Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 mars 2020

Varför detta eviga hatande ?

Av Pink Ozzy - Onsdag 25 mars 09:58

Det hatas på tok för mycket i vårt land. Gick igenom Facebook nu på morgonen. En hel del skriver sunt i dessa coronatider. Det finns dock tyvärr alldeles för många som inte glr annat än gatar allt och alla som skriver sunt på facebook. På tok gör många "epedemiologer" ( stavas det så?) tycks ha gått arbetslösa under många år och ser nu sin chans till upprättelse genom att skriva sin mening om vad som ska vara öppet eller stängt, vilka som borde testas och vilka inte och vilka politiker som är fugligs och vilka inte.
En stort tema denna morgon var mörkläggning kring skolor. Folk tror på fullaste allvar att skolorna mörkar antalet coronasmittade i skolan. Man påstår att rektorerna har fått munkavle av kommunpolitikerna och att rektorerna i sin tur lagt munkavle på lärarna. Allt för att hålla skolorna öppna. Vilket idiotiskt tänkande. Men, men, de vet ju bäst.
Sedan finns det gruppen som snackar tester hit och dit och, beroende på vilken tråd man följer så är tydligen bägge anhängare idioter.
Nej, lägg ner hatet och njut av att ni är friska så länge det varar. Och till er som verkligen ÄR sjuka, krya på er.
Och till alla säger jag, sluta hata utan älska varandra mer.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 11:54

Ringde för ett tag sedan 112 när jag hade en mycket vinglig lastbil framför mig. De bad mig följa bilen tills polisen fick ut en bil som kunde följa och stoppa lastbilen. Innebar totalt ca x mil och jag ansåg att 40 kronor milen var en skälig ersätt...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 11:15

Återigen är moderatledaren Ulf Kristersson mycket mån om att göra partipolitik av coronaviruset. Men det är ju lätt att ge 5000 kronor extra till sjuksköterskor och vilja att fler testades när man inte behöver stå för kostnaderna. Och varför bara 5...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 10:49

Dagligen hör och läser man om antalet döda "i covid-19". Men dog de AV Covid-19 eller var det bara droppen som fick bägaren att rinna över? Hur många dog verkligen AV Covid-19? Hur många hade tex Kol, grav diabetes, svåra hjärt- eller lungproblem ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se