Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 16 mars 2020

Nu är folk totalt galna

Av Pink Ozzy - Måndag 16 mars 11:26

Börsen går bara ner varenda dag uom en dag förra veckan. Men i stort sätt ligger jag back över 100 lakan just nu. Men jag, till skillnad mot många andra sitter still i båten. 

Jag tänker så här. Det går alltid upp igen och gör det inte det kommer pengarnas värde också vara noll. Hela vårt samhälle bygger på aktieköp på ett eller annat sätt. 

Jag tror t o m att detta kan vara sunt att börsen att dyka litet för att sedan ta sats igen. För ska man vara ärlig så låg den ju lite högt efter 10 års uppgång. Ångrar mig djupt att jag inte köpte ABB för alla pengar jag hade när den stod i ca 3 kronor. Då hade jag varit rik idag. Men men, det man inte haft lider man inte av. 

Det märkliga är att vi som kallar oss människor har så lite logiskt tänkande. Vi är ett flockdjur och beter oss därefter. Springer en och säljer springer alla idioter efter och gör samma sak. Att de sedan gör förluster tycks inte spela någon roll. 

Går en och köper toapapper rusar alla andra efter och köper slut på allt som finns. 

Själv var jag ute efter 2-3 ansiktsmasker för att spraya på vinden och ville inte andas in skiten. Men det fanns inte en enda liten mask kvar på Clas Ohlsson. Vad ska folk med alla masker till? De hjälper ju inte ens mot Coronaviruset. Dessutom har jag inte sett någon bära nån mask i Sverige ännu. 

Så nu har vi ett land där folk hamstrar toapapper (!), matvaror och ansiktsmasker men ingen behöver dom. Snacka om miljöförstörelse. Dessutom kommer alla affärer som har datastyrd påfyllning att gå bananas. För har du under många år haft en uppgång av en vara på låt oss säga 1 % och sedan plötsligt en uppgång på flera 100% på några dagar ger datorn en signal till lager och underleverantörer att sätta lite fart och leverera mängder mer än det som egenetligen behövs. Det här blir hur sjukt som helst framöver.  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se