Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 8 mars 2020

Nästan rätt låt vann

Av Pink Ozzy - Söndag 8 mars 09:42

Nu är det över för detta år. Mellot.
Men vann rätt låt? Ja, den fick ju flest röster, men nej det var inte mitt förstahandsval. Jag ville se Anna Bergendahl stråla ut som vinnare tätt följd av krutpaketet Mariette. Dessa två såg jag första gången på Idolaudition och så fort de tog sina första toner trodde jag de skulle bli något.
Men The mamas var också ett bra val. Det är lite konstigt hur låtar kan växa för varje sändning. Eller tvärtom, bara blir sämre. Dotter var väl halvbra första gången jag hörde den men var i mina ögon helt usel nu.
Fredrik Sandman har dock bara växt gör varje sändning. För att inte tala om Mendez. Jag förstår inte att han inte fick fler poäng. Även Viktor Crone var värt ett bättre öde än sista plats.
Och Babben. Vad skulle du i Mellot att göra? Visst du kan sjunga, men inte den låten. Tyvärr.
Men vi får väl se hur mammorna klarar sig i Holland. Tror de kan ta sig topp 5 om allt klaffar. Lycka till !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se