Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under februari 2020

Av Pink Ozzy - 5 februari 2020 09:44

Nej mitt kära Vänsterparti. Bättre kan ni än bara Nooshi Dagostar. Hon är tydligen viceordförande nu, men jag har aldrig hört talas om henne. Bara det säger väl hur osynlig hon har varit. Det är NU vänstern behöver en kraftfull partiledare för att inte hamna i 4%-träsket igen. Att då välja en kvinna när det redan finns 3 kvinnor i partiledarställning känns tillrättalagt. Dom kan ju snart öppna syjunta. Nåja, Ulf Kristersson får väl nån han inte behöver lyfta på huvud åt för att se i ansiktet.
Men vi får se den närmaste tiden ifall man hittar fler kandidater eller om Dagostar visar upp sig mer. Hon har ju stora skor att gå in i. Hermansson, Werner, Ohly, Sjöstedt. Inga lättviktare det inte.

Av Pink Ozzy - 5 februari 2020 09:26

Så oproffsigt, så klantigt, så uselt kan man sammanfatta demokraternas val i Iowa. Det som inte fick ske skedde. Valresultatet var inte klar kl 6 som alla trodde. Idag skriver vi onsdag och valet har inte räknats samman ännu. Antingen har demokraterna inte tänkt hela vägen och tagit valet på allvar eller så har Trump även med ett finger men i detta spel. Man vet inte och lär väl aldrig får veta, men fruktansvärt osmart är det.

Av Pink Ozzy - 4 februari 2020 19:22

En av våra bästa brottare kan vara dopad. Vi inväntar b-provet. SJ
Lv säger hon att någon annan hällt något i hennes dryck/mat. Oj, den har vi ju inte hört förut .
Nej, men grejen är ju knepig. Visst skulle det kunna hända och kanske t o m ha hänt någon gång, men ytterst sällan. Alla ska ju hålla koll på vad de sätter i sig. Skulle man ta hänsyn till läppsalvor och påstådd sabotage skulle väl ingen fällas för dopning.
Svensk, norsk eller ryss spelar inte heller någon roll. Reglerna ska vara lika för alla. Problemet är väl att det skitar ner andra rena idrottare också.
Men vi tycks aldrig bli av med fuskarna...Tyvärr.

#dopning #fuskare

Av Pink Ozzy - 1 februari 2020 14:19

Palestinaledaren Abbas bryter alla relationer med USA och Israel. Bra tycker jag. Har aldrig förstått varför judarna bara fick ta över delar av Palestina. Snacket att det var judarnas land är ju nonsens. Judarna fanns där för 2000 år sedan. Ska vi återgå till de gränser som fanns år noll så är det på tiden att Trump åker tillbaka till Tyskland där han har sina rötter och tar med sig alla utom Amerikas urinvånarna. Detsamma gäller alla med t ex spansk och portugisisk blod och bor i Syd och Centralamerika.
Nej, det är bra att palestinierna inte viker ner sig. Judarna har ställt till nog med skit i den landsända.
Men det är klart, judarna är bra affärsmän och skickliga förhandlare och är vänner med bl a USA. Borde finnas ett antal mäktiga länder som lierar sig med Palestina så det blev lite jämvikt.
Palestina och Israel tillhör Palestina men ockuperas av judarna. Vill judarna flytta dit borde det ske genom rättvisa val. Inget annat.

Av Pink Ozzy - 1 februari 2020 12:43

Jaha då börjar Mellot igen. Ett antal deltävlingar avslutas med en final. Ett program som ingen tittar på om du frågar någon. Trots det kollar några miljoner varje år. Men eftersom det hela fått epitetet "bögmusik" så vill ju inte gemene man kännas vid att hen tittar. Lite larvigt men så är det.
Själv är jag hetero men kollar ändå och har inget emot HBTQ-folk så länge de inte blir för flamsiga. Då blir det lätt lite för töntigt. Men jag skulle absolut inte ha något emot att äta middag me Pia Sundhage, Peter Jöback, Linnea Claeson eller t ex Mark Levengood. Trevliga människor allihop.

Av Pink Ozzy - 1 februari 2020 12:29

Maxstraffet för våldtäkt är tydligen 2 år. Man pratar nu om en ändring till i storleksordning 4 år. Men det räcker inte! Det måste till kastrering. Gärna både fysisk som kemisk. För vad händer annars? Jo, de laddar upp i 4 år i fängelset och kommer ut stenkåta och våldtar fler.
Att göra ett inbrott kan mycket väl vara en engångshändelse. Sexualförbrytare är dock sjuka i huvudet och det försvinner inte efter 4 år på kåken. Dessutom har de ju förmånen att sitta på speciella fängelser, eftersom de skulle få sig en rejäl omgång på en vanlig kåk.
NEJ, släpp inte ut dom.

Av Pink Ozzy - 1 februari 2020 12:05

Undrar om det finn tjäle i marken där jag bor. Troligen inte. Vad kommer det att innebära för växterna detta år? Ser att mossan växer tyvärr i rekordfart eftersom det nästan varje dag är över 4 grader.
Jag är också rädd för att det blir en invation av fästingar och mördarsniglar. Snart börjar väl diverse blommor komma upp. Blir det kallt då så fryser väl dom ner.
Jag har redan sått en hel del frön och även fått några att gro redan. Får väl flytta dom till ett rum på övervåningen där vi har ljust, men bara 14-15 grader så här års.
Men vi får väl se vad som händer i sommar efter den här rekordkonstiga vinter.
Håller du också på att så och gillar trädgård? Lycka till !

Av Pink Ozzy - 1 februari 2020 00:18

Är nu, som de flesta av mina läsare vet, 60 plus. För ca 50 bast blev jag dökär i en jänta från dalom ( nej, inte datorn. Den fanns inte då ?). På den tiden var hon världens finaste. Sen blev det som det blev, jag flyttade hit och dit, hittade andra trevliga tjejer, gifte mig, fick barn och ja ni vet. Livet vände till en annan del av Sverige och som jag i sig inte allt tycker illa om.
Två saker måste jag dock ta upp.
Samtidigt som jag hade tjej A på loven och vissa helger hade jag tjej B ( som jag sedermera gifte mig med) på " Vardagar". Det gick faktiskt så långt att dessa 2 underbara tjejer brevväxlade under en period.
Hur som helst så började jag i 60-årsåldern leta efter Dalarnas finaste tjej. Egentligen bara för att se att hon fått det bra. Efter idogt letande hittade jag henne kvar i Dalarna. Tyvärr hade hon fått en allvarlig sjukdom. För ett antal månader sedan lyckades jag dock hitta ett foto på henne på Fejan. Då insåg jag att jag fortfarande var kär i en tjej kring de 15 och inte någon plus 60. Men jag kände igen henne med en gång och jag önskar henne all lycka och ett hopp om att hon besegrar sin sjukdom. Hon tycks ha en kanonmat och jag tror han tar han om henne.
Men vilken tjej det var....

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards