Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 februari 2020

Juhaug klagar på hatet

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 feb 21:55

Therese Juhaug klagar på att många hatar henne på nätet. Då måste jag bara säga så här. Jag hatar inte henne men jag ogillar djupt alla som dopar sig. Och hon doppade sig. Hon skyller på en läppsalva, men hon har ansvaret för detta. Själv tycker jag dock att det är ytterst konstigt att en läppsalva skulle kunna ge utslag. Och jag har väl i stort sätt aldrig hört någon erkänna sitt dopingbrott. Man skyller alltid på något de inte har kontroll över själv.
Så det är rätt enkelt. Jag hatar fuskare/dopar och de bör inte få ställa upp i några tävlingar på 4-5 år.
Stackars Caspar Semenia får inte tävla för att hon är en människa, men dopade får tävla igen efter nåt år. Det är åt HELVETE och då spelar det ingen roll om man är norska, svensk, ryss eller heter Mühlegg. Ut ska dom och dessutom lämna tillbaka alla medaljer, prispengar mm.
Varför får inte alla skriva ett kontrakt där det klart framgår att att man är införstådd med att man förlorar allt man fått genom idrotten om man dopar sig. Borde vara solklart. Finns ju idrottare som p g a fuskare inte får det dom egentligen hade rätt till.
Så är det Therese Juhaug. Det är absolut 7nget speciellt mot dig utan gäller ALLA fuskare.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se