Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 8 februari 2020

Det räcker nu !

Av Pink Ozzy - Lördag 8 feb 14:55

Varenda dag man öppnar tidningen eller läser den på nätet är det nya skjutningar, nya våldtäkter, nya allvarliga rån, nya allvarliga misshandel, nya bilbränder, nya sprängningar.
Detta kostar oss "vanliga" människor massor med pengar. Eller trodde någon att det är någon annan som betalar kalaset?
Nej, varenda krona som försäkringen tvingas betala ut tas ut från oss försäkringstagare. Det som inte kan tas ut där, som t ex skyhöga självrisker tas ut från oss via höjda hyror och höjda priser. Kostnaderna för en våldtäkt eller annat lidande kan självfallet inte mätas i pengar.

Därför har jag radikalt ändrat mig och tycker att vi ska införa dödsstraff igen. Mord, våldtäkt, vissa hot, drogförsäljning över x antal gram mm ska vara belagt med dödsstraff. Även andra brott ska kunna beläggas med dödsstraff. De löjliga straffen vi har idag för t ex våldtäkt är ju en skam för Sverige. Nej, nu måste vi ändra lagstiftningen radikalt. Det räcker nu !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se