Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 mars 2020

Ryssar förblir alltid ryssar

Av Pink Ozzy - Tisdag 24 mars 16:35

Just nu snor rika ryssar åt sig respiratorer och betalar vilka priser som helst. Sen får respiratorn ligga där ifall de skulle få Corona. Detta trots att den skulle kunna göra nytta 24/7.
Men det förvånar mig inte. Har ett flertal gånger råkat ut för mycket hagarna ryssar som fullständigt skiter att et finns andra gäster på hotellet. Har t o m hänt att ryssar roffat åt sig allt från förrätt till efterrättsglassen samt kaffe innan de satte sig ner och börjat äta. Skedde hela veckan som vi var på hotellet. Glassen var bara soppa när det var dags att äta den och kaffet var kallt, men de hade lyckats roffa åt sig detta.
Och detsamma går igen nu med respiratorer. Jag ser nu att Scania skickar 60 arbetare för att hjälpa Getinge att tillverka respiratorer. OBS! Kolla vilka som är köparna och skickar ingen till nån ryss.

#getinge #repiratorer #girigaryssar #rikaryssar #Coronaviruset

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 11:54

Ringde för ett tag sedan 112 när jag hade en mycket vinglig lastbil framför mig. De bad mig följa bilen tills polisen fick ut en bil som kunde följa och stoppa lastbilen. Innebar totalt ca x mil och jag ansåg att 40 kronor milen var en skälig ersätt...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 11:15

Återigen är moderatledaren Ulf Kristersson mycket mån om att göra partipolitik av coronaviruset. Men det är ju lätt att ge 5000 kronor extra till sjuksköterskor och vilja att fler testades när man inte behöver stå för kostnaderna. Och varför bara 5...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 10:49

Dagligen hör och läser man om antalet döda "i covid-19". Men dog de AV Covid-19 eller var det bara droppen som fick bägaren att rinna över? Hur många dog verkligen AV Covid-19? Hur många hade tex Kol, grav diabetes, svåra hjärt- eller lungproblem ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se