozzy - 19 april 2020 10:07

Efter att under halva livet varit smal och i tonåren nästan lite klen har jag numera ett BMI på över 40. Anledningarna är många. Fick en nerv l kläm för många år sedan som gjorde allt löpande omöjligt. Har några diskar som gör att ländryggen och låren värker ständigt och tar upp till 25 tabletter per dag för smärtor, höga blodfetter, hjärtat, prediabetes, mm, mm.
Trots det finns det hurtbullar som tycker att det inte spelar nån roll. Man kan alltid göra egna program så man blir smal igen. Jävla skitsnack. Om jag gör något ena dan med massa smärtstillande går det bra ett tag. Dock får jag det alltid ännu värre dan därpå.
Det är som jag skulle säga till någon att ta en flaska Gin om dagen så mår du bättre och du säger att du gå mår tjuvtjockt nästa dag och jag svara att det bara är att försöka igen.
Jag gör det jag kan, men när man ibland knappt kan gå till toan så räcker det inte med tillrop från hurtbullarna.
Dessa hurtbullar ja. Det är ofta folk som startat eller återstartat sin aktiva "karriär" efter 30. De är dessutom precis så som f d rökare. D v s de blir så jävla anti. Nån som aldrig rökt bryr sig sällan, men de som slutat måste hela tiden klaga på dom som röker. Precis så.är det med dom präktiga hurtbullarna.
Jag säger dock bara en sak, GE FAN I OSS FETA, VI ÄR INTE FETA FÖR ATT DET ÄR KUL. JÄVLA SPARRISAR.

Av Pink Ozzy - 18 april 2020 10:27

Här följer en uppdatering av mitt inlägg som en läsare påvisade innehöll faktafel.

Rektor Mattias Liedholm går emot Skurup kommun och vill inte följa kommunens slöjförbud på sin skola, Prästamosseskola och fick då sparken av Skurups kommun. Varför? Enkelt i mina ögon. Man bör kunna se en elevs ansikte under skoltid. Tycker att det är självklart.
Nej, mina trogna läsare vet att jag står långt ifrån SD. Trots det tycker jag att det borde vara självklart med slöjförbud. Vill man utöva sin religion kan man göra det hemma eller i hemlandet. Här i Sverige borde svenska regler gälla fullt ut och en rektor måste ha befogenheterna att bestämma över sin skola.
Vi bor i Sverige där kristendomen är grundreligionen och vi måste ibland kunna säga ifrån. Finns väl vad jag vet inte en affär i Sverige som har butiksanställda med heltäckande slöja. Den dan jag går in i en affär och möter en försäljerska med heltäckt ansikte går jag ut. Detsamma måste gälla i skolan. Allt annat är kvinnoförtryck.

Staffanstorp var den första kommunen i Sverige som införde slöjförbud. Vi får hoppas att det blir fler.
#kvinnoförtryck #skurup #prästamosseskolan #rektor #slöjförbud #mattiasliedholm #religion

Av Pink Ozzy - 18 april 2020 10:14

Från början intresserade inte Mandelmanns mig. Tyckte nästan de verkade töntiga. Men av någon anledning började vi se den senaste säsongen. Och de var ju inte alls töntiga. Egna ja, men inte töntiga. Och varför ska man inte få vara som man vill. De har en enorm kunskap om jordbruket och älskar det de gör.
Det borde finnas fler som Mandelmann. Speciellt i dessa coronatider.

#Mandelmann #jordbruk #glädje

Av Pink Ozzy - 18 april 2020 09:57

Man kan ju bli tokig när man ser alla idiotiska inlägg som att Tegnell och Löfvén borde avgår, Stockholm borde totalstängas, skolorna borde hållas stängda o s v.
Tycks finns hur många forskare, politiker och läkare som helst i landet som tydligen kan klara av arenafrågan betydligt bättre än ovan nämnda.
Själv tycker jag att det uppstått en besserwissermentalitet . Till 99,9% av folk som egentligen inte har en aning utan vill bara hacka på folk. Till dom säger jag bara en sak "HÅLL KÄFTEN".
Varken Löfvén, Tegnell eller nån annan tjänar på att fördröja något eller inte gör sitt bästa.
Det man dessutom inte tänker på är att alla länder har sina förutsättningar och det går inte att jämföra dom. Det som fungerar i ett land eller stad fungerar kanske inte i nästa. Det enda som gör att en lösning fördröjs är att dom som ska ta fram lämpliga åtgärder stressas av alla besserwissers.
#corona #Löfvén #Tegnell #besserwisser

Av Pink Ozzy - 18 april 2020 09:42

Läkemedelsverket tror inte att det kommer att finnas ett fullt fungerande coronavaccin förrän om några år. I bästa fall på hösten 2021.
Låter både skrämmande och läskigt.
Jag som har många barnbarn får bara träffa dom ute på några meters avstånd. Kontakten, d v s kramen saknas.
Om läkemedelsverket har rätt kommer vi att få se ett helt annat samhälle där konsumtionen nästan upphör. Man köper man, kanske de nödvändigaste kläderna, läkemedel samt en hel del från nätet. Många affärer kommer att upphöra eller konkursa.
Idrotten kommer kanske att lamslås i flera år .
Om läkemedelsverket har rätt blir det inget kul på några år och folk som inte går under av Covid-19 går under av alkohol eller tristess.
Men vi får väl hoppas att läkemedelsverket har fel och att några forskare snubblar över en bra medicin.

Av Pink Ozzy - 17 april 2020 22:01

Finns mycket att fundera över och Corona är ju inget man bara släpper bara sådär. Funderar på varför varken Peking, Hongkong eller Shanghai tycks ha fått nåt coronautbrott. Inte heller tycks en enda av Kinas ledare råkat ut för viruset. Men flera av Europas ledare eller personer i ledande ställning har drabbats.
Kina talade inte omgående om att något hade hänt i landet. Nåja, i stort sätt i en enda stad i Kina. Nu är ju den stora frågan om Kina bara råkade vara enormt smart och stängde stan eller om de visste något som inte vi vet?
Börsen rasade i många länder upp till 50%, men bara ca 10 i Kina.
Kan det hela vara en ekonomisk attack från Kina för att återta det ekonomiska " herraväldet".
Svaret lär vi nog aldrig få reda på.
Men det visar till en del min tes att det är åt HELVETE att släppa in Kina på den västemarknaden eftersom de snabbt snor åt sig hela kakan.
Kina är värre än dåtidens Japan som tog efter västvärlden och t o m förbättrade vissa saker som t ex kvalitet. Numera är "made in japan" i många fall en kvalitetsgaranti. Men "made in china " blir andrahandskvalitet och lurendrejeri under lång tid framöver. Jag säger bara Wish . Vilket skivbolag som släpper ut all skit som inte godkänns genom västvärldens normala kanaler. Men det är ju i te det värsta. Det värsta är ju att de svenska storföretagen använder kinesiska bolag. Nu sitter de i skiten....

Av Pink Ozzy - 16 april 2020 09:17

Den folkkäre Adam Alsing är död i följderna av Covid-19. Han blev 51 år.
Killen har alltid livat upp oss från den dag han klev in på TV4 och fick en kanonstart med Tur I Kärlek. Alltid glad och skojsam, men också väldigt kunnig. På senare år har vi kunnat lyssna på honom i radion vilket också varit mycket kul.
Adam var en kille som såg till att folk hade det kul utan plumpa skämt.
Idag är Adam saknad av hela svenska folket.

#adamalsing #Covid-19 #fuckcorona

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards