Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 mars 2020

Öppnar nån truten förändras börsen

Av Pink Ozzy - Onsdag 25 mars 09:46

Just nu är det inga normala ekonomiska lagar som följs. Om Trump eller någon annan potentat öppna truten går börsen upp eller ner flera procent. Tänk om alla sätt lugnt i båten och väntade ut stormen. Sitter du i en båt och det blåser upp kan du inte heller säga " Hej då, jag kliver av".
Men alla reagerar som flockdjur och följer blint. De smarta köper. Idioterna säljer.

 
ANNONS
 
Ms. W

Ms. W

Onsdag 25 mars 09:57

Kan inte annat än hålla med. Gjorde placeringar med min bankrådgivare för cirka en månad sedan. Nu har fonderna sjunkit, men jag försöker verkligen ta det lugnt nu och inte göra något alls. Bättre tider kommer så att paniksälja nu löser ju faktiskt inget. Det får Börsen att störtdyka!!!

http://mywordsandimages.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

Onsdag 25 mars 10:25

???

 
Ingen bild

Ms. W

Onsdag 25 mars 11:39

Varför frågetecken?

Pink Ozzy

Onsdag 25 mars 14:14

I vilket sammanhang?

 
Ingen bild

Pinkozzy

Onsdag 25 mars 14:18

Aha, nu ser jag. Jag skrev inget frågetecken utan gjorde 👌👌👌. Tydligen gjorde den här bloggportalen om det till frågetecken. Konstigt.

 
Ingen bild

Ms. W

Onsdag 25 mars 22:01

Jag är med. Fått sådant själv ibland. Och då är mottagaren som frågetecken... Jo, det är tydligen så att vissa enheter inte har just den symbolen så då blir det knepigt...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 11:54

Ringde för ett tag sedan 112 när jag hade en mycket vinglig lastbil framför mig. De bad mig följa bilen tills polisen fick ut en bil som kunde följa och stoppa lastbilen. Innebar totalt ca x mil och jag ansåg att 40 kronor milen var en skälig ersätt...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 11:15

Återigen är moderatledaren Ulf Kristersson mycket mån om att göra partipolitik av coronaviruset. Men det är ju lätt att ge 5000 kronor extra till sjuksköterskor och vilja att fler testades när man inte behöver stå för kostnaderna. Och varför bara 5...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 10:49

Dagligen hör och läser man om antalet döda "i covid-19". Men dog de AV Covid-19 eller var det bara droppen som fick bägaren att rinna över? Hur många dog verkligen AV Covid-19? Hur många hade tex Kol, grav diabetes, svåra hjärt- eller lungproblem ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se