Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 februari 2020

Tyngdtäckets för och nackdelar

Av Pink Ozzy - Måndag 24 feb 11:09

Har skaffat mig ett Cura tyngdtäcke.
11 kg täcke som trycker ner mig mot min Tempursäng. Nu kanske du undrar hur det är att ligga under 11 kg. Skulle förresten haft minst 13 kg, men det lät för tungt så jag nöjde mig med 11. Tog påsen med täcket och släpade den ut till bilen.
Väl hemma skulle täcket in i ett påslakan. Bara det var ett helt företag. Det var precis som om täcket inte ville in. Efter lite brottning gick det dock. Sen skulle jag lyfta täcket för att få det rakt på sängen. Oj, kändes mer som 111 kg än 11. Tungt som bara den om du tar i hörnen och sträcker ut armarna åt sidan.
Men väl på plats kändes det lite tungt de första 2 nätterna, men jag sov som en kung hela natten. Därefter kändes inte tyngden längre och jag hade lätt kunnat ligga under några kg till.
Men så var det ju det där med bäddningen. Efter att under alla år fått sängen bäddad får jag numera bädda själv. Täcket är för tungt för frugan.
Så hur du än tänker så glöm inte att 11 kg i ett täcke VÄGER. Men du sover kanon från första natten.
Däremot känner jag väl att täcket inte kommer att kunna användas under varma sommarnätter.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:02

Vi har jobbat som svin hela vårt liv. Nåja, nästan hela vårt liv. Numera är vi pensionärer. Och så kom Corona. Vad händer? Jo, vi som slitit hela vårt liv får ta av våra besparingar när en liten pension inte räcker. Men de som röker mm och dessut...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se