Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 februari 2020

Tyngdtäckets för och nackdelar

Av Pink Ozzy - Måndag 24 feb 11:09

Har skaffat mig ett Cura tyngdtäcke.
11 kg täcke som trycker ner mig mot min Tempursäng. Nu kanske du undrar hur det är att ligga under 11 kg. Skulle förresten haft minst 13 kg, men det lät för tungt så jag nöjde mig med 11. Tog påsen med täcket och släpade den ut till bilen.
Väl hemma skulle täcket in i ett påslakan. Bara det var ett helt företag. Det var precis som om täcket inte ville in. Efter lite brottning gick det dock. Sen skulle jag lyfta täcket för att få det rakt på sängen. Oj, kändes mer som 111 kg än 11. Tungt som bara den om du tar i hörnen och sträcker ut armarna åt sidan.
Men väl på plats kändes det lite tungt de första 2 nätterna, men jag sov som en kung hela natten. Därefter kändes inte tyngden längre och jag hade lätt kunnat ligga under några kg till.
Men så var det ju det där med bäddningen. Efter att under alla år fått sängen bäddad får jag numera bädda själv. Täcket är för tungt för frugan.
Så hur du än tänker så glöm inte att 11 kg i ett täcke VÄGER. Men du sover kanon från första natten.
Däremot känner jag väl att täcket inte kommer att kunna användas under varma sommarnätter.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:24

Hagia Sofia kyrka i Turkiet ska göras om till moské. Erdogan behöver fler valröster och det finns fler muslimer än kristna i landet. För mig känns det bara så främmande att förändra en kyrka i grunden. Kyrkan byggdes som kyrka men gjordes om till ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 12 aug 09:30

En man i Danmark anklagas för övergrepp på 111 barn. Stegla den jäveln. ...

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se