Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 januari 2020

Var öppen med er bröstcancer

Av Pink Ozzy - Fredag 17 jan 17:42

Min fru fick ingen utvecklad cancer utan det kallades förstadie till cancer. För kvinnan egentligen ingen skillnad. Delar eller hela bröstet tas bort. I frugan fall tog man vid tredje ingreppet hela bröstet. En stor grej för en kvinna. Speciellt när de är skapligt stora kan jag tänka mig. Visst, jag har efter ca 2 månader inte greppat hela saken ännu. Tycker mest synd om henne som förlorat ett bröst och istället fått nervsmärtor i den delen där bröstet satt. Ja, nu efteråt talade man om att man kunde få nervskador om man opererade samma bröst fler gånger.
Vad jag tycker i övrigt? Ja, det är ju synd att det bara finns 1 bröst kvar, men varken hon eller jag kan göra något saken. Det är ju bara att gilla läget och göra det bästa av det.
MEN, så har jag nu hört om kvinnor som smussla med sin bröstcancer och vill inte att det kommer ut. Men hallå! Det är ju inget ni kvinnor kan göra något åt och det är ju absolut inget ni har något fel i.
Och den man som nedvärderar en kvinna med 1 eller inget bröst är ingen riktig man!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:02

Vi har jobbat som svin hela vårt liv. Nåja, nästan hela vårt liv. Numera är vi pensionärer. Och så kom Corona. Vad händer? Jo, vi som slitit hela vårt liv får ta av våra besparingar när en liten pension inte räcker. Men de som röker mm och dessut...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:39


Blir förbannad på folk i Mariefred. Men det är nog lika illa på många andra orter. Kliver ut en bil och ser att en äldre dam likaledes kliver ur sin bil. Jag säger åt henne att... " Men här får nog inte lilla damen stå". Hon ser sig omkring och tac...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:34

Ser mer och mer avtryck av coronaviruset. Nej, jag ingen som haft Corona, men en massa förkylningar hit och dit. Var på apoteket och där ville man inte ens t i mitt körkort utan bad mig att vänta det åt hennes håll. På ICA har man tejpat linjer ...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 10:15

Coronan sprider sig och vi är oroliga. Vi sådana tillfällen ställer Sverige upp bakom sin stadsminister. Sossarna gick fram med drygt 5 %. Inte så konstigt egentligen. Folk har börjat tänka igen. Löfvén gör dessutom ett bra jobb och tar inte ut sväng...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se