Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 10 mars 2020

Det blir värre innan det blir bättre

Av Pink Ozzy - Tisdag 10 mars 11:13

Corona hit och börsen dit. Det här är långt ifrån över.
Nu har Italien i stort sätt stängts ner vilket är ett resultat av vårt moderna samhälle. Förr i tiden kunde stora smittor väg följas över världen men nu gäller andra regler. Nu kan man flyga hit och dit på bara några timmar och därför slår nog framtida pandemier mycket hårdare. Nånting som startar på en plats sprider sig inte som ringar på vattnet längre utan kan dyka upp på andra sidan klotet på 12 timmar. Det var det som bidrog till att Italien drabbades så hårt. Ingen visste ju ens om Corona innan det fanns i landet. Sen var det ju otur att Sverige hade sportlov och många åkte till Italien och tog med sig smittan hit. Men nu är Italien stängd och fotboll och andra aktiviteter ställs in eller spelas för tomma läktare.
Fler länder lär följa.
Efter gårdagens börsras stiger börsen idag. Men du kan inte andas ut där heller. Den sjunker igen ett antal gånger innan vi kan ana en vändning.
Allt har ju med varann att göra. Corona, börsen, oljepriser mm. Ju längre det dröjer med en normalisering desto längre dröjer en uppgång.
Det bästa man kan göra just nu är väl att tvätta händerna och hålla sig inne.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se