Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under mars 2020

Av Pink Ozzy - 6 mars 2020 09:04

Ska Miljöpartiet leva vidare efter nästa val måste de ha EN partiledare NU. Att ha 2 s k språkrör är rent förödande för partiet. Finns ingen att förankra partiet emot. Folk ser Mp numera som ett flumparti i s f ett parti som kämpar för miljön. Att hålla fast vid en gammal regel som ska dela upp ledarskapet kommer därför att inte bara vara förödande gör partiet utan även för miljön och Sverige som får ett betydligt brunare land efter nästa val.

Av Pink Ozzy - 5 mars 2020 09:42

Snacka om smaklöst. Jimmie Åkesson beger sig ner till flyktinggränsen Turkiet/Grekland och sätter upp lappar att Sverige skulle vara fullt. OK, vi går mottagit fler än de flesta länder, men det är ju inte HAN som ska flyga ner och vittra sin åsikt.
Men i sak skiter han i lapparna och flyktingarna. Det enda han tror sig veta är att detta ger fler röster av okunniga svenska väljare.
Vems är då felet att han kan bete sig så? Jo, det är de övriga partierna som inte har ett bra program för flyktingar. Man har börjat tala i termer om att strömmen måste begränsas, men det visas inte upp några krafttag.
Så länge riksdag inte kommer fram till en gemensam ståndpunkt i frågan så kör Åkesson sitt race och tjänar på det.
Men sen går ju Kd oc M i SDs ledband, så de håller käft. C och L vet ju inte vilket ben de ska stå på med tanke på nästa val och S ligger halvlåg för att inte göra sig ovän med Mp och V. Det är denna politiska soppa som gynnar centerpartiet som SD. Samma cirkus hjälpte Hitler för snart 100 år sen också...

Av Pink Ozzy - 4 mars 2020 09:40

Du kan läsa spaltmeter om coronaviruset i varenda tidning och höra om det på både radio och TV.
Det mals om och om igen och folk blir mer och mer hysteriska. Såg på TV igår att folk hamstrar konserver, munskydd, handsprit mm. Det är som det värsta krigsläget. Det dör visserligen fler i trafik och p g a droger (läs tidigare inlägg) men det tycks inte folk fatta. När hysterin slår till slåss hjärnan ut.
Så media underhåller denna hysteri med alla möjliga och omöjliga vinklar. Skulle media vara lite mer sansad så skulle vi slippa denna totalt vansinniga hysteri som vi nu har.
Och förresten, inte bara media. Vår opposition hänger ju gladeligen på och tycker att regeringen gör för lite!?!?!?
Har även dom bara ägnat sig åt att läsa hysteriska kvällstidningar eller tror de att de ska få några fler röster på detta viset? SÅ JÄVLA OSMAKLIGT !

Av Pink Ozzy - 4 mars 2020 09:32

Grekerna har börjat skjuta skarpt mot flyktingar som nu tar sig från Turkiet till Grekland. Man må tycka vad man vill om hela flyktingsituationen i Turkiet, men man skjuter fan inte på flyktingar.
Vi har flera 1000 anställda inom EU. Vad gör dom egentligen? Det här bör inte vara en fråga mellan Turkiet och Grekland utan mellan Turkiet och EU. Men inom EU gör man ingenting annat än att lyfta feta löner.
Man kan inte flytta problemet från ett land med djupa ekonomiska bekymmer till ett annat med samma bekymmer. Det är ju DÄR EU ska hjälpa till. Gör inte EU nånting av värde är det bara att upplösa hela skiten så spar vi en massa pengar.

Av Pink Ozzy - 3 mars 2020 10:39

Folk i hela världen har nu en stor skräck för coronaviruset. För ett gäng år sedan var det HIV/AIDS?skräck.
Men vi har ju större faror, men viftas bara bort. Hur många dör t ex av tobak, alkohol, andra droger och i trafiken?
Hur många dödas varje år? Bara i Sverige mördas drygt 100 per år. I Mexiko ca 35000. I trafiken dör över 200 i Sverige om jag nu inte blandar ihop siffrorna. Dessutom dödas och misshandlad många kvinnor varje dag.
För att inte tala om MILJÖN. Många fler är rädda för ett virus än för miljön som kan få hela mänskligheten att knaka i fogarna.
Nej, ta det lite lugnt och samla kraft för att få fram ett virusskydd snabbt så folk kan lugna ner sig och ta död på varandra på andra sätt igen.

#coronavirus #hiv #aids #miljö

Av Pink Ozzy - 3 mars 2020 10:29

Jävlar vad pengar Filip och Fredrik skrapat ihop under ina altiva år. Tillsammans över 100 mille.
Men ärligt talat, vem bryr sig. Killarna har legat i framkant med ny underhållning. Titta bara på Alla mot alla. Vilken genial idé och vilka geniala frågeställningar.
Nej, för mig kan de få tjäna vad de vill. De gör vardagen lite roligare för många människor.

Av Pink Ozzy - 3 mars 2020 09:48

Ibland slår det bara till och dagen/arna blir bara svarta. Ingen lust med nånting. Skulle bara vilja sätts mig i en stuga och vara helt ensam. Finns ingenting att göra åt heller. Gick ett tag på KBT, men det var rena skämtet. Har vid det här laget avverkat 6-7 kuratorer och psykriatiker utan att få någon hjälp.
Det enda som kan hjälpa för stunden är Stecolid eller nån flaska vin. Har dock än så länge lyckats begränsa alkoholen till fredag eller lördag. Det är så sjukt, för som jag lever nu borde jag ha Det hur bra som helst. Men inget jag tydligen få rå över utan det sitter nån liten djävul i huvudet som vill annat.
Känner du också så ibland hör av dig.

Av Pink Ozzy - 2 mars 2020 09:29

Det mest skrämmande med Coronaviruset är egentligen inte viruset utan att det sprider sig i länder som inte har koll på läget.
Låter kanske lite galet, men jag menar så här. I länder som Sverige, Tyskland, Norge m fl Så finns det en fungerande sjukvård och ett system för att ta hand om viruset.
Men i länder som t ex Iran, Nordkorea och andra diktaturer saknas det allt som oftast. Folk var en kan eller har råd att ta sig till ett sjukhus och ledarna t o m förnekar virusets existens, som i Nordkorea. I dessa länder har vi en tickande bomb som kommer att explodera och stora spridningar kommer att ske därifrån.
Till dessa länder kan ju också lägga stora flyktingläger där sjukvård knappt existerar.
Just nu beger sig tusentals flyktingar genom Turkiet. Hur lätt är det inte att det bildas en "virusväg" där dom tar sig fram.
Jag trodde ett tag att man kanske hade fått koll på det hela, men tror mer och mer på att allt kommer att bli utom kontroll.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards