Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 11 februari 2020

Polarpriset åter till fel personer

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 feb 09:23

Återigen ger man Polarpriset till fel personer. Nåja, fel och fel. De kanske också kan få ett...så småningom, men först bör Rod Stewart få ett pris. Visst, han underskattas av många, men det är ju Rod som lyckats i snart 60 år att tillföra hits han skrivit eller covers som han gjort till hits. Dessutom har han visat att han i stort sätt kan sjunga in allt från amerikanska klassiker till modern rock. Finns väl ingen artist som har ett spektrum lika brett som Rod Stewart. Dessutom är han numera den äldste manlige artist som hamnat som nummer 1 på den amerikanska Billboardlistan. Det gjorde han för bara ett tag sen när hans senaste dubbelalbum klättrade dit.
Synd att de flesta bara känner till "sailing". En för mig totalt uttjatat låt. Han har sjungit in betydligt bättre låtar. Ta bara den senaste i raden "didn't I" som beskriver förhållandet far och en dotter på väg utför. Grym text.
Nej, Polarpriset får nog bredda sig lite och inte ta sånt som folk inte känner till.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:39

Här redan i en tidigare blogg skrivit om att ja inte tror på apatiska flyktingbarn. Det verkade så sjukt att barnen plötsligt blev nästintill döda. OM nu några skulle blivit apatiska borde det finnas några barn mellan frisk och apatisk. Men det fann...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:24

Har sett diverse filmer med Tom Cruise genom åren, men blev lika besviken varje gång. Speciellt Mission Impossible och Jack Reacherfilmerna. Han försöker vara hård och tuff men ser bara barnslig ut. Läser man Lee Childs böcker om Jack Reacher så får ...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 09:22

Ser oå damvasan och syäller mig frågan om det är vettigt att lägga en 9 Lil lång sträng av snö i skogen och köra dit mängder med folk. Är det milötänk? Knappast. Det är ren miljöförstörelse. Undrar hur mycket gifter som släpps ut per åkare om man r...

Av Pink Ozzy - Fredag 21 feb 14:06

Under några veckor (återstår 1) har vi fått följa några norska och svenska skidskyttar och skidåkare tävla mot varandra. Det var verkligen tuffa tävlingar. Efteråt åt de en gemensam middag. Visar att det går utmärkt att umgås över gränser om man vill...

Av Pink Ozzy - Torsdag 20 feb 09:41

Det gapas och skriks främst från den bruna högerkanten om alla muslimer hit och dit precis som om alla vore extrema islamister. Men vad ska gaphalsarna säga nu då en högerextrem dåre skjuter ihjäl 10 personer i Tyskland? Ska alla vita ut ur Tyskland...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se