Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under februari 2020

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 feb 10:40

I helgens Bingolotto ville Rickard Ohlsson och Marianne Mörck slå Trump på käften.
Behöver ni hjälp ?
Jag ställer gärna upp och klappar till den fjanten också. Och inte tänker jag be om ursäkt för det.
Så mycket skit han har ställt till under sina år kommer att ta tid att reparera.
???

ANNONS
Av Pink Ozzy - Tisdag 11 feb 10:35

SDs Stefan Jakobsson står idag åtalad för ett 40-tal bedrägerier gentemot oss skattebetalare. Han har vid dessa tillfällen åkt taxi, rest, mm och låtit oss skattebetalare betala via riksdagen.
I normala fall får man sparken från sitt jobb, men inte hos Sverigeemokraterna. Där får man bara en annan tjänst. Det visar väl om något att Sverigedemokraternas snack om ökade anslag mot brott bara är valfläsk.
Och det är ju inte direkt första gången folk från SD har begått olagligheter.
Vi får väl hoppas att Jakobsson får det straff han förtjänar samt tvingas betala tillbaka varenda öre plus ränta.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Tisdag 11 feb 09:23

Återigen ger man Polarpriset till fel personer. Nåja, fel och fel. De kanske också kan få ett...så småningom, men först bör Rod Stewart få ett pris. Visst, han underskattas av många, men det är ju Rod som lyckats i snart 60 år att tillföra hits han skrivit eller covers som han gjort till hits. Dessutom har han visat att han i stort sätt kan sjunga in allt från amerikanska klassiker till modern rock. Finns väl ingen artist som har ett spektrum lika brett som Rod Stewart. Dessutom är han numera den äldste manlige artist som hamnat som nummer 1 på den amerikanska Billboardlistan. Det gjorde han för bara ett tag sen när hans senaste dubbelalbum klättrade dit.
Synd att de flesta bara känner till "sailing". En för mig totalt uttjatat låt. Han har sjungit in betydligt bättre låtar. Ta bara den senaste i raden "didn't I" som beskriver förhållandet far och en dotter på väg utför. Grym text.
Nej, Polarpriset får nog bredda sig lite och inte ta sånt som folk inte känner till.

Av Pink Ozzy - Måndag 10 feb 09:06

Det finns nu företag i startgroparna som ger dig din lön i "förskott". Sen när du får din lön från det företag du arbetar på betalar du "bara" tillbaka. GÅ INTE PÅ DET !
För vad händer nästa månad? Då saknar du de pengar du fått lov att betala tillbaka och tar nya "förskott". Snart hamnar du i samma onda spiral som om du tar blancolån eller SMS-lån. Och inget är ju gratis. För att utnyttja tjänsten betalar du en "prenumerationsavgift". Tror inte ens att de är avdragsgilla som räntorna är.
Nej, ta det lugnt den månaden du saknar lite pengar och nöj dig med det du har råd med. Det är det ENDA sättet att inte hamna i en ond penningkriscirkel.

Av Pink Ozzy - Söndag 9 feb 10:31

Det skulle bli ett supersjukhus men blev knappt en tumme. Misslyckanden och felbeslut har följt Karolinska sjukhuset under många år nu. Alla kalkyler tycks spräckas och folk får sparken.
Men det är fel folk. De som beslutat, kalkylerat, köpt in o s v ska ha en stor spark i häcken. Inte sjuksköterskor och läkare.
Varför ska vi ha ett jättesjukhus om vi inte har personal? Och hur kan man köpa in på ett sådant idiotiskt sätt. Tycks ju saknats allt underlag för att kunna göra bra inköp.
Är nog långa stora och små byggherrar som skrattar gott just nu.
Karolinska måste nog ligga i lådan dör Sveriges största misslyckanden. Fullt i klass med skeppet Vasa och slaget vid Lützen.

Av Pink Ozzy - Söndag 9 feb 10:21

Man kan framföra mycket kritik mot Kina. Men jag är som jag är och slår på det som jag tycker är fel, men kan också berömma samma person, land, parti mm om så är rätt. Som i detta fall.
Kina bygger upp 2 sjukhus för 3500 personer, som blivit smittade av Corona, på ca 2 veckor ! DET är imponerande.
Inga krångliga tillstånd, papper och förhandlingar utan ett snabbt beslut och pang på. I Sverige hade man efter 2 veckor inte ens kallat till det första av minst 100 möten och resultatet hade ändå blivit skit. Det ser vi ju på Karolinska sjukhuset...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 feb 09:11

Nu är det klart. Armand Duplantis har världsrekordet i stavhopp med 6,17. Ja just det, 6,17. Gå ut ur ditt hus och mät upp 6,17 . Det är otroligt högt.
Men jag tror inte han stannar där. Får han inga skador kan han säkert hoppa 6,25 inom 2-3 år. Kan vi hoppas på ett OS-guld? Nåja, dit är det långt och det finns 3-4 hoppare till den absoluta världstoppen. Men just nu är Armand den störste.
#armandduplantis #stavhopp #världsrekord

Av Pink Ozzy - Lördag 8 feb 15:09

Så dåligt av Sverige. Den kinesiske ambassadören har uttalat sig negativt och hotfullt mot Sverige vid ett flertal tillfällen. Först låtsades Sveriges regering vara tuff, men föll tillföga genom att som "plåster på såren" ge kinaägda Huawei tillstånd att starta upp 5G i Sverige. Detta trots att stora delar av världen sagt ifrån eftersom Kina då har möjlighet att hålla koll på oss. Det är så jälva dåligt. Vi har både Ericsson och Nokia i närområdet. Varför ska vi då använda kinesiska företag för ändamålet.
Nej, detta var mycket fegt av regeringen. Varför ge efter för ett land som skickar ut så mycket skit ändå. Nu senast coronaviruset. Vad kommer härnäst?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se