Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 februari 2020

Farmen 2020

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 feb 15:32

Inte många årgångar slår denna farmenårgång. Väldigt få som spårar ur som det gjort en del år tidigare. Det är rätt många kvar och många har chans att vinna. Även om Jens är min favorit så är det många som för min del gärna får delta i finalen. De flesta är charmiga på sitt sätt. Några exempel. Jens är ju outstanding vad det gäller att arbeta. Peter jobbar på i det tysta och så gör de flesta just nu. Även torparna är välkomna tillbaka tycker jag. Dock är det väl frågan om man inte framöver ska ändra lite i reglerna så att man inte kan komma tillbaka till torpet fler gånger som MQ lyckats med.
Men annars visar man i år upp ett betydligt mer arbetssamt gång. Speciellt nu när gnällspikarna Simon och Esmeralda fått hembiljett. De kunde ju få vilken mjölk dom helst att surna.
Så heja på er farmare och må bäste man/kvinna vinna.

 
ANNONS
 
Göran

Göran

Torsdag 27 feb 19:25

Kan inte annat än att hålla med. Har precis streamat dagens avsnitt via C-More men jag ska inte spoila för de som väntar in halv åtta genom att avslöja vem som blir förstekämpe. Jag vet både det och vem som vann Torpet och fick återvända. Tycker det är kanon att de inte tussat ihop en massa stridstuppar utan de flesta som är kvar är taktiker och jag tror att vi kan få en eller annan överraskning innan det är färdigt. Det finns ulvar i fårakläder på Farmen som kanske snäppar upp lite från måndag. F-n om det kunde bli söndag kväll lite snabbt ändå!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

Torsdag 27 feb 22:36

Det sjuka är att det finns en grupp på Fejan som heter Farmen 2020 och där många tycker tvärtom. Konstigt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se