Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 februari 2020

Farmen 2020

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 feb 15:32

Inte många årgångar slår denna farmenårgång. Väldigt få som spårar ur som det gjort en del år tidigare. Det är rätt många kvar och många har chans att vinna. Även om Jens är min favorit så är det många som för min del gärna får delta i finalen. De flesta är charmiga på sitt sätt. Några exempel. Jens är ju outstanding vad det gäller att arbeta. Peter jobbar på i det tysta och så gör de flesta just nu. Även torparna är välkomna tillbaka tycker jag. Dock är det väl frågan om man inte framöver ska ändra lite i reglerna så att man inte kan komma tillbaka till torpet fler gånger som MQ lyckats med.
Men annars visar man i år upp ett betydligt mer arbetssamt gång. Speciellt nu när gnällspikarna Simon och Esmeralda fått hembiljett. De kunde ju få vilken mjölk dom helst att surna.
Så heja på er farmare och må bäste man/kvinna vinna.

 
ANNONS
 
Göran

Göran

Torsdag 27 feb 19:25

Kan inte annat än att hålla med. Har precis streamat dagens avsnitt via C-More men jag ska inte spoila för de som väntar in halv åtta genom att avslöja vem som blir förstekämpe. Jag vet både det och vem som vann Torpet och fick återvända. Tycker det är kanon att de inte tussat ihop en massa stridstuppar utan de flesta som är kvar är taktiker och jag tror att vi kan få en eller annan överraskning innan det är färdigt. Det finns ulvar i fårakläder på Farmen som kanske snäppar upp lite från måndag. F-n om det kunde bli söndag kväll lite snabbt ändå!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

Torsdag 27 feb 22:36

Det sjuka är att det finns en grupp på Fejan som heter Farmen 2020 och där många tycker tvärtom. Konstigt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 11:54

Ringde för ett tag sedan 112 när jag hade en mycket vinglig lastbil framför mig. De bad mig följa bilen tills polisen fick ut en bil som kunde följa och stoppa lastbilen. Innebar totalt ca x mil och jag ansåg att 40 kronor milen var en skälig ersätt...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 11:15

Återigen är moderatledaren Ulf Kristersson mycket mån om att göra partipolitik av coronaviruset. Men det är ju lätt att ge 5000 kronor extra till sjuksköterskor och vilja att fler testades när man inte behöver stå för kostnaderna. Och varför bara 5...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 10:49

Dagligen hör och läser man om antalet döda "i covid-19". Men dog de AV Covid-19 eller var det bara droppen som fick bägaren att rinna över? Hur många dog verkligen AV Covid-19? Hur många hade tex Kol, grav diabetes, svåra hjärt- eller lungproblem ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se