Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under februari 2020

Av Pink Ozzy - Tisdag 18 feb 15:17

I t ex OS får bara 3-4 löpare delta i varje gren. Detta måste införas i längdskidor och skidskytte också. Idrotterna är inte förtjänta av att se 7 norskor eller norrmän bland de 10 första i nästan varje lopp.
Sen är ju frågan hur det kommer sig att Norge är så bra på skidor? En skitliten nation som har så många skidåkare är lite konstigt. Nånting gör dom. Lagligt eller inte vet jag inte, men de gör något som inget annat land kommit på. Vi får väl se när vi får reda på vad de håller på med.

ANNONS
Av Pink Ozzy - Tisdag 18 feb 15:07

Fegt av den kinesiske ledaren Xi Jinping att straffa de som spridit information om coronaviruset. Överhuvudtaget är diktaturen i Kina feg och rädd så fort någon säger något som regimen inte anser sig vara OK.
100.000-tals sitter inspärrade för att de har sagt vad de tycker eller bara haft en släkting som åkt utomlands. T o m en skitsak som att ha fel bok i bokhyllan skan skicka någon till dessa s k "omskolningsanstalter".
Och omvärlden håller tyst och fjäskar för om någon säger något så kanske de inte får varor från komunistdiktaturen. Och det vore ju ett elände om västvärlden inte kunde få fram nya mobiler...

ANNONS
Av Pink Ozzy - Tisdag 18 feb 14:55

Läste att några i det svenska skidskyttelandslaget tyckte det var bättre i landslaget nu än under Pichlers tid.
Men de gjorde bättre resultat under Pichlers tid. Kanske dags att sluta gnälla innan ni kan visa lite bättre resultat än ni gjort hittills. Pichlers var kanske lite udda, men en smart kille.

Av Pink Ozzy - Tisdag 18 feb 09:39

Det finns idag ingenting som motsäger en nedläggning av hela försäkringskassan. En mindre enhet kan tas ut för att stävja fusk, men resten kan sägas upp.
Finns hur många exempel som helst där försäkringskassan beter sig maktgalna. Här en svägerska som är mycket sjuk sedan 20 år. Trots detta friskskriver man henne nu och hon tvingas till AF. När de sedan har konstaterat att hon är för sjuk för att arbeta kan en läkare sjukskriva henne igen och försäkringskassans läkare gör en ny bedömning UTAN ATT HA TRÄFFAT HENNE.
Själv råkade jag ut för en elak fan på försäkringskassan för några år sedan. Jag hade läkarintyg och var sjukskriven många och långa gånger under många år. Plötsligt ringer hon upp och ifrågasätter både det ena och andra. Jag hänvisade till mitt läkarintyg och hon säger att " det är VI som avgör om du är sjuk eller inte". Då tog jag ut pension istället. Förlorar några kronor på det men slipper tjaffsa med idioter på Försäkringskassan. Nu efter nästan 2 år börjar det äntligen kännas som om jag får lite ro i kroppen.
Och jag skulle kunna räkna upp hur många exempel som helst där försäkringskassan beter sig som gud själv och bryr sig inte om de som är sjuka.
Nej , BORT MED DEN OMÄNSKLIGA FÖRSÄKRINGSKASSAN NU.
#försäkringskassan

Av Pink Ozzy - Måndag 17 feb 18:57

Idag visar det sig att den tredje "idrottaren" på kort tid misstänks för dopning. Hur många behövs förutom dessa för att Sverige liksom Ryssland utesluts från all idrott?
Är ju beklämmande att det fortfarande finns svenska "idrottare" som försöker bluffa sig till bättre resultat.
Ni borde skämmas och släppa allt vad idrott heter omgående. Och sluta ljug. Var rakryggad och erkänn när man kommer åt er. Lönar sig inte att ljuga.

Av Pink Ozzy - Söndag 16 feb 11:18

Ja du, det var ingen höjdarlväll igår. Mariette är min behållning. Sedan var det en ballad av en mörk tjej jag gillade en hel del. Men i övrigt? Vad gjorde Drängarna där ? Nåt mellanting av Rednex och Bransta City Släckers. Fast sämre. Två av låtarna vill jag inte ens nämna.
Och hur fan kan man ropa "pungkula" nät man borde veta att det är ett familjeprogram på bästa sändningstid? Är det brist på bra manus som gör att man ropar ut sånt. Förresten kan ni lika bra ta bort honom helt och hållet. Han är komiker och det är ett nöjesprogram, men någon tristare får man leta efter.
Nej, skärpning eller lägg ner skiten. Finns 1-2 bra låtar varje vecka. Låt dom göra upp i en direkt final. Låt resten kvala i ett radioprogram. Då slipper vi se ett gäng skit.

Av Pink Ozzy - Lördag 15 feb 16:03

Nu har jag äntligen bytt ut bilden på Pink och Ozzy eftersom de ju egentligen inte har med sidan att göra. Det var bara ett snabbt infall när jag skulle öppna denna blogg för flera år sedan.
Jag hoppas trots det att du läser mina inlägg.

Av Pink Ozzy - Lördag 15 feb 16:00

Det finns klara bevis för att polerna och glaciärerna smälter i allt snabbare takt. Världshaven värms upp. Södra Sverige har inte haft någon vinter. Jag kan räkna upp massor med fakta som klart visar att vi missbrukar vår jord i sådan grad att det inte finns något hopp för våra barnbarn om vi inte gör radikala förändringar i vår livsstil.
De som säger emot är på sätt och vis lite roliga eftersom de bara visar att de inte är pålästa och/eller rent ut sagt dumma. Men jag förstår inte att man vill visa för alla hur okunnig man är.
10 år är max. Sen är det försent. Då har vi satt en boll i rullning som är ostoppbar . DÅ ska ni får se på flyktingströmmar. Då kommer de senaste 10 årens flyktingströmmen kännas som en västanfläkt. Då kommer det att bli fler krig om mat och odlingsbar mark. Men förneka bara. Gör det. Vi får ju snart se vem som har rätt.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se