Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 1 februari 2020

Tiderna förändras

Av Pink Ozzy - Lördag 1 feb 00:18

Är nu, som de flesta av mina läsare vet, 60 plus. För ca 50 bast blev jag dökär i en jänta från dalom ( nej, inte datorn. Den fanns inte då ?). På den tiden var hon världens finaste. Sen blev det som det blev, jag flyttade hit och dit, hittade andra trevliga tjejer, gifte mig, fick barn och ja ni vet. Livet vände till en annan del av Sverige och som jag i sig inte allt tycker illa om.
Två saker måste jag dock ta upp.
Samtidigt som jag hade tjej A på loven och vissa helger hade jag tjej B ( som jag sedermera gifte mig med) på " Vardagar". Det gick faktiskt så långt att dessa 2 underbara tjejer brevväxlade under en period.
Hur som helst så började jag i 60-årsåldern leta efter Dalarnas finaste tjej. Egentligen bara för att se att hon fått det bra. Efter idogt letande hittade jag henne kvar i Dalarna. Tyvärr hade hon fått en allvarlig sjukdom. För ett antal månader sedan lyckades jag dock hitta ett foto på henne på Fejan. Då insåg jag att jag fortfarande var kär i en tjej kring de 15 och inte någon plus 60. Men jag kände igen henne med en gång och jag önskar henne all lycka och ett hopp om att hon besegrar sin sjukdom. Hon tycks ha en kanonmat och jag tror han tar han om henne.
Men vilken tjej det var....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se