Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 22 januari 2020

Lägg ner SDHL som den ser ut idag

Av Pink Ozzy - Onsdag 22 jan 22:29

Ingen idé att fortsätta med SDHL som regelverket ser ut idag. SDHL måste vara lika som i SHL. Tacklingar mm måste vara tillåtet.
OK om det inte är det i lägre serier och i ungdomshockeyn, men i SDHL och landslagsspelet måste det vara tillåtet med samma regler. Alternativet är att det blir en hobby som att samla frimärken eller liknande. Ingen vill se på SDHL i sitt nuvarande skick. Det finns många duktiga tjejer i ligan, men de får inte spela hockey.
Titta på fotboll och handboll. Samma regler som herrarna och publiken kommer. Dessa sporter på landslagsnivå är verkligen lämpliga i Tv-rutan. SDHL är däremot som TV-pucken i slutet av 60-talet, vilket inte är rättvist mot dom tjejer som verkligen vill spela hockey.

 
ANNONS
 
Göran

Göran

Onsdag 22 jan 22:47

Håller med till 100 %! Såklart att tjejer som spelar mot andra tjejer ska ha samma regler som killarna har. Damhockeyn skulle bli mkt mer intressant att titta på om det fysiska spelet blev tillåtet på samma sätt som på herrsidan. Skaderisk? Jovisst, men den finns i alla sporter mer eller mindre. Och tjejerna möter ju andra tjejer som har ungefär samma muskelmassa så låt dem spela på samma villkor som grabbar!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

Torsdag 23 jan 09:46

Precis, men vissa saker vill folk inte prata om. Det är tabu. Men damhockeyn vill ha samma pengar som killarna vilket jag tycker fel. Det är ju inte samma sport och drar ingen publik.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 28 mars 09:50

Idag måste jag bara få tacka alla inom sjukvården. I första hand de som jobbar med coronapatienter men även alla som inte utför sitt ordinarie jobb utan som nu hoppar in för att stötta sjukvården på olika sätt. Jag vill också tacka alla som står i k...

Av Pink Ozzy - Fredag 27 mars 11:09

Har irriterat mig många gånger på vissa ord som står på olika varor och tänker ta några exempel. Honung och kamomill Så står det på en flaska med flytande tvål. Läser man innehållsförteckningen innehåller den inget av det. För bästa smak Vem ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 26 mars 18:58

Äntligen! Sol och varmt. Innebar en dag på tomten och i rabatterna. I morgon tänkte jag tvätta alla fönster till pensionärskuvösen och ställa i ordning den för sommaren. Blir det tid över finns det gott om jobb i trädgårdslandet och andra ställen p...

Av Pink Ozzy - Torsdag 26 mars 14:47

Det har tydligen dött 66 personer " till följd av Corona". Men har de? Och hur har de kommit fram till den siffran? Eller är det så att Corona "bara" är en bidragande orsak? Om vi börjar med att konstatera att det dör 90000 personer om året i Sverig...

Av Pink Ozzy - Torsdag 26 mars 09:15

Hör just på radion att profilerna är mer aktiva på nätet ni i coronatider. Era jävla äckel. En avklippt kuk är vad ni förtjänar. Alla föräldrar, varna era barn så de inte råkar ut för nåt sånt äckel på nätet. #dödåtpedofiler #pedofiler #corona...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se