Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 februari 2020

Avundsjuka är den värsta sjukdomen

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 feb 09:28

Läser med förfäran hur folk skjuter in i konstnären Bea Szenfelds atelje, om svenska ungdomar som man rånar och pissar på och mycket annat.
Det är alltid sjukt.
AVUNDSJUKT
Istället för att göra rätt för sig slår avundsjukan till. Istället för att göra rätt för sig förstör man för andra.
Det har blivit fördjävligt. Jag har ofta skrivit gott om flyktingar och kommer göra så även i framtiden. MEN, de som beter sig så som jag beskriver ovan är inte alltid flyktingar. Jag tror att flera kommit hit illegalt och "försörjer" sig på stölder mm.
För vårt och våra ärliga invandrares skull måste polisen få tag i dessa...
Och nu kommer mitt förslag. När polisen får tag i någon sådan person ska det inte daltas. På plats ska de ha en fotboja som ska sitta där tills rättegång har hållits och straffet tillkännagivits. Om någon tar av fotboja ska detta omgående ge t ex 2 års fängelse eller om det är illegala invandrare, utvisning ( se nästa inlägg ).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se