Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 1 april 2020

Sätt alla groomare i bur

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta.
Men icke.
Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen.
Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk sjukdom och borde tas in tills de är botade. Eftersom Trolljägarna så lätt fick kontakt med flera äckelgubbar borde ju polisen kunna göra på samma sätt och sy in dom. Deras namn ska offentliggöras om de inte underkastar sig behandling.
Och till alla småtjejer säger jag bara: tro inte på allt smicker äxkelgubbarna håller på med. De har troligen en ganska utstuderad plan på hur de ska närma sig. Anmäl alla sådana närmanden. Dessa snuskgubbar ska stå inför rätten.
Och tjejer, var aldrig rädd för att ta upp sånt med era föräldrarna, lärare, kurator m fl. Prata med den vuxen du har mest förtroende för och som du tror verkligen hjälper dig. Glöm inte att dina föräldrar m fl aldrig kommer att anklaga dig. I s f fattar dom inget. Lycka till tjejer och fall inte för snuskgubbarnas tjusiga prat.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se