Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 februari 2020

Lägg ner försäkringskassan

Av Pink Ozzy - Tisdag 18 feb 09:39

Det finns idag ingenting som motsäger en nedläggning av hela försäkringskassan. En mindre enhet kan tas ut för att stävja fusk, men resten kan sägas upp.
Finns hur många exempel som helst där försäkringskassan beter sig maktgalna. Här en svägerska som är mycket sjuk sedan 20 år. Trots detta friskskriver man henne nu och hon tvingas till AF. När de sedan har konstaterat att hon är för sjuk för att arbeta kan en läkare sjukskriva henne igen och försäkringskassans läkare gör en ny bedömning UTAN ATT HA TRÄFFAT HENNE.
Själv råkade jag ut för en elak fan på försäkringskassan för några år sedan. Jag hade läkarintyg och var sjukskriven många och långa gånger under många år. Plötsligt ringer hon upp och ifrågasätter både det ena och andra. Jag hänvisade till mitt läkarintyg och hon säger att " det är VI som avgör om du är sjuk eller inte". Då tog jag ut pension istället. Förlorar några kronor på det men slipper tjaffsa med idioter på Försäkringskassan. Nu efter nästan 2 år börjar det äntligen kännas som om jag får lite ro i kroppen.
Och jag skulle kunna räkna upp hur många exempel som helst där försäkringskassan beter sig som gud själv och bryr sig inte om de som är sjuka.
Nej , BORT MED DEN OMÄNSKLIGA FÖRSÄKRINGSKASSAN NU.
#försäkringskassan

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 9 april 21:02

Sen Corona kom har det gått utför med restauranger och en del andra affärer. De har ofta bett om lägre hyror för att överleva. Det har dock nästan alltid ett blankt nej med en konkurs som följd och ytterligare en tom lokal . Det kommer att bli många ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 9 april 20:57

Nu i coronatider jobbar alla för fullt med att göra livet så drägligt för varann. Utom SD i Strängnäs. Där skickar man in insändare till lokaltidningen och låtsas vara så om sig och kring sig i coronatider. Det är så osmakligt att i dessa tider fö...

Av Pink Ozzy - Onsdag 8 april 09:43

Trump går dagligen ut och talar inför folket. Men vem tror på honom egentligen? Nu påstod han att om alla hade gjort som USA hade världen inte haft så många döda. Eftersom han bara tycks känna till landet Sverige av alla i Europa framhåller han att ...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 april 22:04

Filippinernas president/diktator måste bort. Under hans tid har tusentals och åter tusentals människor mördadas. Man säger att det är knarkare, knarklangare och knarksmugglare, men det är lågt ifrån hela sanningen. Säger du något ofördelaktigt om Dut...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 april 21:59

Nu plötsligt när man får sparken eller blir permiterad ska man med i A-kassan. Det är osolidariskt mot alla dom som betalat sin A-kassa i åratal. Själv betalade jag i över 30 år innan jag själv tvingades använda mig av den under en period. Att nu ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se