Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 januari 2020

Renées brygga med fantastiska gäster

Av Pink Ozzy - Fredag 31 jan 18:06

Renées brygga är ett lugnt och avkopplande program . Det jag dock blir förbannad över är en del gästers berättelser. Nej, inte gästerna, utan det de berättar. Det är så sjukt att man som Linnéa får hot och hat hela tiden . Varför? Om någon gör mig eller min familj illa skulle jag nog bli mycket elak. Men vad har Linnéa gjort som får folk att reagwra på ett sjukt sätt. Ja, ja, jag har tagit upp det tidigare men det tycks ju inte gå in nånstans. Hatarna och hotarna tycks ju inte fatta, men det kanske bara bekräftar deras IQ ?.
Detsamma gäller Peter Jöback respektive Peter Forsberg. Bägge har liksom Linnéa talat om vad de tycker. Varför ska de då behöva ta skit?
Då säger hothataren att " jag tycker ju också det jag skriver". NEJ, jag tror inte det. Ditt tyckande och tänkande bygger på okunskap, avundsjuka och ensamhet.
Ändra ditt leverne. Sök dig till bra vänner eller kontakta mig så får du fler råd. Att hata och hota är bara så fegt och lågt och ska inte finnas bland normala människor.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se