Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 mars 2020

Ryssar förblir alltid ryssar

Av Pink Ozzy - Tisdag 24 mars 16:35

Just nu snor rika ryssar åt sig respiratorer och betalar vilka priser som helst. Sen får respiratorn ligga där ifall de skulle få Corona. Detta trots att den skulle kunna göra nytta 24/7.
Men det förvånar mig inte. Har ett flertal gånger råkat ut för mycket hagarna ryssar som fullständigt skiter att et finns andra gäster på hotellet. Har t o m hänt att ryssar roffat åt sig allt från förrätt till efterrättsglassen samt kaffe innan de satte sig ner och börjat äta. Skedde hela veckan som vi var på hotellet. Glassen var bara soppa när det var dags att äta den och kaffet var kallt, men de hade lyckats roffa åt sig detta.
Och detsamma går igen nu med respiratorer. Jag ser nu att Scania skickar 60 arbetare för att hjälpa Getinge att tillverka respiratorer. OBS! Kolla vilka som är köparna och skickar ingen till nån ryss.

#getinge #repiratorer #girigaryssar #rikaryssar #Coronaviruset

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se