Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 mars 2020

Öppnar nån truten förändras börsen

Av Pink Ozzy - Onsdag 25 mars 09:46

Just nu är det inga normala ekonomiska lagar som följs. Om Trump eller någon annan potentat öppna truten går börsen upp eller ner flera procent. Tänk om alla sätt lugnt i båten och väntade ut stormen. Sitter du i en båt och det blåser upp kan du inte heller säga " Hej då, jag kliver av".
Men alla reagerar som flockdjur och följer blint. De smarta köper. Idioterna säljer.

 
ANNONS
 
Ms. W

Ms. W

Onsdag 25 mars 09:57

Kan inte annat än hålla med. Gjorde placeringar med min bankrådgivare för cirka en månad sedan. Nu har fonderna sjunkit, men jag försöker verkligen ta det lugnt nu och inte göra något alls. Bättre tider kommer så att paniksälja nu löser ju faktiskt inget. Det får Börsen att störtdyka!!!

http://mywordsandimages.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

Onsdag 25 mars 10:25

???

 
Ingen bild

Ms. W

Onsdag 25 mars 11:39

Varför frågetecken?

Pink Ozzy

Onsdag 25 mars 14:14

I vilket sammanhang?

 
Ingen bild

Pinkozzy

Onsdag 25 mars 14:18

Aha, nu ser jag. Jag skrev inget frågetecken utan gjorde 👌👌👌. Tydligen gjorde den här bloggportalen om det till frågetecken. Konstigt.

 
Ingen bild

Ms. W

Onsdag 25 mars 22:01

Jag är med. Fått sådant själv ibland. Och då är mottagaren som frågetecken... Jo, det är tydligen så att vissa enheter inte har just den symbolen så då blir det knepigt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se