Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 11 februari 2020

Polarpriset åter till fel personer

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 feb 09:23

Återigen ger man Polarpriset till fel personer. Nåja, fel och fel. De kanske också kan få ett...så småningom, men först bör Rod Stewart få ett pris. Visst, han underskattas av många, men det är ju Rod som lyckats i snart 60 år att tillföra hits han skrivit eller covers som han gjort till hits. Dessutom har han visat att han i stort sätt kan sjunga in allt från amerikanska klassiker till modern rock. Finns väl ingen artist som har ett spektrum lika brett som Rod Stewart. Dessutom är han numera den äldste manlige artist som hamnat som nummer 1 på den amerikanska Billboardlistan. Det gjorde han för bara ett tag sen när hans senaste dubbelalbum klättrade dit.
Synd att de flesta bara känner till "sailing". En för mig totalt uttjatat låt. Han har sjungit in betydligt bättre låtar. Ta bara den senaste i raden "didn't I" som beskriver förhållandet far och en dotter på väg utför. Grym text.
Nej, Polarpriset får nog bredda sig lite och inte ta sånt som folk inte känner till.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 28 mars 09:50

Idag måste jag bara få tacka alla inom sjukvården. I första hand de som jobbar med coronapatienter men även alla som inte utför sitt ordinarie jobb utan som nu hoppar in för att stötta sjukvården på olika sätt. Jag vill också tacka alla som står i k...

Av Pink Ozzy - Fredag 27 mars 11:09

Har irriterat mig många gånger på vissa ord som står på olika varor och tänker ta några exempel. Honung och kamomill Så står det på en flaska med flytande tvål. Läser man innehållsförteckningen innehåller den inget av det. För bästa smak Vem ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 26 mars 18:58

Äntligen! Sol och varmt. Innebar en dag på tomten och i rabatterna. I morgon tänkte jag tvätta alla fönster till pensionärskuvösen och ställa i ordning den för sommaren. Blir det tid över finns det gott om jobb i trädgårdslandet och andra ställen p...

Av Pink Ozzy - Torsdag 26 mars 14:47

Det har tydligen dött 66 personer " till följd av Corona". Men har de? Och hur har de kommit fram till den siffran? Eller är det så att Corona "bara" är en bidragande orsak? Om vi börjar med att konstatera att det dör 90000 personer om året i Sverig...

Av Pink Ozzy - Torsdag 26 mars 09:15

Hör just på radion att profilerna är mer aktiva på nätet ni i coronatider. Era jävla äckel. En avklippt kuk är vad ni förtjänar. Alla föräldrar, varna era barn så de inte råkar ut för nåt sånt äckel på nätet. #dödåtpedofiler #pedofiler #corona...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se