Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 mars 2020

Tack Anders Tegnell

Av Pink Ozzy - Lördag 21 mars 12:00

Blir förbannad när jag läser när folk gör sig lustig eller t o m hatar en person som gör sitt jobb och mer därtill. Ta t ex statsepidemiolog Anders Tegnell. Vad har han gjort för ont så man måste gå ut och hata honom?
Ja ju det. Han har inte stängt skolorna. Men varje förälder har ju ett egetansvar. Vill man inte ha sina barn i skolan så får man väl hålla dom hemma.
MEN jag läste också nånstans att man, om det ska få effekt, ska minska sitt allmänna umgänge till 1 promille. D v s att du ska minska att gå ut och träffa folk, handla, tvätta i tvättstugan mm, mm till en tusendel. Så om du gör 1000 saker på låt oss säga 2 månader får du bara göra en sak. Detsamma gäller då självfallet även de som du bor med. Om du är hemma med barnen och hen jobbar är ju det hela förfelad. Detsamma om någon ringer på dörren och du öppnar för att prata med dom.
Dessutom är risken att dö som barn i stort sätt noll. Om barnen däremot lämnas till mor eller farföräldrarna i s f skolan är risken stor att de stryker med.
Så låt Anders Tegnell sköta sitt jobb. Jag är övertygad om att han vet betydligt mer än både du och jag.

 
ANNONS
 
Amisa

Amisa

Lördag 21 mars 15:03

Nej det finns väl ingen som har ett facit på förhand? Han säger det han tror är rätt och vi gör bäst i att lita på dom råd vi får. När denna pandemi är över så kan nog experterna utvärdera vad som hände och ta fram bättre stategier för framtiden.

Jag tycker han gör ett bra jobb.

http://min-inre-vagvisare.bloggagratis.se

Pink Ozzy

Lördag 21 mars 15:45

Jag också.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se