Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 mars 2020

I Coronans fotspår

Av Pink Ozzy - Tisdag 24 mars 11:16

Ja, det är inte enkelt just nu. Födelsedagar bokas och avbokade. Likaså bröllop och andra festligheter. Även påsken klarar vi enkelt av att fira själva. Det är ju inte nödvändigt att äta ägg och sill med halva släkten när det finns risk för Corona. Men jag är inte överdrivet orolig. Får jag det så får jag det. Hade själv Hongkong 1969 och det var inte så kul precis.
Det som dock gör mig förbannad är alla dessa Stockholmare som återigen bevisar att epitetet fjollträsk är rätt träffande. Hur fan kan man tränga ihop sig på buss och tunnelbana när allt vett och förstånd säger att det just är det man INTE ska göra? Har man inget förstånd överhuvudtaget i vår huvudstad? Speciellt just nu när vädret är fint så är det väl säkrare att gå 30-60 minuter gör att komma till jobbet, om nu det är dit dom ska. Eller stanna hemma!
Men att åka kommunalt k en sillburk kan knappast vara ansvarsfullt.
Men det är ju klart.... 08-or...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 11:54

Ringde för ett tag sedan 112 när jag hade en mycket vinglig lastbil framför mig. De bad mig följa bilen tills polisen fick ut en bil som kunde följa och stoppa lastbilen. Innebar totalt ca x mil och jag ansåg att 40 kronor milen var en skälig ersätt...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 11:15

Återigen är moderatledaren Ulf Kristersson mycket mån om att göra partipolitik av coronaviruset. Men det är ju lätt att ge 5000 kronor extra till sjuksköterskor och vilja att fler testades när man inte behöver stå för kostnaderna. Och varför bara 5...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 10:49

Dagligen hör och läser man om antalet döda "i covid-19". Men dog de AV Covid-19 eller var det bara droppen som fick bägaren att rinna över? Hur många dog verkligen AV Covid-19? Hur många hade tex Kol, grav diabetes, svåra hjärt- eller lungproblem ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se