Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 mars 2020

Är det tillåtet?

Av Pink Ozzy - Fredag 27 mars 11:09

Har irriterat mig många gånger på vissa ord som står på olika varor och tänker ta några exempel.

Honung och kamomill
Så står det på en flaska med flytande tvål. Läser man innehållsförteckningen innehåller den inget av det.

För bästa smak
Vem har sagt det? Finns det någon godtagbar undersökning på det?

Godaste
Och vem tycker det? Är inte detta bara någons tyckande, om en det?

Bästa på marknaden
Återigen, finns det godtagbar undersökning som bekräftar detta?

För bästa komfort
Ok, återigen något gör tycks och smak. Inget som kan bevisas

Nu med nytt recept
Ja, troligen har en dyrare ingrediens bytts mot en billigare. T ex smör mot palmolja.

Och sådär håller det på. Dag ut och dag in. Ord, ord, ord, men inget någon kan bevisa. Dessa tomma ord ska lura dig att köpa. Inget annat. Finns inte en enda godtagbar undersökning för detta. Inte heller någon måttstock för att det ska vara si eller så.
Det enda man kan ge sig den på är att man tillsatt mer socker av något slag så att din hjärna ska uppfatta något som god. Men godast? Nej.

 
ANNONS
 
Göran

Göran

Fredag 27 mars 17:07

Du har så rätt! Hela tiden försöker hökarna blåsa oss på alla möjliga sätt och vi har inget att sätta emot. Snusdosor innehåller numera 43 gram mot ursprungliga 50 g. Men gick först till 45 gram utan att priset sjönk. Samma med kaffet. Löfbergs, Gevalia och några till ger dig inte längre ett halvkilo när du köper dem. Nej, numera får du "bara" 450 g. Zoega och Arvid Nordqvist är dock fortfarande 500 g så dem köper jag. Det finns hundratals exempel på samma sak. Man minskar mängden i förpackningarna eller pumpar in vatten för att öka vikten och tar därmed samma kilopris för vatten som kyckling eller kassler...

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

Lördag 28 mars 09:43

Om just detta fuskande bloggade jag tidigare. Man bluffar sig till en prishöjning. Tror inte att de som gör olika priskontroller har observerat detta. Och just vatten är ett fördärv. En fryst kyckling kan ju nästan bada i sitt eget spad. Uselt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se