Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 februari 2020

Avundsjuka är den värsta sjukdomen

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 feb 09:28

Läser med förfäran hur folk skjuter in i konstnären Bea Szenfelds atelje, om svenska ungdomar som man rånar och pissar på och mycket annat.
Det är alltid sjukt.
AVUNDSJUKT
Istället för att göra rätt för sig slår avundsjukan till. Istället för att göra rätt för sig förstör man för andra.
Det har blivit fördjävligt. Jag har ofta skrivit gott om flyktingar och kommer göra så även i framtiden. MEN, de som beter sig så som jag beskriver ovan är inte alltid flyktingar. Jag tror att flera kommit hit illegalt och "försörjer" sig på stölder mm.
För vårt och våra ärliga invandrares skull måste polisen få tag i dessa...
Och nu kommer mitt förslag. När polisen får tag i någon sådan person ska det inte daltas. På plats ska de ha en fotboja som ska sitta där tills rättegång har hållits och straffet tillkännagivits. Om någon tar av fotboja ska detta omgående ge t ex 2 års fängelse eller om det är illegala invandrare, utvisning ( se nästa inlägg ).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:39

Här redan i en tidigare blogg skrivit om att ja inte tror på apatiska flyktingbarn. Det verkade så sjukt att barnen plötsligt blev nästintill döda. OM nu några skulle blivit apatiska borde det finnas några barn mellan frisk och apatisk. Men det fann...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:24

Har sett diverse filmer med Tom Cruise genom åren, men blev lika besviken varje gång. Speciellt Mission Impossible och Jack Reacherfilmerna. Han försöker vara hård och tuff men ser bara barnslig ut. Läser man Lee Childs böcker om Jack Reacher så får ...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 09:22

Ser oå damvasan och syäller mig frågan om det är vettigt att lägga en 9 Lil lång sträng av snö i skogen och köra dit mängder med folk. Är det milötänk? Knappast. Det är ren miljöförstörelse. Undrar hur mycket gifter som släpps ut per åkare om man r...

Av Pink Ozzy - Fredag 21 feb 14:06

Under några veckor (återstår 1) har vi fått följa några norska och svenska skidskyttar och skidåkare tävla mot varandra. Det var verkligen tuffa tävlingar. Efteråt åt de en gemensam middag. Visar att det går utmärkt att umgås över gränser om man vill...

Av Pink Ozzy - Torsdag 20 feb 09:41

Det gapas och skriks främst från den bruna högerkanten om alla muslimer hit och dit precis som om alla vore extrema islamister. Men vad ska gaphalsarna säga nu då en högerextrem dåre skjuter ihjäl 10 personer i Tyskland? Ska alla vita ut ur Tyskland...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se