Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 mars 2020

Varför detta eviga hatande ?

Av Pink Ozzy - Onsdag 25 mars 09:58

Det hatas på tok för mycket i vårt land. Gick igenom Facebook nu på morgonen. En hel del skriver sunt i dessa coronatider. Det finns dock tyvärr alldeles för många som inte glr annat än gatar allt och alla som skriver sunt på facebook. På tok gör många "epedemiologer" ( stavas det så?) tycks ha gått arbetslösa under många år och ser nu sin chans till upprättelse genom att skriva sin mening om vad som ska vara öppet eller stängt, vilka som borde testas och vilka inte och vilka politiker som är fugligs och vilka inte.
En stort tema denna morgon var mörkläggning kring skolor. Folk tror på fullaste allvar att skolorna mörkar antalet coronasmittade i skolan. Man påstår att rektorerna har fått munkavle av kommunpolitikerna och att rektorerna i sin tur lagt munkavle på lärarna. Allt för att hålla skolorna öppna. Vilket idiotiskt tänkande. Men, men, de vet ju bäst.
Sedan finns det gruppen som snackar tester hit och dit och, beroende på vilken tråd man följer så är tydligen bägge anhängare idioter.
Nej, lägg ner hatet och njut av att ni är friska så länge det varar. Och till er som verkligen ÄR sjuka, krya på er.
Och till alla säger jag, sluta hata utan älska varandra mer.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se