Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 22 januari 2020

Lägg ner SDHL som den ser ut idag

Av Pink Ozzy - Onsdag 22 jan 22:29

Ingen idé att fortsätta med SDHL som regelverket ser ut idag. SDHL måste vara lika som i SHL. Tacklingar mm måste vara tillåtet.
OK om det inte är det i lägre serier och i ungdomshockeyn, men i SDHL och landslagsspelet måste det vara tillåtet med samma regler. Alternativet är att det blir en hobby som att samla frimärken eller liknande. Ingen vill se på SDHL i sitt nuvarande skick. Det finns många duktiga tjejer i ligan, men de får inte spela hockey.
Titta på fotboll och handboll. Samma regler som herrarna och publiken kommer. Dessa sporter på landslagsnivå är verkligen lämpliga i Tv-rutan. SDHL är däremot som TV-pucken i slutet av 60-talet, vilket inte är rättvist mot dom tjejer som verkligen vill spela hockey.

 
ANNONS
 
Göran

Göran

Onsdag 22 jan 22:47

Håller med till 100 %! Såklart att tjejer som spelar mot andra tjejer ska ha samma regler som killarna har. Damhockeyn skulle bli mkt mer intressant att titta på om det fysiska spelet blev tillåtet på samma sätt som på herrsidan. Skaderisk? Jovisst, men den finns i alla sporter mer eller mindre. Och tjejerna möter ju andra tjejer som har ungefär samma muskelmassa så låt dem spela på samma villkor som grabbar!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

Torsdag 23 jan 09:46

Precis, men vissa saker vill folk inte prata om. Det är tabu. Men damhockeyn vill ha samma pengar som killarna vilket jag tycker fel. Det är ju inte samma sport och drar ingen publik.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:39

Här redan i en tidigare blogg skrivit om att ja inte tror på apatiska flyktingbarn. Det verkade så sjukt att barnen plötsligt blev nästintill döda. OM nu några skulle blivit apatiska borde det finnas några barn mellan frisk och apatisk. Men det fann...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 11:24

Har sett diverse filmer med Tom Cruise genom åren, men blev lika besviken varje gång. Speciellt Mission Impossible och Jack Reacherfilmerna. Han försöker vara hård och tuff men ser bara barnslig ut. Läser man Lee Childs böcker om Jack Reacher så får ...

Av Pink Ozzy - Lördag 22 feb 09:22

Ser oå damvasan och syäller mig frågan om det är vettigt att lägga en 9 Lil lång sträng av snö i skogen och köra dit mängder med folk. Är det milötänk? Knappast. Det är ren miljöförstörelse. Undrar hur mycket gifter som släpps ut per åkare om man r...

Av Pink Ozzy - Fredag 21 feb 14:06

Under några veckor (återstår 1) har vi fått följa några norska och svenska skidskyttar och skidåkare tävla mot varandra. Det var verkligen tuffa tävlingar. Efteråt åt de en gemensam middag. Visar att det går utmärkt att umgås över gränser om man vill...

Av Pink Ozzy - Torsdag 20 feb 09:41

Det gapas och skriks främst från den bruna högerkanten om alla muslimer hit och dit precis som om alla vore extrema islamister. Men vad ska gaphalsarna säga nu då en högerextrem dåre skjuter ihjäl 10 personer i Tyskland? Ska alla vita ut ur Tyskland...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se