Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 mars 2020

Troll är as

Av Pink Ozzy - Onsdag 25 mars 14:34

Kollade på Trolljägarna. Och det är samma visa varje gång. Sjuka ensamma idioter som trollar. Men vi tar det väl från början.
Att lägga upp välklädda bilder på sig själv öppet på t ex Instagram eller annat forum inbjuder ju att folk som har för lite att göra ta hand om dom på ett eller annat sätt. Jag säger inte att det är rätt. Tvärtom, men så är det tydligen.
Han som kallar sig Mr Kuk och hand polare är väl smårunkare som inte har nån chans på nån snygg böna.
Den andre idioten som ondgjorde sig på en tjej som heter Fiddellie är sjuk och behöver hjälp. Enligt mig får folk se ut hur de vill och du kan ha en synpunkt på det, Ken den behåller du för dig själv. Finns ingen som ska ta sig rätten att skriva till nån att den är ful, tjock, smal eller vad det nu kan vara. Dom har ingen hjärna och DET kan jag skriva. Jag kan också ha synpunkter på folks utseende, men varför ska jag delge detta till alla?
Jag undrar ju vad det är för fel på någon som beter sig som han gör. Sjukt. En respektlös nobody som inte är värt att ens umgås med i mina ögon.
Men som sagt. Om man är tjej och lägger ut mer eller mindre avklädda bilder på sig själv är ju naiv om hon tror att ingen laddar ner bilden. Samtidigt stämmer det inte som han i vita skjortan sa att bilderna bara kommer upp i datorn hela tiden. Jag är ute i flera timmar om dan och har aldrig fått se en naken tjej på vare sig insta eller annan sida jag besöker. Men det där med algoritmer som Boisen så är kanske sant...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se