Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 mars 2020

Tack Anders Tegnell

Av Pink Ozzy - Lördag 21 mars 12:00

Blir förbannad när jag läser när folk gör sig lustig eller t o m hatar en person som gör sitt jobb och mer därtill. Ta t ex statsepidemiolog Anders Tegnell. Vad har han gjort för ont så man måste gå ut och hata honom?
Ja ju det. Han har inte stängt skolorna. Men varje förälder har ju ett egetansvar. Vill man inte ha sina barn i skolan så får man väl hålla dom hemma.
MEN jag läste också nånstans att man, om det ska få effekt, ska minska sitt allmänna umgänge till 1 promille. D v s att du ska minska att gå ut och träffa folk, handla, tvätta i tvättstugan mm, mm till en tusendel. Så om du gör 1000 saker på låt oss säga 2 månader får du bara göra en sak. Detsamma gäller då självfallet även de som du bor med. Om du är hemma med barnen och hen jobbar är ju det hela förfelad. Detsamma om någon ringer på dörren och du öppnar för att prata med dom.
Dessutom är risken att dö som barn i stort sätt noll. Om barnen däremot lämnas till mor eller farföräldrarna i s f skolan är risken stor att de stryker med.
Så låt Anders Tegnell sköta sitt jobb. Jag är övertygad om att han vet betydligt mer än både du och jag.

 
ANNONS
 
Amisa

Amisa

Lördag 21 mars 15:03

Nej det finns väl ingen som har ett facit på förhand? Han säger det han tror är rätt och vi gör bäst i att lita på dom råd vi får. När denna pandemi är över så kan nog experterna utvärdera vad som hände och ta fram bättre stategier för framtiden.

Jag tycker han gör ett bra jobb.

http://min-inre-vagvisare.bloggagratis.se

Pink Ozzy

Lördag 21 mars 15:45

Jag också.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 11:54

Ringde för ett tag sedan 112 när jag hade en mycket vinglig lastbil framför mig. De bad mig följa bilen tills polisen fick ut en bil som kunde följa och stoppa lastbilen. Innebar totalt ca x mil och jag ansåg att 40 kronor milen var en skälig ersätt...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 11:15

Återigen är moderatledaren Ulf Kristersson mycket mån om att göra partipolitik av coronaviruset. Men det är ju lätt att ge 5000 kronor extra till sjuksköterskor och vilja att fler testades när man inte behöver stå för kostnaderna. Och varför bara 5...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 10:49

Dagligen hör och läser man om antalet döda "i covid-19". Men dog de AV Covid-19 eller var det bara droppen som fick bägaren att rinna över? Hur många dog verkligen AV Covid-19? Hur många hade tex Kol, grav diabetes, svåra hjärt- eller lungproblem ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se