Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 mars 2020

I Coronans fotspår

Av Pink Ozzy - Tisdag 24 mars 11:16

Ja, det är inte enkelt just nu. Födelsedagar bokas och avbokade. Likaså bröllop och andra festligheter. Även påsken klarar vi enkelt av att fira själva. Det är ju inte nödvändigt att äta ägg och sill med halva släkten när det finns risk för Corona. Men jag är inte överdrivet orolig. Får jag det så får jag det. Hade själv Hongkong 1969 och det var inte så kul precis.
Det som dock gör mig förbannad är alla dessa Stockholmare som återigen bevisar att epitetet fjollträsk är rätt träffande. Hur fan kan man tränga ihop sig på buss och tunnelbana när allt vett och förstånd säger att det just är det man INTE ska göra? Har man inget förstånd överhuvudtaget i vår huvudstad? Speciellt just nu när vädret är fint så är det väl säkrare att gå 30-60 minuter gör att komma till jobbet, om nu det är dit dom ska. Eller stanna hemma!
Men att åka kommunalt k en sillburk kan knappast vara ansvarsfullt.
Men det är ju klart.... 08-or...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se