Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 1 februari 2020

Palestina bryter med USA och Israel

Av Pink Ozzy - Lördag 1 feb 14:19

Palestinaledaren Abbas bryter alla relationer med USA och Israel. Bra tycker jag. Har aldrig förstått varför judarna bara fick ta över delar av Palestina. Snacket att det var judarnas land är ju nonsens. Judarna fanns där för 2000 år sedan. Ska vi återgå till de gränser som fanns år noll så är det på tiden att Trump åker tillbaka till Tyskland där han har sina rötter och tar med sig alla utom Amerikas urinvånarna. Detsamma gäller alla med t ex spansk och portugisisk blod och bor i Syd och Centralamerika.
Nej, det är bra att palestinierna inte viker ner sig. Judarna har ställt till nog med skit i den landsända.
Men det är klart, judarna är bra affärsmän och skickliga förhandlare och är vänner med bl a USA. Borde finnas ett antal mäktiga länder som lierar sig med Palestina så det blev lite jämvikt.
Palestina och Israel tillhör Palestina men ockuperas av judarna. Vill judarna flytta dit borde det ske genom rättvisa val. Inget annat.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se